Имам нужда от съвет, бременна съм!

• 12 531
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Някак си говорите, като че ли това дете не е и на майката. Само да огледаме бащата за какво става. Както и да е, дете няма да има.

# 196
Бащата се оглежда за какво става, нали ще носи гени това дете и се предполага бащата да го гледа и възпитава. По твойта логика, дай да раждаме от наркомани или убийци.

# 197
Тук не прочетохме, че е подобен мъжа?? 4 години връзка за мен означават любов, доверие. Аз ли чета друга тема, не знам.

# 198
Толкова глупости накуп рядко се срещат в някоя тема... съжалявам, че изобщо се включих.

# 199
Добре де, мъж на 47 без деца се вижда 4 години с жена, без никакво развитие на връзката. Кое му е нормалното? В началото на темата бях ЗА авторката да го роди, ама мислех, че мъжа е някъде на нейните години.

# 200
Задържаш бебето и се жените щом всичко е наред.Голямото дете ще приеме ситуацията.
И съвсем не си стара.Аз ще родя вторият ни син на 38,а първият ще е на 13.Но при нас с ММ тъй се стекоха нещата,иначе сме заедно от 17 години.Планувам и трето дете след 3-4 години.И изобщо не смятам,че с ММ ще сме престарели...
Възхищавам Ви се!  Бъдете здрава, щастлива и много обичана и уважавана жена и майка🌹

# 201
Мъжът както си е загубил 4 години да угажда на авторката, така сигурно и с други преди нея. И времето минава...
Наивник някакъв ми се вижда.

Неве, уж прагматично гледаш на нещата, ама и авторката не става по-млада. Леко се стеснява изборът й от мъже с времето... А ако утре й се наложи да разчита на някой, то не се знае дали ще има на кой. Тези за чук и чао няма да се ангажират, ако дойде болест, бедност или нещо подобно.

# 202
  • Paris, France
Мъжът както си е загубил 4 години да угажда на авторката, така сигурно и с други преди нея. И времето минава...
Наивник някакъв ми се вижда.

Неве, уж прагматично гледаш на нещата, ама и авторката не става по-млада. Леко се стеснява изборът й от мъже с времето... А ако утре й се наложи да разчита на някой, то не се знае дали ще има на кой. Тези за чук и чао няма да се ангажират, ако дойде болест, бедност или нещо подобно.

От 23 до 43г му губели времето жени, викаш. Той нямал глава на раменете, нямал топки да походи година с някоя, да каже калво очаква, да поживеят заедно още година и да си направят бебе. Как точно и угажда? Ако тя работи за малко пари, живее на квартира, гледа сама сина си, малко помощ с ток и вода може да и се виждат като угаждане. Пише, че я е страх да не загуби работата си. Мъж на място би могъл да и намери работа, платена работа, сигурна работа, да я покани да живеят заедно в неговото, собствено жилище. Не го е направил за 4 години. Ако тя живее в 2 стаи под наем е естествено той да не е желан там от сина и. Наивник бил. Много даже си е хитър и в момента е ударил кьоравото.

Изобщо не и се стеснява изборът, при положение, че не иска дете, не иска да живее с мъжа, съгласна е да ходи с 10 години по-дърт от нея. Няма да ти казвам колко 40 и 42 годишни с деца от предишни връзки мечтаят за жена като нея. Моите 50, 60 и 70 годишни приятелки, които искаха да живеят с мъж и някой да ги гледа, всичките намериха, като някои са с връстници.

А кое те кара да си мислиш, че идващ да кльопа вечеря, чук и чао ще се ангажира в случай на болест и бедност? Когато тя ще е на 70г, примерно и може да се наложи грижа, той ще е на 80г, ако изобщо е жив 🥳.

Видяла съм достатъчно истории като нейната за да зная, че щом не предлага общ живот, не е удачно да се вързва с дете след като вече си има.

# 203
  • Варна
Защо винаги хората над 40г. (в случая на 35г.), ги третиране като инвалиди? Сега хейта се прехвърли и върху мъжа. Възможно е да не е срещнал подходяща жена за семейство. Явно не е имал и примитивна рода, която да го съветва интимно. Да хвърля семе като жребец, само в пиковите години. Авторката е трябвало да му изиска спермограма и пълни мед.изслесвания. Психо теста също е задължителен.
Познавах прекрасна двойка. Жена на 27г. и мъж на 34г. Тя имаше няколко аборта от неподходящи връзки. Не я съдете. Мъжът бе убеден, че не може да има деца. Правил тест в миналото. Тя забременя. Мнителността на мъжкото родословие нодделя. Посятата капка съмнение и интригите разрушаваха любовта им. Единици се опитахме да му отворим очите. Тя го обичаше безумно. Беше направила крайни компромиси.Той замина, а тя роди прекрасно дете. Бременността и беше емоционален ад. Но плода на любовта я зареждаше. Той също страдаше гордо, по мъжки. Поиска и прошка, сега са заедно.
В друг случай жена абортира от любим мъж, заради кариера в др.град. Сега не може да бъде майка. Поредица от неудачници и съсипаха психиката.
Невена, материалното не определя всичко. Деца са се раждали в кризи, войни и дори в концлагерите. Бракът със спонсор не гарантира отглеждане на нормален индивид. Има си нравствени качества и интелектуален потенциал, които са в основата на избора за гени.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 00:09 от Viviana91

# 204
Приятелят ми живее в гарсониера и няма как да живеем там, много е тясно плюс, че имам и куче.  Защо се е стекъл така живота му и няма деца, не знам. Имал е две продължителни връзки, с едната жена са правили опити и не се е получило. Другата му връзка е продължила 10 години, но жената не е искала дете  и пак са се разделили. Иначе е страхотен човек и много отговорен. Просто някои хора не успяват да създадат семейство, това не ги прави лоши хора.

# 205
  • Варна
Вие, извинявай ама като чуя това "плода на любовта" винаги избухвам в див хилеж. Звучи точно като от евтин любовен роман.

# 206
Естествено, че може да се случи всичко. Чудя се защо не искате да се съберете, но това си е ваша работа. Ти решаваш.

# 207
  • Варна
А аз се чудя как ги вижда нещата тоя мъж. Искал дете, искал да подпишат. Да ама тя е на квартира, той в гарсониера. То много лесно се казва искам ама не е само до казването. Въпросното "искам дете и да подпишем" би трябвало да е придружено с някакъв план за бъдещо жилище, което да побере всички тях, както и с още някои не много дребни подробности.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 19:02 от HighSpeed

# 208
Абе мъж, който 4-ри години е бил съгласен да си ходи всяка вечер след вечеря, явно не е от най-дейните, ситуацията го устройва или просто харесва и обича авторката.
На мнение съм, че всяка жена сама преценя дали ще роди, защото последствията и отговорността са основно нейни, още повече след един провален брак.
Но Фифи започна с това..как синът и ще приеме ситуацията. Не с това, че не иска второ дете.  А после стигна до там,че не иска.

# 209
  • Paris, France
Хубаво има нравствени качества и интелектуален потенциал, но появата на бебе изисква 24 часови грижи, много усилия и пари. Гледането на деца не развива интелектуалния потенциал, напротив. Хората над 40г нямаме кой знае какъв интелектуален потенциал. Имаме интелектуален капитал. Интелектът се наследява от майката основно. Мога да намеря и проучванията.

За 4 години интелектуалният капитал на двама възрастни не е стигнал за да успеят да се съберат в подходящи условия и да се харесат на едно, единствено дете като двойка.

Мъжът в 4те години не е положил усилия да предложи добри условия на живот за двойка с 2 деца. С това, за мене той няма родителски капацитет, колкото и да е красив, умен, чаровен (А едва ли е).

В житейската реалност на Fi_Fi и мъжът не бих запазила бременността, дори и да.нямах друго дете.

Общи условия

Активация на акаунт