Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви.
Другото, което ми е интересно, като чета повечето от вас,оставам с впечатление, че не плащате пакет от да речем 6-10процедури, а явно на процедура. При мен в първия салон ми казаха, че ще направят изключение и мога да си плащам 65лв на процедура, но в другия салон искаха да платя пакет от 6 процедури.
Не ми се ще да плащам на веднъж и да се обвързвам, защото може да не съм доволна и да искам да сменя студиото. Какво мислите вие?

# 586
За пръв път чувам, че някъде натискат клиентите си за пакети. Във всяко студио, което съм посещавала, се плаща на процедура. Е, ако искаш - и пакет, но е по изрично твое желание.

# 587
  • Mediterraneo
Аз плащам пакет, но ми излиза супер тънка цената така, за под 20 евро процедурата. Първата сесия си я бях купила самостоятелна, те ми подариха още една, после всичко на пакет от по 5 или 6. Хубавото е, че един пакет мога да го деля с друг човек, голямо улеснение е( с дъщеря ми го делим, аз правя веднъж годишно поддръжка).

# 588
Благодаря за отговора Simple Smile А колко време след отбиването започна?

Моля Simple Smile аз отбих през май месец, започнах с мустак и подмишници през септември, но не за друго, а защото не исках да се започвам точно лятото, макар аз да се правя с диоден и по принцип да не е противопоказно…

# 589
Mila, извинявам се, но се обърках малко. Къде имат охлаждаща приставка в Дерма Акт ли? И къде ходиш в момента и си по-доволна, отколкото в Дерма Акт?
Благодаря за споделения опит!

JoySS, имат охлаждаща приставка и усещането е спрямо зоната. На крака и ръце почти нищо не се усеща. На интим си е неприятно, но не е нещо, което е нетърпимо, имам вече 10 процедури на интим и нямам почти никакви косми. Подмишниците също са малко по-гадни, но не колкото интим.
Имам много нисък праг на болка, тъй че щом аз не го отразявам кой знае колко, не е страшно.
Викат ме на 2 месеца, понякога и повече. Тъй като вече имам повече процедури - се правя на 2,5 -3 месеца, според както са ми поникнало.
Интим и подмишници вече са ми в графа поддръжка - ще ходя чак след лятото евентуално, защото за 5-10 косъма общо няма смисъл.
Много по-доволна съм тук, отколкото с Алма лазер, с който се правех преди Дерма Акт, не само че беше по-скъпо, но беше и далеч по-неефективно. Там ме викаха през месец.

# 590
При всички ли се случва това активиране на заспалите фоликули?

# 591
Аз ползвам пакет 6 процедури в скинлайн, но реално не ме карат да платя всичките на куп, а само 6тата- нещо като капаро 1 процедура, а останалите си ги плащам като ходя на по-ниската цена. И срока за ползване на пакета е 18 месеца, предостатъчно време.

# 592
Аз също съм платила пакет, защото е с намаление. При нас пакета можеше и на 2 пъти да се плати.
Не са ме "натискали".

# 593
Verо.nike.13, офф, и аз съм го написала едно неясно 😤…
Преди ходех в Евродерма, там работят с SHR, Алма Лазер. Не бях доволна, а и много е скъпо.
Преди 2 години почнах в Дерма акт, от там съм доволна 😀. И там е охлаждащата приставка, то е нещо като накрайник със студен въздух или нещо подобно. Понеже винаги си свалям моите очила (за късогледство) и слагам техните (за защита) дори не мога да ги опиша точно какво е, защото не съм го виждала, но като усещане е нещо такова. Първо почнах 2 зони, интим и подмишници, там наистина си боли, но на следващата година включих крака и ръце и там почти няма усещане.
😀

# 594
Разбрах, благодаря за обясненията!

Verо.nike.13, офф, и аз съм го написала едно неясно 😤…
Преди ходех в Евродерма, там работят с SHR, Алма Лазер. Не бях доволна, а и много е скъпо.
Преди 2 години почнах в Дерма акт, от там съм доволна 😀. И там е охлаждащата приставка, то е нещо като накрайник със студен въздух или нещо подобно. Понеже винаги си свалям моите очила (за късогледство) и слагам техните (за защита) дори не мога да ги опиша точно какво е, защото не съм го виждала, но като усещане е нещо такова. Първо почнах 2 зони, интим и подмишници, там наистина си боли, но на следващата година включих крака и ръце и там почти няма усещане.
😀

# 595
Момичета, имам нужда от съвет. Изчетох темата и благодарение на коментарите се спрях на две клиники: Vderm и Дермаакт
В Дермаакт процедурата я прави лекар, който все още не е завършил образованието си, а във Vderm такъв, който освен него има и други сертификати. Може да ви звучи странно, но от както родих със страшно много усложнения и сблъсъци с много добри и повече не толкова лекари, бих искала сега да не рискувам.
Кожата ми е бяла, лесно хваща тен без да изгаря, черен косъм,  но имам страшно, ама страшно много бенки, които са и повода така да задълбоча търсенето и чуденето. Назад в годините имам операция за премахване на проблеми бенки и не ми се иска да се повтори.
Ще ви бъда благодарна, да споделите мнение!❤

# 596
Повярвай ми, това - дали лекар ти прави процедурите - няма никакво, ама абсолютно никакво значение. Има много компетентни специалисти, които не са непременно с медицинско образование. Реално е много трудно лекар да започне да се занимава с такъв тип манипулации, защото са леки и не изискват кой знае каква подготовка.

Колкото до бенките - ходила съм няколко пъти във "V Derm" и нямам спомен да са ми прикривали кожните образувания по някакъв начин - аз, обаче, имам доста малко на брой.
Чела съм, също така, че замаскирането на бенките с бял молив било бошлаф работа - никаква реална полза нямало. Така че ти си прецени.
Това, което аз знам, е, че ако бенките са много, както в твоя случай, се работи директно върху / през тях, просто защото няма друг начин.

# 597
Повярвай ми, това - дали лекар ти прави процедурите - няма никакво, ама абсолютно никакво значение. Има много компетентни специалисти, които не са непременно с медицинско образование. Реално е много трудно лекар да започне да се занимава с такъв тип манипулации, защото са леки и не изискват кой знае каква подготовка.

Колкото до бенките - ходила съм няколко пъти във "V Derm" и нямам спомен да са ми прикривали кожните образувания по някакъв начин - аз, обаче, имам доста малко на брой.
Чела съм, също така, че замаскирането на бенките с бял молив било бошлаф работа - никаква реална полза нямало. Така че ти си прецени.
Това, което аз знам, е, че ако бенките са много, както в твоя случай, се работи директно върху / през тях, просто защото няма друг начин.
Благодаря ти много!
А относно двете клиники, коя би препоръчала? Виждам, че си ползвала услугите на Дермаакт

# 598
Моля!
Не, бъркаш ме с друга потребителка - никога не съм ходила в "Derma-Act". Само във "V Derm". Добро е студиото, но бих препоръчала и "Lege Artis". "Body Aesthetics" също са хвалени.

# 599
Моля!
Не, бъркаш ме с друга потребителка - никога не съм ходила в "Derma-Act". Само във "V Derm". Добро е студиото, но бих препоръчала и "Lege Artis". "Body Aesthetics" също са хвалени.
О извинявай! Явно съм запомнила грешно.
Ще погледна и посочените от теб и ще реша. ❤

Общи условия

Активация на акаунт