Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 671
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Е тя не писа ли че тия дни е била процедурата, то ако е така, още не се знае и от нея какво ще опада и какво няма...

# 541
Ами, и аз написах, че още е рано - може да не са започнали да опадват - но тя продължава да пита...

# 542
Благодаря за отговорите .
Ново ми е, не съм ходила до сега на такива процедури и за това имам повече въпроси. 😊
Не мисля, че ще опадат иначе космите, здраво се държат, дори като ги разчовъркам с нокът.
Ще си взема депилатор сигурно и с него ще ги махам, че ми закачат по шала и маската 😀

# 543
  • Terra incognita
Вземи си скраб и масажирай зоната след 10з15 ден. При мен опада известно количество след 1та процедура

# 544
Момичета, аз реших да рискувам и започнах с лазерна епилация на лице.

Преди два дни направих дермапланинг и днес  отидох на лазерна епилация. Gentle lase pro.
Никаква болка не усетих (сравнявайки със Сопрано Титаниум) и лазерно премахване на пигмент от веждите.

След 30 дни ме викат пак, Ок е като времетраене нали?

# 545
Момичета, аз реших да рискувам и започнах с лазерна епилация на лице.

Преди два дни направих дермапланинг и днес  отидох на лазерна епилация. Gentle lase pro.
Никаква болка не усетих (сравнявайки със Сопрано Титаниум) и лазерно премахване на пигмент от веждите.

След 30 дни ме викат пак, Ок е като времетраене нали?

И аз съм правила лазерна на лице точно с Gentle Lase Pro и по спомени и при мен беше така в началото 30-35дни за зона лице.

# 546
А остана ли доволна и колко процедури направи?

# 547
Ами да, доволна съм  Правих горна устна и бакенбарди. Ефект имаше още след 1ва и 2ра процедура. Миналата зима направих общо 5 процедури. Сега тази зима за първи път правих в началото на февруари, защото имах 2 тъмни косъма на горната устна, които ме дразнеха.
Бих казала, че съм от късметлийките, при които лазерната епилация е дала бърз ефект, особено на зона лице.

# 548
Сякаш и аз имам ефект от първата процедура на г.устна.

# 549
Момичета, паднаха космите, за които оревах форума.
Не ми се вярва направо, защото бяха супер груби и дори като се опитвах да ги дръпна, си седяха здраво.
В момента всичко ми е гладичко, явно има ефект Heart

Да попитам- лятото правите ли някакви процедури или е забранено?
Кожата ми не е проблемна, ако има значение, след първата процедура не съм изпитвала дискомфорт кой знае какъв.

# 550
  • Mediterraneo
Аз живея на място, където има слънце 360 дни в годината Simple Smile И лятото правя процедури, без проблем. Единствено не трябва да ходиш на плаж( да се излагаш пряко на слънчеви лъчи) седмица преди и след процедурата. На мен не ми е трудно, лятото предимно работя и не ми остава време за плаж. Слагам и дълъг панталон и ръкави, когато карам мотора, да не ми пече краката и ръцете. Много силна слънцезащита на лицето и това е.

# 551
Правя и мажа слънцезащита.

# 552
Аз миналото лято правих с диоден подбедрици и интим. Около десетина дни преди и след процедурата не съм се излагала на слънце. Преди това правех с александритен и си спомням, че още в началото когато започнах зимата ми казаха, че до юни трябва да съм приключила с лазера независимо коя зона третирам... Много ме изненада това особено за интима при положение, че не посещавам нудитски плажове... С диодния не са ми налагали такива ограничения.
--
При мен нещата са в застой с интима, има едни косми, които си никнат и никакъв лазер не ги лови Rage, но аз съм едър рогат добитък и ще циркулирам докато намеря апарат, който да ги унищожи.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 10:56 от Elyon Brown

# 553
Аз живея в страна, където дори не е много слънчево, но козметичката беше категорична, че
седмица преди и 4 седмици след процедурата не трябва да има никакво излагане на слънце. И съответно отхвърли варианта за процедури през лятото. Confused

# 554
Да попитам- лятото правите ли някакви процедури или е забранено?

Аз не правя лазерна епилация лятото. Спирам най-късно до май.
Слънцезащитата не е панацея. Слагам в големи количества, на всеки 2 чАса, както е по протокол, и въпреки това - зоните хващат тен във времето, т.е. защитата е далеч от 100-процентова.
Имай предвид, че ако те работят с александритен лазер, както май беше споменала по-назад, от самото студио най-вероятно ще откажат да те третират през най-слънчевите месеци. Мен са ме връщали още през месец април, ако помня правилно, с мотива, че ръцете ми вече са хванали тен...

Общи условия

Активация на акаунт