Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Ходих на лазерна епилация, вече два пъти.
Та въпросът е, че салонът работят няколко момичета. Първият път бях при едно момиче, правиха ми подмишници и горна устна, всичко точно, бързо, безболезнено, еднократно на няколко места ме заболя.
Даде ми час за след месец, но въпросния ден подраних и другото момиче ме попита дали искам тя да ме направи. Та нищо общо с първия път, доста по болезнено, минава по бавно и щателно през зоните и на другия ден целите ми мишници бяха в пъпки, все едно съм си правила кола маска.
Имам час за след месец при първото момиче и сега изникват въпроси в главата ми, коя от двете работи по-добре.
Защото, когато попитах второто момиче от какво зависи болката, тя обясни от космите и интезитета на работа....

# 76
Нона, къде избра да отидеш?
От Варна си, нали?

Моля за отзиви за лазер https://almalasers.bg/soprano-titanium/ Soprano Titanium, подходящ ли е за сегашния сезон или да се изчака есента?
Интересувам се за зона интим.

# 77
Нона, къде избра да отидеш?
От Варна си, нали?

Моля за отзиви за лазер https://almalasers.bg/soprano-titanium/ Soprano Titanium, подходящ ли е за сегашния сезон или да се изчака есента?
Интересувам се за зона интим.

Бюти Дерм, на мишници имам ефект още след първата процедура , на горна устна не.
Но ми казаха, че там са по упорите. За жалост нямам база за сравнение, за пръв път се подлагам на такава процедура.

# 78
На мишници се ходи на 60 дни (през месец), мустака/лице е всеки месец, поне в началото. Зависи от интензитета при мен болката. Чувала съм, че при някои жени зависи и от месечния цикъл, но не знам дали е така наистина.

# 79
  • София
Правих 6 процедури лазерна епилация на горна устна и брада в Боди естетик - София. Дадох около 400 лв и никакъв ефект. Стана и по-зле, понеже трябваше да те бръснат преди процедура. Не си давайте парите там напразно..

# 80
Ако процедурите не са били успешни за теб там, едва ли би случила на друго място. Лазерът им е един от най-добрите в света; посещавала съм ги един-единствен път и мога да потвърдя, че предлаганата от тях услуга е със същото качество, каквото в други студиа.
Но няма да се уморя да повтарям, че лазерната епилация далеч не е за всекиго, както непрестанно се пробват да ни убеждават в рекламите. Хеле пък - на лице. Там резултатите са доооста спорни.

# 81
Правих 6 процедури лазерна епилация на горна устна и брада в Боди естетик - София. Дадох около 400 лв и никакъв ефект. Стана и по-зле, понеже трябваше да те бръснат преди процедура. Не си давайте парите там напразно..

направо не знам как бръснете горна устна - аз заради това не започвам - скубя всеки ден вкъщи с пинсета и това е. Брада много добре се повлия още след 2-ра - 3та процедура, аз ходя във Версус. Но останаха 4 упорити косъма - поизтънели, но все пак видими, та не знам тях какво да ги правя

# 82
Тоест ако реша  да си махна с лазер мустачките, трябва да ги обръсна?! 😯

# 83

Да. И после да ги бръснете и между процедурите. Или тримвате. Но с черни косми просто не знам как се оцелява това...

# 84
направо не знам как бръснете горна устна - аз заради това не започвам - скубя всеки ден вкъщи с пинсета и това е.
Това е много, ама много по-страшно, отколкото да обръснеш космите. Окосмяване по лицето (без да броим веждите) никога, ама никога не бива да се премахва от корен! Така проблемът може да се утежни в пъти и да се стигне до почти необратими последици. За съжаление, аз точно по този начин се докарах до твърди и дебели косми по брадичката, които ми отне години да премахна в последствие.
Ако никога не бях скубала космите там (ама кой да ми каже навремето), а директно бях пристъпила към метод за перманентно ликвидиране, нещата щяха да са съвсем различни.

Тоест ако реша  да си махна с лазер мустачките, трябва да ги обръсна?! 😯
Или да ги подкъсиш с ножичка, което на практика е почти същото. Лазерна епилация се прави само на зони, в които няма косми, стърчащи над повърхността на кожата.
Но ако става въпрос за мъх, лазерът не е най-доброто решение, така или иначе.

# 85
Истината, е че при някои хора космите изсветляват, изтъняват, но не се премахват изцяло… А мен за съжаление руси косми на краката пак не ме устройват, за това решение няма…

# 86
Ужас,значи лазерът  отпада като  опция, не бих си обръснала  мустака, ако някога нямам финансовата възможност дя ходя на процедури какво ще правя!?☹

# 87
направо не знам как бръснете горна устна - аз заради това не започвам - скубя всеки ден вкъщи с пинсета и това е.
Това е много, ама много по-страшно, отколкото да обръснеш космите. Окосмяване по лицето (без да броим веждите) никога, ама никога не бива да се премахва от корен! Така проблемът може да се утежни в пъти и да се стигне до почти необратими последици. За съжаление, аз точно по този начин се докарах до твърди и дебели косми по брадичката, които ми отне години да премахна в последствие.
Ако никога не бях скубала космите там (ама кой да ми каже навремето), а директно бях пристъпила към метод за перманентно ликвидиране, нещата щяха да са съвсем различни.

Или да ги подкъсиш с ножичка, което на практика е почти същото. Лазерна епилация се прави само на зони, в които няма косми, стърчащи над повърхността на кожата.
Но ако става въпрос за мъх, лазерът не е най-доброто решение, така или иначе.

наистина не разбирам как успявате да ходите с подкъсени мустаци - моите са черни и солидни косми, и не малко от двете страни, точно под носа нямам. Това, ако се подреже, седи като множество черни точки, и по никакъв начин не бих могла да отида на работа или да се видя с познати...

# 88
Мустачките почнах да си третирам още като тийн - тогава имаше само електроепилация и от двете страни махнах най-видимите косми. Сега имам мъх под носа, години не го махах (наистина е само мъх), но понеже съм късогледа, аз си го виждам идеално като се лепна за огледалото 🥺.
Дерматоложката категорично отказа да ми го маха с лазер. Даже каза, че на лице изобщо избягва да прави. Ами веднъж на 2 седмици си го скубя с пинсета и това е. Не знам как така се скубете всеки ден 😳, не би ли трябвало да израстват много бавно като се изтръгват от корен? Както и да е, не ми е станал по-черен, груб или забележим мъхът от скубането, тъй че така продължавам.
Пък за тялото - надявам се вече след 1 година да съм достигнала максимумът 😀.

# 89
Истината, е че при някои хора космите изсветляват, изтъняват, но не се премахват изцяло… А мен за съжаление руси косми на краката пак не ме устройват, за това решение няма…
Даже си е по-често срещан вариант, космите да изтънеят и изсветлеят, вместо да изчезнат напълно. Confused
Брюнетка съм, с матова кожа и тъмни косми, но след множество сесии, точно това се случи с голям % от космите ми...

Ужас,значи лазерът  отпада като  опция, не бих си обръснала  мустака, ако някога нямам финансовата възможност дя ходя на процедури какво ще правя!?☹
Е, предполага се, че след няколко процедури, космите ще са се разредили и ще са станали по-нежни, като структура. Няма все да стоят в първоначалния си вид.

наистина не разбирам как успявате да ходите с подкъсени мустаци - моите са черни и солидни косми, и не малко от двете страни, точно под носа нямам. Това, ако се подреже, седи като множество черни точки, и по никакъв начин не бих могла да отида на работа или да се видя с познати...
Всичко е много индивидуално. И аз съм тъмна, с почти черни косми, но никога не съм се сблъсквала с проблем, като описания от теб. Която и част от тялото си да обръсна, не се виждат никакви черни точици, а гладка по бебешки кожа, с равен тен. Дори съвсем леко да "подкастря" с ножичка косъмчетата в дадена област, пак престават да се забелязват. Което пък не е много добре, с оглед на лазерната епилация, защото лъчите се привличат от черни корени, каквито аз явно нямам в изобилие.

Общи условия

Активация на акаунт