От къде си купувате хубави дамски ризи?

• 5 800
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Всичко зависи от това, какво искаш от една риза. За мен е важно и като сваля сакото, да изглеждам добре, и още повече да се чувствам добре - т.е. да е от хубав памук, без разни изкуствени неща, защото ми дразнят кожата. Харесвам ризите на Мекс, на na Egg, на Зара,на С. Оливър, но имам и добри неща от абсолютни неизвестни марки, купувани от малки магазинчета. На Манго материите не ми допадат - изглеждат като годни за употреба до 1 пране, на Дика вече също нищо не ми харесва. Преди години много си купувах от Дафне, но сега в магазина им - поне аз знам само този на Графа - има много безинтересни неща.

# 31
Онзиден купих 2 много елегантни и красиви ризи от базара в РУМа на Младост 2. Цените им бяха 35 и 42, а марката неизвестна, което за мен не е НАЙ важното.

# 32
  • София
Купих си 2 ризи (едната от които тип прегърни ме) от магазина на TRUCO на Солунска. Доволна съм. Бенетон-ските също не са лоши, както и тези на есприт. На мехх и сисли, да не говорим да мис сиксти и морган в номерацията не се побирам  Embarassed Изглеждам като кренвирш нацибрен в найлонче.... Rolling Eyes

# 33
Някой няма ли да покаже снимка на Бенетонските ризи? Много искам да ги видя.

# 34
Купих си 2 ризи (едната от които тип прегърни ме) от магазина на TRUCO на Солунска.

И аз си търся риза тип "прегърни ме". Къде другаде има?

# 35
  • Paradise
аз като една невежа ще задам въпроса:
"Какви са тези ризи тип Прегърни ме?"

ако може и снимоков материал, няма да се разсърдя

# 36
  • София
Прегърни ме е с прехвърляне отпред - може да е така скроено, може да е с лентичка за привързване на гърба/кръста. На работа съм и не мога да снимам нищо, но сайта на trucco e www.trucco.es. Флаш е и не мога да пействам картинката. Влез в менюто, избери tops, после shirts и ще ги видиш. Аз съм им голям фен. Взех си и 2 поли, едно сако и 2 панталона от там (освен ризите). И освен това имат моделчета за човешки размери.

# 37
Ето такава риза . Виждала съм и с по-тънки връзки.

# 38
Уф, извинявам се, че не се отварят предните линкове. Ето ги тук, би трябвало да се видят (дано):

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&view=1&photo=41
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&photo=42

Имам си едноцветни ризи и затова търсех нещо по-различно.
Благодаря на всички за мненията.

# 39
Прегърни ме е с прехвърляне отпред - може да е така скроено, може да е с лентичка за привързване на гърба/кръста. На работа съм и не мога да снимам нищо, но сайта на trucco e www.trucco.es. Флаш е и не мога да пействам картинката. Влез в менюто, избери tops, после shirts и ще ги видиш. Аз съм им голям фен. Взех си и 2 поли, едно сако и 2 панталона от там (освен ризите). И освен това имат моделчета за човешки размери.

Особено ме развълнува, че има и човешки размери. Ще споделиш ли точно къде е магазинът и в кой ценови клас попада?

Трябва да се спретна офис много скоро, а съм голяма и трудно се побирам в част от цитираните марки.  ooooh!

# 40
  • София
Магазинът е на Солунска, в частта след Ангел Кънчев, от ляво се пада, когато вървиш към Славейков. Ценовата категория е около 100 ??? Не помня точно, но последния път купих едната риза, единият панталон, сакото и полата и се разделих с 600 лв.

# 41
mkp, благодаря! Ще мина да разгледам, въпреки че исках да попадна в по-ниска ценова категория  Crazy Демек повече неща за по-малко пари.

Общи условия

Активация на акаунт