"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 805
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. От 10 дена ми закъснява МЦ и направих три теста за бременност но и трите бяха отрицателни. Възможно ли е при три отрицателни теста да съм бременна? П.С. - При първа възможност ще си направя и кръвен. 😊

# 556
  • USA
АКо овулацията се засечена точно и имате закъснение 10 дена-НЕ, ако не знаете кога е била ДА!

# 557
  • София
При толкова голямо закъснение не виждам смисъл да даваш пари за кръвен тест. Отдавна трябваше да видиш чертите. При редовен цикъл дори би трябвало и на ехограф да се види нещо.
По-добре е да идеш на лекар и да потърсиш причина за закъснението.

# 558
Здравей те, след дълго четене(от две седмици) реших и аз да се допитам до вас за мнение.С не редовен цикъл съм, това ще рече,че продължителноста му варира в близките 6 месеца от 22 до 34 дни(след апиране на Ясмин).Овулация не следя, нито с тестове нито с мерене на температура и подобни.Въпроса ми е следният...последните два месеца цикъла ми е бил 27 дни, миналият месец правих секс два пъти без да се пазя с приятелят ми на 30.07 и на 01.08. Дали е рано  за домашен тест да отчете бременост ако изобщо има възможност за такава,тъй като си нямам на понятие кога ми е ОВУ.Според това което четох,ще трябва да си изчакам най-дългият период,демек 34 дни за да съм сигурна на 100% какво се случва.Съмненията ми идват от това,че имам менструални болки  от почти седмица(поне аз така си ги обеснявам)без да има менструациа реално, което е необичайно  за мен.Обикновенно ме заболява и до 2 часа си ми идва.
Благодаря ви предварително

# 559
А кога очакваш да ти дойде и на коя дата ти дойде за последно?

# 560
Доста сложен въпрос.Според три различни приложения и три различни изчисления на "календарчета"  беше на 6.08 на 08.08(днес) и последната дата което е 34тият ден е на 12.08...предполагам разбирате защо ми е цялото чудене Последно съм имала менструация на 10.07 до 15.07.С нередовен цикъл си е доста трудно.

# 561
Разбирам те реално обаче и да си с дългия цикъл от 34дни дали е станало или не нещо никой не знае, от последния контакт е минала само седмица, а дали е имало или не О божа работа, изчакай до 12, ако не дойде направи тест ( при 34 дни на МЦ , ову би могло да е имало около 30.07.)

# 562
Това е от тази сутрин

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 08:30 от Ц.Н.Н

# 563
Здравейте, момичета! Остават 10 дни до евентуалното пристигане на МЦ. Този месец активно правихме опити за бебе. Започнахме с опитите реално преди 6 месеца, като през 5 от тях се водих по разни изчисления, приложения и др. Този месец, обаче, реших, че е време да спра да се вманиачавам и просто, когато имам усещане, да действаме. По принцип почти всеки месец усещам овулацията. Този месец в приложението даваше, че ще настъпи на 04.08, а аз имах симптоми на 30.07. Това са 4 дни след края на последния цикъл. Не знам дали е възможно, но този път реших да се доверя изцяло на тялото си. Та, въпросът ми е, има ли шанс за нетърпеливите като мен, ако си направя тест, да отчете реален резултат толкова рано или няма смисъл да бързам? Като чета историите на други момичета, как са си правили тестове дни преди цикъл и че са видяли две черти... и някак си и на мен ми се иска да опитам. Знам какво е разочарованието след това, но някак си имам странно усещане. Долу ниско ме боли корема, но болката е тъпа и все едно нещо ме държи постоянно. Другото, което забелязвам е, че аз не закусвам, а напоследък съм супер гладна всяка сутрин. Сигурна съм, че това не са измислени симптоми, затова ги споделям с Вас. ❤️

# 564
  • София
Рано е. Дори може в момента да си в (късна) овулация и усещанията да са от нея.
При всяко положение дори имплантацията не е минала още, затова няма как да видиш черти.
Дано пък се е получило, но аз бих пробвала поне още 1-2 дни с бебеправенето, а не с тестовете.
Симптоми от бременност се появяват след 5-6-7 г.с. и натам.

Допълвам: Много от приложенията маркират не овулацията, а фертилния ден/дни. Примерно, според моето приложение се отразяват фертилните дни, които са приели да са трите дни преди овулацията. Но това е статистическо изчисление, а не реално, защото при фоликуметрия съм устонавила, че овулацията ми е точно на 15ти ден от цикъла (приложението маркира 11, 12 и 13-ти ден, които реално са 24 ч. преди овулацията). Не бих се доверявала на приложения аз и ги използвам единствено с цел да не забравя на коя дата точно ми е дошло.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 10:43 от Fever Ray

# 565
Положителен изглежда този тест! Simple Smile))

Това е от тази сутрин

# 566
Здравейте.. Simple Smile аз и моя приятел правим опити за бебе от 2 седмици.  Цикъла ми трябваше да дойде на 4ти август. Днес реших да направя тест и беше отрицателен.  Единствените симптоми, който имам са болезнени зърна и закъснение с 5 дена.  Та въпроса ми е колко време трябва да изчакам, за да направя тест и дали не прибързах. Благодаря.

# 567
  • София
На 5-ти ден при редовен цикъл не си прибързала. Явно не бременност е причината за закъснение. Забави ли се повече от седмица, потърси причината при лекар.
Ако не си с редовен цикъл може да повториш теста след 2 дни.

# 568
Щом правите опити от две седмици, то най-вероятно овулацията отдавна е била минала като сте започнали с опитите. Трябва да правите опити в дните преди и по време на овулация, а не след нея.

# 569
Кака ми и закъснява с 1 ден,според вас положителен ли е. Чертата е излязла почти веднага ?!

Общи условия

Активация на акаунт