"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 812
  • 790
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте днес е 13 ден от Прегнил 5000,направих си уринарен тест ,дали да се радвам ,?!

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 08:37 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 541
  • София
Аз виждам втора бледа черта! Честито

# 542
Здравейте, следя ви от доста време,но днес се регистрирах,според вас положителен ли е ?
Ден преди менструация.

# 543
  • София
Здравейте днес е 13 ден от Прегнил 5000,направих си уринарен тест ,дали да се радвам ,?!
Скрит текст:

Вероятно е от прегнила, което не изключва бременност,  но няма как по един тест да се каже от кое е втората черта.
--------------------
Здравейте, следя ви от доста време,но днес се регистрирах,според вас положителен ли е
Скрит текст:
?
Ден преди менструация.
да

# 544
Шенай, докторът кога каза, че може да направите тест?

# 545
Шенай Съвсем не съм компетентна относно Прегнила, но беше писала, че сте поставили “3 ампули по 5000” . Не знам дали времето за една доза е еднакво за изчистване като три дози

# 546
Здравейте, следя ви от доста време,но днес се регистрирах,според вас положителен ли е ?
Ден преди менструация.
Виждам бледа розова чертичка Simple Smile според мен е положителен. Успех!

# 547
Ден преди менструация.
Виждам бледа розова чертичка Simple Smile според мен е положителен. Успех!
Благодаря много!❤

# 548
2 сложихме една на 25 и една на 26,доктора каза че мога да направя 10 дни след последната доза.

# 549
Тогава някъде не казваш истината

# 550
Неделята сложих една,Понеделник още 1,не се наложи ,общо 10 000 .  Иначе доктора мислеше 3 но не се наложи .

# 551
Здравейте, Съжелявам ако съм объркала мястото на поста си но съм доста объркана. Та по въпроса с тестовете за бременност, вера 06.08 с сутрешното ставане направих с първа урина тест но бързах за работа и видях само едната черта контролната и след около 2 часа може и повече не помня когато реших да го хвърля се за гледах и видях втората черта но е доста бледа едва се вижда. Та въпроса ми е може ли да е настъпила бременност или не при осоливе че последната М Беше на 02.07 и продължи 5 дена а съм с проблемен цикъл и вече ми закъснява с 9 дена. Ще съм благодарна на всеки одзоввал се.

# 552

Здравейте, дали според вас има бременност?
Благодаря предварително!

# 553
Не за съжеление. Стойностите на ЧХГ при бременност над пет шест според гестарционната седмица се увеличава. Аз бях по същия начин преди 3 месеца с такава стойност и лекарката каза че не съм и стойностите на ранна бременност трябва да са над пет. Под пет няма бременсот. Успех стискам палци следващия път да се похвали те

Благодаря предварително!
[/quote]

Благодаря предварително!

# 554
Валето, тестът трябва да се отчете до 5-10мин, каквото пише в упътването. На този тест не може да се разчита. При такова закъснение щяхте да имате силно наситена черта почти веднага според мен.

Мишето, тестът е отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт