"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 754
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново, в крайна сметка повторих теста на ЧХГ тази сутрин (42 часа след първия тест) при резултат от първи тест 761.9, сега е 871.8...Вкарах се във филма да не е извънматочна бременност...Имам нов час при АГ за четвъртък...мисля да направя нов тест след 72 часа да видя как ще е...

Та въпросът ми е има ли някоя от вас, която е в била такава ситуация, трябва ли да се притеснявам прекалено много?

# 121
Трябвало е на 72 часа. В същата лаборатория ли? Спокойно каквото и да е до понеделник нищо няма да ти стане. Успокой се и всичко ще е наред.

# 122
Трябвало е на 72 часа. В същата лаборатория ли? Спокойно каквото и да е до понеделник нищо няма да ти стане. Успокой се и всичко ще е наред.

Благодаря за бързия отговор. Да, в същата лаборатория, АГ ми каза в четвъртък и в събота да го изслвдвам и затова го пуснах днес. Попитах я предварително, ако не се удвоява резултата дали има нужда да отида преди четвъртък на преглед и тя каза, че ако нямам болки или кървене, няма нужда. Ще се опитам да се успокоя и да запазя самообладание, докато пусна новото изследване. Мисля във вторник да повторя, за да са минали 72 часа. Какво мислите?

# 123
Ако това ще те успокои пусни си.

# 124
Здравейте на 33г съм последна М на 2.06. подозирам ранна О тъй като 2дни преди очкаваната имах категорично отрицателен тест за О средна пордължителност на МЦ 26-28 (не) очаквана дата на М 30.06.
Поради съмнение си направих тест койето е полоцителен(не е престо) на 28.06. Според вас възможно ли е да е верен? Имам си и много леки неразположения ако не беше зацпване на 21ви ден от Ц нямаше да им обърна внимание подозирана дата на О 12-13.06

# 125
Възможно е, но все пак изчакайте закъснение.

# 126
Дайте снимка. Разбира се, че е възможно. Ако сметнем, че цикълът ви е 26 дни този месец, то днес трябва да ви дойде.

# 127
# 128
Не мисля, че има място за съмнение, честито!

# 129
Да и аз така се надявам много искано и чакано, просто предвид факта, че не успях да хвана О отсвирих месеца, ама явно каквото има да става си става Simple Smile пусти страх. Благодаря ви!

# 130

Здравейте!
Може ли мнение за теста. Очаквам цикъл след 7 дни.

# 131

Здравейте!
Може ли мнение за теста. Очаквам цикъл след 7 дни.

Тестът е невалиден и няма смисъл да правите тест толкова рано. Най-рано два дни преди менструация, а най-добре при закъснение.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:07 от Pistachio

# 132
Така или иначе няма да те послуша и ще пита в поне още 2 теми и ще си направо още 5 теста, но поне да прочете укаьанията.

# 133
Здравейте, пак съм аз!
Онзи ден, в петък, имах положителни тестове. Рано е за преглед според мен, ще отида най-рано другия петък, но исках да попитам дали е нормално да има болка повече от едната страна? Сякаш и от другата ме боли, но определено усещам повече от ляво. Не е постоянно, случва се няколко пъти в деня, за кратко, като придърпване, но не е силна болка. Не искам да гадаете, преди някой да го е написал, а просто питам дали се е случвало на някоя от вас, когато всичко е било наред. Мислите ми клонят към извънматочна, но съм сигурна, че може и да е съвсем нормално, затова просто питам дали някоя е имала подобен случай.
Да,аз бях така но това не означава,че при теб е нормално,пий но-шпа него го изписват на бременните така или иначе,вземи си магнерич или магнерот и фолиева киселина!
Успех ти желая и пухкав финал! 🙏❤

# 134
Здравейте, момичета!
Февруари месец имахме неприятна случка и загубихме Б.
Започнали сме опити още от май месец, защото пусто не трае.
в Май месец цикъла ми закъсня с около 10 дни. Ходих на лекар и нямаше нищо. Изписа ми Дуфастон изпих го аз, както ми предписа (даже има още в кутийката). Бебеправихме след като ми свърши веднага на другия ден, след това в дните на овулация. Мисля, че е много рано да отида на лекар. Трябваше да ми дойде днес на 30.06, но на 28.06 имаше ръждиво течение за 1 ден и след това кръвта се избистри, сега даже почти я няма. Та въпроса ми е има ли някой с подобна случка? И дали е възможно да имплатационно кървене?
Хубав и усмихнат ден Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт