Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избягване на излагане на слънце и използване на солариум преди и след лазерна епилация?
Какви са препоръките за избор на лазер за лазерна епилация?
Какви са недостатъците на електроепилацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избягване на излагане на слънце и използване на солариум преди и след лазерна епилация?
-
Какви са препоръките за избор на лазер за лазерна епилация?
-
Какви са недостатъците на електроепилацията?
-
Колко процедури са необходими за дълготраен ефект при лазерна епилация?
-
Какво означава дълготраен ефект при лазерна епилация?
да ви ъпдейтна за моето тяло и да ви попитам нещо. Вече имам 3 процедури на ръце, крака и интим (с диоден лазер). Процедурите ми са през 60-70 дни. На интим, още от първата процедура, космите ми след процедура не растат “нормално”, както примерно беше на подмишници, ами застиват в едно състояние все едно не са бръснати 1-2 дена, и на 10тия ден, трябва едва ли не да ги “остържа” с нокът, за да паднат. А очаквах, че ще си расте една гъста гора до 10ти ден, и после лесно на снопчета ще си падат, както неше на подмишници. Да спомена само, че интим цял живот само бръсна, космите ми са много тъмни, а кожата там - много бяла. На някоя от вас да се е случвало? И на козметичката ѝ е странно - вика, че явно просто не растат сшед прпцедура, ама важното било, че падали. И на ръцете и краката ситуацията е нещо подобно… но че ефект има - има. Иначе с мустака и подмишниците вече сме на поддържащи процедури, които аз все още държа да правя на 3 - 4 месеца, защото иначе ме дразнят. Започнах и брадичка, на която имам 3 прпцедури също, но не ходя на 30 дни, защото не виждам какво ще ми махне на такъв кратък период. Там имах просто 3-4 тъмни и дебели косъма, които ме побъркваха, останалото е мъх. Ще е проблем ли според вас това, че не ходя всеки месец?
. В момента продължават да ми растат малко косми предимно по вътрешната страна на лабиите. В края на януари мисля да ходя пак да ги третирам. Сама си решавам кога да ходя, никой не ме гони за часове, както беше в Скин лайн.