Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аз си правя епилация в Дерма акт, където лазерът е александритен + уаg - правила съм интим и през лятото, но само в зоната под самия бански, като са ми казвали 20 дни след това да не се излагам на слънце и да мажа след това със слънцезащита и под банския. Подмишници съм правила също, със същата уговорка, като аз не нося потници и изрязани блузи, тъй че не е имало пряк достъп до слънчева светлина. Но ръце и крака спирам през май и почвам ноември-декември, когато ми падне тена.
Тъй като лазерите са различни, най-добре да се пита на самото място, където се прави епилацията какви да изискванията.

# 556
Здравейте търся добро място за Лазерна епилация (за цялата интимна зона) във ВАРНА. Трябва ми добро и сигурно място защото съм с проблема кожа.

# 557
Аз посещавам мед.център Глори w комплекс Академика там работят със сопрано титаниум и операторката е много мила и внимателна.
Иначе за лицето се доверих на SA Esthetic house. заради Gentle Lase.

# 558
Какви са изискванията на Дерма Акт за лазерна на цели крака? Преди се говореше, че трябва да отидеш с косми. Все още ли важи това?

# 559
https://skinsolution.bg/

Varna,Мои приятелки ходят там И са много доволни от епилацията-най-новата И съвременна апаратура.Аз си слагах филър И ботокс.Изключително учтиви И любезни.Всеки  месец имат промоции!

# 560
Някой ходил ли е и какво мисли за лазерната епилация в beautyderm varna ?

# 561
Какви са изискванията на Дерма Акт за лазерна на цели крака? Преди се говореше, че трябва да отидеш с косми. Все още ли важи това?

Да.

# 562
Много ми е криво..Не разбирам как до сега нямах косми под мишниците, а след 5-та процедура се появиха.

# 563
Защо си правила 5-та? Аз съм правила 3 /или 4, не съм сигурна/ през 2017г. и после, тъй като нямах косми, не съм. Някой да питам има ли без косми на интима, щото ми писна от тая болка, но имам упорити, които си растат на 5-ти ден от бръсненето?

# 564
Защото имаше все два на едната мишница, а сега много повече и то на двете.

# 565
Аз съм почти без косми на интим, а и упоритите, които все още дръзват да се показват са супер светли и фини. Имам тук-таме единични, но толкова са избелели, че не ги хваща лазера вече явно. За моментa спирам в тази зона и май ще изчакам до след лятото и тогава, ако освен тези 10 косъма е поникнало още нещо, ще се пробвам за нещо като поддръжка. А за болката - мен последните пъти почти не ме боля, а това е зоната, в която наистина усещам болка, колкото по-малко и светли са ми космите, толкова по не ме боли.
На подмишниците имам 2 тънки косъма на едната и 3 на другата, упорити много. Все още упорствам и ги третирам като ходя за крака или ръце, но не искат да се махат. Не съм забелязала са излизат нови, но имам вече над 20 процедури на подмишници (първите 10-ина на друго място от сегашното, където ефектът беше много краткосрочен).
А сега аз да попитам, единичните косми на подмишници и интим изобщо не ме притесняват, защото само аз си ги забелязвам, но на краката хич не е така. Имам 5 процедури на подбедрици, почти нямам косми вече, но са останали единични, които като ги оставя стават дълги и няма как да стоя с тях, особено през лятото. Лошото е, че май няма да успеят да се махнат, защото и те са изсветлели много. Как се справяте с този проблем? Мечтата ми беше да не се налага да се епилирам, бръсна или каквото и да е, а то ми останаха някакви, които явно лазерът вече им влияе 😢.
За инфо - ама много, много съм космата. Като си гледам детето, радвам се, че поне е момче, че е същото горилче като мен, а е на 6. В пубертета, да сме живи и здрави, очаквам бум 😆.

# 566
Здравейте, дами. Искам да попитам за мненията ви за лазерни студия, такива, които сте посещавали и сте доволни. И мненията ви за Cashe Laser, ако някой ги е посещавал 😊

# 567
Здравейте,

Моят въпрос е свързан с лазерната епилация и опити за бременност. Повече от 2г чакаме "чудото" като преди година реших, че повече няма да се ограничавам докато не стане наистина (преди това не смеех да планирам почивка, внимавах какво ям, пиех витамини като луда... и нищо не се получаваше, само напразни надежди и безброй много отрицателни тестове) та сега ходя на лазерна епилация и съм доволна. Естествено забременея ли ще спра, НО докато разбера дали е опасно да ходя? В смисъл така или иначе след М започва да се образува доминантен фоликул, после настъпва О и евентуално след това бременност, но ако е "облъчен" този фоликул дали има опасност, както примерно е с рентгенова снимка...

# 568
Аз забременях случайно и 1 седмица преди предполагаемата овулация, когато съм забременяла бях на лазер.
Казах на АГ, единственият коментар беше, че просто, докато съм бременна трябва да спра. И ред други неща бях правила, преди да забременея, като пиене на лекарства, които са забранени по време на бременност, пушене на половин кутия цигари… В крайна сметка, тъй като разбрах още на 15-тия ден, спрях всичко навреме и не е имало последствия за бебето.
Успех с опитите, но ако се притесняваш толкова затова, най-добре го обсъди с АГ.

# 569
В смисъл така или иначе след М започва да се образува доминантен фоликул, после настъпва О и евентуално след това бременност, но ако е "облъчен" този фоликул дали има опасност, както примерно е с рентгенова снимка...

Без да съм професионалист, но според мен, абсурд лазерният лъч да "облъчи" фоликула - той не прониква толкова надълбоко в тялото, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт