Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Кк върви периодът между процедурите, защото чувам няколко различни мнения. Като пример , че за крака се чака след всяка процедура по 2 месеца, а за ръце и интим -45 дни. Другата , че за всичко е 4 седмици, а от трето място за всичко 2 месеца .

# 211
  • Mediterraneo
3 месеца на тяло, 45 дни на лице е при мен.

# 212
Тоест между всяка процедура се минават 3 месеца ?

# 213
За интим по спомен беше 45 дни, но аз винаги съм гледала колко израстнали косми има. В началото може и да е такъв периодът, но с напредване на процедурите при мен нямаше нужда да е толкова често. Подбедрици правих за първи път през април, 90 дни казаха, но едва сега видях няколко израстнали косъмчета, така че и повече от 3 месеца може.

# 214
  • София
Само при мен ли месец и нещо след процедура (на 6-та съм!!) си има израснали бая. Уж им казвам да ме работят на максимална мощност, но резултатите сякаш се влошават...

# 215
  • Mediterraneo
Тоест между всяка процедура се минават 3 месеца ?

Да. Това дори само в началото, след всяка следваща разреждах още повече( 4-5 месеца).

# 216
Дами, аз искам да се похваля с много добри резултати след първата процедура. Направих пълен интим на 4.08.
По пубиса сигурно е над 90% гладко, НО тук имам основа с фотоепилацията, така, че не го броя за успех.
Но по-надолу... леле, за първи път виждам такъв резултат. Съществено опадане на окосмяването, а много по-бавен разстеж на останалите косми. Много се кефя, дано така (и  по-добре) да вървят нещата.

Както писах и по-рано в темата - не знам с какъв лазер ме правиха, ще питам на следващото посещение. Мисля да направя и няколко процедури на подмишници (просто резултата до тук ме изуми).

# 217
  • София
За кое студио става въпрос, извинявай, ако си казвала Simple Smile

# 218
За кое студио става въпрос, извинявай, ако си казвала Simple Smile
Аз съм в Бургас. Simple Smile Виталайз се казва.

# 219
Да споделя и аз мнение по темата.
Рижава съм, с изключително млечно-бяла кожа с лунички. Предстои ми 3та процедура интим и подмишници и 2ра за подбедрици. Апаратурата, с която работят е Elite iQ by Cynosure, като имат александритен /който използват при мен/ и Nd:YAG.
На този етап /да не си ритам късмета Grinning / съм изключително доволна, дори и само след 1 процедура на подбедици. Да, имаше бая болка на моменти, няма да си кривя душата, но беше толкова моментна, че определено лесно се прежалва. Първоначално оставих косъмчетата да си израснат колкото - толкова. За 3 седмици и половина съм се бръснала точно веднъж и кожата ми все още е изключително гладка.
 След 10-тина дни съм на следващите процедури и за момента единствено имам забележки за бикини линията, незнайно защо точно там си растат нормално, със сигурност леко са оредели, но пък продължават нормален растеж, ще попитам дамата, която прави процедурите има ли причина или е просто индивидуално.
А, а относно нея - изключителен професионализъм - поради косъмчетата и типа ми кожа, още преди да започнем подбедрици тя ми каза, че е напълно възможно да нямам ефект, попита ме сигурна ли съм, изобщо - личи си, когато хората подхождат с внимание, а не е само да ти вземат паричките от джоба.
За кое студио става въпрос?

# 220
1 месец за лице; 2 месеца за всичко друго е при мен с диоден лазер

# 221
Да споделя и аз мнение по темата.
Рижава съм, с изключително млечно-бяла кожа с лунички. Предстои ми 3та процедура интим и подмишници и 2ра за подбедрици. Апаратурата, с която работят е Elite iQ by Cynosure, като имат александритен /който използват при мен/ и Nd:YAG.
На този етап /да не си ритам късмета Grinning / съм изключително доволна, дори и само след 1 процедура на подбедици. Да, имаше бая болка на моменти, няма да си кривя душата, но беше толкова моментна, че определено лесно се прежалва. Първоначално оставих косъмчетата да си израснат колкото - толкова. За 3 седмици и половина съм се бръснала точно веднъж и кожата ми все още е изключително гладка.
 След 10-тина дни съм на следващите процедури и за момента единствено имам забележки за бикини линията, незнайно защо точно там си растат нормално, със сигурност леко са оредели, но пък продължават нормален растеж, ще попитам дамата, която прави процедурите има ли причина или е просто индивидуално.
А, а относно нея - изключителен професионализъм - поради косъмчетата и типа ми кожа, още преди да започнем подбедрици тя ми каза, че е напълно възможно да нямам ефект, попита ме сигурна ли съм, изобщо - личи си, когато хората подхождат с внимание, а не е само да ти вземат паричките от джоба.
За кое студио става въпрос?
Става въпрос за Варна, студиото се казва Laser Lounge.

# 222
Момичета, насочила съм се към Дерма Акт, имате ли мнение? А и също така от там ми казаха, че трябва да има 2-3 милиметра косъм на повърхността, ок ли е според вас да не е гладко избръснато от предишната вечер например? Не ми се дават пак пари на вятъра като във В Дерм 🤯...

# 223
  • София
Аз лично не съм доволна от тях, ходих на интим, крака и ръце и си ми изникнаха пак косъмчетата след месец, с никакво намаляване.

Иначе това си им е изискването, да и ще те върнат, ако са твърде късички. 😊

# 224
И аз на първа процедура утре и се чудя кога да ги обръсна, довечера или утре сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт