ЮНЧЕТО вече говори и с мама и тате спори - Тема 12

• 20 572
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
  • WonderLand
Еех Нана, дано поне имате място където да стоите и на открито 😔 Всичко ще бъде наред, Искрен е войник, дано скоро да премине ❤️

# 106
Благодаря на всички, той милия от малък му е тръгнало все на боледуване ама и това ще преборим. Иначе сме в къща място за игра много ама времето не е хубаво.

# 107
  • София
Бързо и леко и от мен!
Дано вече да му е намаляла силата на таз гад и да не създава усложнения!

# 108
  • София
Аугментин съм пила и по време на бременност и проспан също. Аспирина може да бъде заместен с Натаспин, консултирай се за него.

# 109
Ако е Аспирин протект, не би трябвало да има проблем, тъй като дозата е малка.
Бързо оздравяване на всички!

# 110
Април бяхме и тримата с ковид.
Малката 4 дни беше с Т висока 39
 и накрая и изписаха Сумамед и от два приема се повлия. Аз се измъчих 12 дни с ниска Т. Бързо оздравяване!

# 111
Бързо оздравяване! ❤

# 112
И ние сме с проблеми... Снощи не яде много, а сутринта много рано стана. Закуси и пак легна да спи. Мислих, че просто не си е доспала. Обаче след 1час стана и повърна, сега пак спи. Иначе пък няма температура. Доста вода изпи. Чудя се вирус ли е, нещо развалено дали не е изяла.

# 113
  • София
По-вероятно е да е вирус, ако беше нещо развалено, щеше и разстройство да има.
Бързо оправяне на всички.
Аз , да чукам на дърво за сега сме добре, но ппстоянно съм на тръни, все меря температури... От днес започнах да давам бронхо ваксом. По съвет на Стаменов,за да може септвмври да ни е последния прием и като тръгнат на градина да имат вече имунитет (според него този имунитет продължава 6 месеца) за зимния период.
Дано има ефект, че ми писнаха тия бактерии.

# 114
  • София
Бързо оздравяване на всички болни дечица! Аз като бях с Ковид все още кърмех и си пих Аспирин протект един месец, не е имало проблеми. Иначе Натаспин също е опция, масово го изписват. На нас пътуването ни също е кошмар - каката повръща, а малкия се дере през цялото време! Съответно мъжът ми се изнервя и си го изкарва на мен, а аз се чудя как да се правя на мяймуна и с кого първо да се оправям. Та направо съм в ужас как ще избутам почивката! ( то изобщо, ако е почивка ). Но здраве да е, всичко друго минава!

# 115
Ditmade, какво е Бронхо ваксом? Стана ми любопитно, аз ще прочета сега в нета, но щом на теб ти го е препоръчал лекар би ми било интересно да разбера за какво се изписва и при какви обстоятелства? Дали не е подходящ за малкия, че тръгва наесен на ясла

# 116
  • София
Това е вид орална ваксина срещу няколко щама на стрептококи,стафилококи,мораксела и тн. Предотвратява тежко протичане на тези инфекции. Може да се използва и като лекарство в определени случаи, както и чисто профилактично. Предпазва от тежки реакции на горни и долни дихателни пътища. Познати го ползват всяка година и са много доволни,но имам и познати, при които не е показал никакъв ефект. Давам го и на двамата, става за деца от 6 месеца до 12 години.

# 117
Ангелова ми изписа бронховаксон да пие август 3 месеца по 10 дни, но пък аз се чудя дали да го давам. Защото тя е пила антибиотик 2 пъти само за последната година - за ангина и за отит, нищо общо с бактерии. И аз само я дебна нашата за някоя болест.. От четвъртък пак е на ясла и видях на камерите едно дете със сополи.. Снощи ми каза - боли ме гърлото, но пък гърлото не е червено, за да я боли. Като я питах, а носа боли ли те - да, а ръчички те - да, последно какво те боли - ръчички те. Днес нищо не казва. Като цяло изпробва езиковите си умения (лъжи), как реагира мама, за привличане на вниманието използва - "акам" и винаги действа безотказно.

# 118
Благодаря за информацията, веднага го препратих на една приятелка, чието детенце прави повтарящи се бронхити и спазми (във Варна климатът е отврат за малки деца от респираторна гледна точка за съжаление).

# 119
  • София
Да, ние прекарваме доста време на морето и знам как е с влагата. Аз съм живяла известно време като малка в Поморие и са казали на майка ми, че трябва да ме махне от морето, че големи проблеми съм имала. Забелязвам, че и моите деца на есен започват да кашлят без видима причина.

Общи условия

Активация на акаунт