Имам нужда от съвет, бременна съм!

• 12 512
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Аз гледам от своята гледна точка, защото реално не съм живяла в някакъв недоимък и не ме е било страх от това. Но аз и жилище си имам. Ако бях на квартира, сигурно щяхме да търсим по-голяма квартира, не знам.

# 211
Ако бях на нейно място, не бих родила ако не искам детето и не съм готова сама да се справям..
Досега са живяли в неангажиращи отношения, нямат рутина изградена...Тя си познава мъжа и себе си.

# 212
Авторката така и не отговори на въпроса като не е искала дете, как се е стигнало до това да е бременна в момента?
Когато ясно заявяваш на партньора си, че не искаш деца, то със сигурност предприемаш съответните мерки да не се случва.
Отговорите и са доста повърхностни и никакви.

А ако дете на 15г се интересува само от купони, пари и други подобни, и това се споделя без проблем, аз бих си помислила за възпитанието му по-сериозно и дали не съм изпуснала нещо.

# 213
Не изчетох всичко,но тук въпроса е дали самата жена иска второ дете.Първота дете е достатъчно голямо за да може да се говори с него като с възрстен човек.След2-3 години той ще си живее собствен живот,а самотната му майка ще се чуди какво да прави и после ще я четем в свекървенската тема.
Щом мъжа има гарсонера,а тя плаща наем,ще се обединят усилията и ще вземат неща по-голямо.Ако има желание има и начен.Относно годините,не е престаряла сега раждат около тази възраст.

# 214
Че кой коментира нейните години. Те някои жени и първото си раждат тогава.

# 215
Че за какво да мисли дете на 15 ? Сега е времето му..По-притеснително би било да си стои в къщи и общуването му да е само виртуално..
И гафове с бременност се случват...уви.
Авторката си мисля, че с новината инстинктивно е усетила какво иска..но съвест, колебания са се появили после

# 216
Авторката така и не отговори на въпроса като не е искала дете, как се е стигнало до това да е бременна в момента?
Когато ясно заявяваш на партньора си, че не искаш деца, то със сигурност предприемаш съответните мерки да не се случва.

А ако дете на 15г се интересува само от купони, пари и други подобни, и това се споделя без проблем, аз бих си помислила за възпитанието му по-сериозно и дали не съм изпуснала нещо.
  Аз на 15 се интересувах от същото, но на 22 бях съвестна и отговорна майка.

# 217
  • Paris, France

Че 15 годишен от какво да се интересува? И аз бях същата. И такава си останах 🥳.

Всяко противозачатъчно има % фалове. Не виждам с какво марката на хапчетата и или спиралата ще променят хода на темата.

Не са и повърхностни отговорите, ами малко хора ги четат. Пак, че отговаря.

# 218
Aз пък ,не разбирам за какво беше темата . Можеше да помисли ден и половина , и да вземе решение , без да прави анкета , която по никакъв начин не я засяга . 15 страници се дават аргументи , още 30 ще минат на сухо .
Това са въпроси много лични и само пострадавшият си знае подробностите . Решението е нейно , а не на непознати . За мен , и двамата не знаят какво искат .

# 219
Може би, защото колкото и да си наясно със себе си..една налична бременност ти обръща живота, емоциите...мислите
Поне мен би ме объркала много..Без значение дали искам друго дете...

# 220
Тя не е искала да живеят заедно, пък той виновен. Не е предложил дворец и т. н. Както и да е...

Неве, ясно, че всяка жена може да намери някой да я гледа (всъщност дали всяка, но да предположим). Само че дали ще е хубав, приятен за нея и ще й допада, или ще е някой противняк с пари? Wink

# 221
  • София - Варна
Fi_Fi, a за тези 4 години приятелят ти заявил ли е ясно някакъв план за съвместен живот, който ти да си отхвърлила, напр.: "ще живеете у нас, ти и синът ти, или ще наемем нещо по-голямо, където ще живеем всички, виждам нещата така и така и така".
Излязъл ли е с ясен и категоричен план, защото 4 години са страшно много време?

Аз съм на мнението на Невена тук. Пасивен ми се струва този мъж. Но може и да греша, може да е предложил условия, които Фифи да не е приела.

# 222
  • Paris, France
Тя не е искала да живеят заедно, пък той виновен. Не е предложил дворец и т. н. Както и да е...

Неве, ясно, че всяка жена може да намери някой да я гледа (всъщност дали всяка, но да предположим). Само че дали ще е хубав, приятен за нея и ще й допада, или ще е някой противняк с пари? Wink

Не мисля, че не е искала да живеят заедно, а условията, които той е предложил не са я устройвали. Тя е отговорен родител. Мъжът е доста безотговорен, което и обяснява защо досега никоя не се е навила да му роди дете. На 47г, без деца, тоест без големи разходи, той не може да предложи нищо по-голям от гарсониера, а иска дете. Той само иска. Искал е дете и в предишните си връзки, но едната не пожелала, а другата, уж, не можела да има дете (вероятно се е усетила и е избягала с 200). Какво предлага? Брак. Коя от нас би се оженила за гарсониерен стар ерген, че и с деца да се забатачва като си има?

Не е предложил дворец и тя, предполагам дворец не е и изисквала. Намирам за приемливо да предложи жилище с 2 спални за живот с нея и сина и, с 3 спални ако иска негово дете.

Тя писа, че той е отговорен. Може да Е отговорен като гадже, професионалист, приятел, но е голяма, бяла птица в бюджет и битовизми. Няма родителски капацитет. Отговорен мъж хуква да обзавежда апартамент при новина за бременност, а не да предлага брак от гарсониерата на жена, претоварена с дете и живееща на квартира.

Могъл е да си намери осигурена жилищно жена, но такава май няма да го погледне.

Мъжете, с които се събраха приятелките ми са далече от противеняци, като някои са доста по-добре изглеждащи от половинките си и по-млади 🥳. А с хубав и приятен може да си излиза без живот заедно. Тук малко жени искаме съжителство и все повече връзки са LAT - living apart together - Връзка с всеки на къщата си. 

За мене конкретният мъж не става за съпруг и баща, ако и да е прекрасен човек.

# 223
  • Варна
Fi_Fi, грижите за кучето не те ли натоварват?

# 224
Случаи всякакви, Неве, тя гаранции няма. Твоите теории за принцове, чакащи на опашка за всяка леля, малко ме съмняват. А и Уилям вече го взеха. Но нека си решава сама.

Общи условия

Активация на акаунт