Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Няма как да достигне до там.

# 571
  • София
Здравейте търся добро място за Лазерна епилация (за цялата интимна зона) във ВАРНА. Трябва ми добро и сигурно място защото съм с проблема кожа.
Препоръчвам център laserlounge, с уговорката, че точно интим не правя. Девойката е много внимателна и мила. Разбира си от работата.

# 572
  • София
Записвам се и аз тук. Имам 4 процедури на интим и мишници. Първата в Дерма акт, останалите в Аби. Положението е добре, няколко тънки под мишниците са останали и няколко на интима, последно ходих началото на януари. Според вас дали да продължавам, обмислях да прескоча и да отида преди лятото през април за последно на тези зони, но дали няма да направя грешка пропускайки 3 месеца?

Имам 2 процедури на ръце, има лек ефект, като отново обмислям последна в април и след това октомври…

Има ли смисъл да почвам с горна устна, нямам косми а лек мъх, третиран години с лентички? Предвид, че е март и ще мога да направя максимум 2 процедури или да изчакам до есента?

# 573
Няма да сгрешиш ако прескочиш 3 месеца, особено ако нямаш крещяща нужда от процедура. Аз ръце и крака правих последно септември и сега чак ще правя процедура, тоест 6 месеца близо. Не е драма.
Горната устна според мен не я пипай или поне не сега, а от есента. Много трудна зона е и изисква време.

# 574
Здравейте, знаете ли колко време след раждане е добре да се изчака, преди да се започнат процедури? Знам, че покрай хормоните може да няма оптимален резултат, но се чудех колко време отнема горе-долу да се "наместят" Simple Smile

# 575
Здравейте, знаете ли колко време след раждане е добре да се изчака, преди да се започнат процедури? Знам, че покрай хормоните може да няма оптимален резултат, но се чудех колко време отнема горе-долу да се "наместят" Simple Smile

Аз започнах след като приключих с кърменето - след 1 година. Не за друго, ами точно както ти казваш - за да са “наместени” хормоните, тъй като докато се кърми, не са съвсем донаместени Simple Smile) и може да няма същия резултат самата епилация

# 576
Благодаря за отговора Simple Smile А колко време след отбиването започна?

# 577
Здравейте!
И аз с някой друг въпрос.
Правя интим, първата ми процедура беше с диоден лазер- Sapphire. Някой с впечатления от този модел лазер?
След него имах поне 65-70процента опадване.
Втората я направих другаде, защото не съм в града. Пак е диоден, но друга марка. При втората процедура ми обясниха, че след 4,5процедура ще имам събуждане на космите и ще бъдат много. Така ли е наистина? При първата не ми казаха подобно нещо.
За болката, лично аз едвам я понасям.

# 578
След 3-4та процедура (тоест 3-6 месеца) се активизират "заспалите" фоликули. Нашето окосмяване не е 100% в активна фаза. Затова казват, че ще се "засили" окосмяването. То реално не се засилва, а излиза новото и нетретираното.

Лично при мен не наблюдавам нещо драстично. След 4та процедура интим съм и след 3та крака и подмишници.

# 579
  • Mediterraneo
3 процедури на мен ми отнемат 9 месеца, не 3- 6. Сигурно и затова имам добри резултати, точно заради цикъла на растеж на косъма. Само лице правех на 45- 60 дни, останалото на 3 месеца.

# 580
От това , което ви чета явно масово ни премятат с ежемесечни процедури .. аз ходя на Алма лазер, болка няма, но не знам как да процедирам .. ходя в два центъра и двата ме викат през 4 седмици 🤔

# 581
Аз съм ползвала Лазер център и Борекс, но винаги са ме викали през минимум 2 месеца, около 2м. и половина.

# 582
Е, аз ходя на 2 месеца, а краката на повече.
Но да, масово е на 1 месец.

# 583
Много ми е странно, че в Дерма акт искат да има видими, поникнали косъмчета.
До сега съм ходила в Лазер център и ако случайно съм пропуснала някое косъмче при бръсненето, лазера направо го пали. Не си представям ако съм си оставила поникнали всички косми. Може ли някой да даде отзиви какво е усещането?

# 584
JoySS, имат охлаждаща приставка и усещането е спрямо зоната. На крака и ръце почти нищо не се усеща. На интим си е неприятно, но не е нещо, което е нетърпимо, имам вече 10 процедури на интим и нямам почти никакви косми. Подмишниците също са малко по-гадни, но не колкото интим.
Имам много нисък праг на болка, тъй че щом аз не го отразявам кой знае колко, не е страшно.
Викат ме на 2 месеца, понякога и повече. Тъй като вече имам повече процедури - се правя на 2,5 -3 месеца, според както са ми поникнало.
Интим и подмишници вече са ми в графа поддръжка - ще ходя чак след лятото евентуално, защото за 5-10 косъма общо няма смисъл.
Много по-доволна съм тук, отколкото с Алма лазер, с който се правех преди Дерма Акт, не само че беше по-скъпо, но беше и далеч по-неефективно. Там ме викаха през месец.

Общи условия

Активация на акаунт