Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Някой чел ли е за влиянието на лазера върху бенките? Аз имам сравнително малко, почти никога не са ми ги маркирали с белия молив. На лицето имам една над горната устна и се замислих че драстично е изсветляла в последните години откакто правя лазер над горната устна. Малко ме е яд, защото си я харесвах като се виждаше.

# 601
Някой посещавал ли е студио Body silk в София и какво ви е мнението?

# 602
Здравейте, нова съм във форума и ще си правя първи процедури с лазер, като ми предстои най-важното - избор на студио. Доста изчетох тук , понякога (признавам си) се обърквам, когато не се споменава от кое студио са резулатите. На апаратура съм се спряла, така че ми остава само мястото - респективно хората, на които да се доверя. Някой бил ли е / посещава ли Satori дълъг период от време?

# 603
Здравейте, аз също се интересувам от студиа в Пловдив. Знам, че са споменавани, но последните страници са по-скоро за ефект. Та има ли тема за Пловдив? А който е ходил може ли да споменете просто студиото, от което сте доволни? И какво ви е мнението за лазер сопрано титаниум?

# 604
  • София
Здравейте, нова съм във форума и ще си правя първи процедури с лазер, като ми предстои най-важното - избор на студио. Доста изчетох тук , понякога (признавам си) се обърквам, когато не се споменава от кое студио са резулатите. На апаратура съм се спряла, така че ми остава само мястото - респективно хората, на които да се доверя. Някой бил ли е / посещава ли Satori дълъг период от време?

Аз посещавам студиото от ноември миналата година. Имам вече 3 процедури на лице и по една и, съответно, две на подбедрици и подмишници. Много съм доволна както от процедурите, така и от обслужването. Момичетата са много любезни, отзивчиви и искрено се радват на успехите на лазера върху клиентите си. Окосмяването ми (вкл. това по лицето) е редуцирано на 60-70% към момента. Останалата част от космите са по- светли от преди, доста по- фини и със забавен растеж.
Надявам се, че съм полезна с отзива си. Ако имате конкретни въпроси- на разположение съм. Simple Smile

# 605
Аз досега ходех в Аби бюти, но преди тази тема не знаех нищо за лазерите. След това видях кои са хубавите лазери (от първа страница, прочетох и инфото от сайта) и слееед всичко знаех, че ще продължа занапред с Candela Gentle Lase (доста силни заявки има във всички студиа, че това е ПЕРМАНЕНТНА епилация и ефектът е 10-15г). Започнах да проучвам къде има студиа и какви са цените. И днес за 1 път бях на такава процедура - съвсем близо до вкъщи и на супер промоция - студиото е ново и в момента цените са на половина в сравнение с другите студиа, работещи с този апарат.

Ария Естетик се казва -в Дървеница. Казаха, че за следваща процедура трябва да ида към 20.05, което е супер, досега ходех на месец. Лекарката беше много мила, каза, че студиото е ново и ми обърна доста внимание. Сега остава да видим ефекта. Може ли дамите,ходещи точно на този апарат лазер да споделят живи впечатления. Аз правя интим и подмишници  😍 следващата есен може да пробвам крака и ръце, но накуп ми е в повече цяло тяло,та поетапно... и да видя ефектът как е...

# 606
  • София
bonibon_ и аз ходя в Аби, каква е разликата от техния лазер и този в Ария? Много любопитно ми звучи, бих сменила веднага. Мноооооого ме боля е Аби последния път. Адска болка!

# 607
В Аби имам 4 процедури има ефект, но не ми се вижда траен. Ако не отида навреме и веднага тръгват тънки косъмчета навсякъде.

# 608
  • Light of Zartha
И аз ходя в Аби. С мен са много внимателни, не ме боли. Последно ходих на 26.02 и все още нямам нищо пораснало. И мен ме викат на месец, но аз си го удължавам. Тук в темата прочетох точно обратното.

# 609
  • София
Обичайно и мен не ме боли, или поне е абсолютно търпимо. Днес обачеее! Хем момичето каза, че на предната ми процедура силата на лазера е била доста по-висока.

# 610
Мишчица, може проста днес на си била по-чувствителна на болка. Нормално е от хормони, емоции и тн.

# 611
Здравейте!
Опитах се да изчета повече за да открия отговор на въпроса си. От началото на година започнах да ходя на лазерна епилация на интим и подмишници, имам вече 2 процедури и ще ходя на 3та. След втората процедура дълго време нямаше косъмчета, и малкото, които имах опадаха. Прави ми впечатление обаче сега, че са прокарали, но са рехави. Може би е глупаво, но дали е нормално да растат на ново по-рехави, или като цяло не трябва да излизат нови.

# 612
Vee.vee, съвсем нормално е.
То, ако не беше - нямаше да се правят n на брой процедури. Различните косми имат различна фаза на растеж, покой и т.н.
Аз лично на тези зони имам над 10, за да кажа, че вече нямам нищо за епилация вече. А и това са хормонални зони, по-трудно се повлияват.

# 613
Нормално е. При мен финалният резултат е, че на всяка зона имам единични косъмчета - но за да стигна до там имах перид "на петна" 😀 Излизат тези косъмчета, които не са били в активна фаза по време на предходните процедури.

# 614
Verо.nike.13, сега е мой ред да те питам 😉.
А какво ги правиш тези единични косъмчета? И аз имам някакви тук един косъм, там друг… много светли и тънки, но си стават дълги.
Днес бях на лазер на интим, където буквално в цялата зона имам 10 косъма и то на коренно различни места. То на докторката и отне повече време да ги види къде са, отколкото да ги махне. И каза, че не е имало много нужда да ходя 😊.
Та въпросът ми е третираш ли ги по някакъв начин? Аз не ги пипам много-много, защото мразя да се бръсна, много ме сърби после…

Общи условия

Активация на акаунт