Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 837
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Смесен трансфер 🤔Прави се втора пункция и СЕТ + ЗЕТ ли? Кога и защо се прилага? Може ли малко повече инфо?

# 391
  • Пловдив
Леле момичета, тихичко, не смея да се зарадвам още. На 21-и ЧХГ 397.6 mIU/mL, днес е 1432.2mIU/mL (15-и ден). SmileyFlowers Four Leaf Clover

# 392
Честито , Мече! Другата седмица ли ще ходиш на док?

# 393
  • Пловдив
Честито , Мече! Другата седмица ли ще ходиш на док?
Да, запазих си час за 1-и. Очаквам и той да ме зарадва с плоден сак Blush

# 394
Аз приключих и третия трансфер. 0.100 9 ти ден на 1но 5 дневно хайванче.. късмет на всички

# 395
Супер Мечо, чудех се как е при теб, не писа в понеделник.
При мен също засега има усмивка.
13 ден от трансфер на 5 ден на 2 ембриона- ЧХГ 768.
Съжелявам Cherry15, знам какво е...

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:34 от Mladost38

# 396
  • София
Аз приключих и третия трансфер. 0.100 9 ти ден на 1но 5 дневно хайванче.. късмет на всички
Cherry15, съжалявам много! Почини си и след това с нови сили напред! Ще се случат нещата! 🍀🍀🍀

# 397
  • Пловдив
Браво Младост, честито. Реших за мое успокоение да пусна още 1 тест и тогава да пиша.

# 398
Здравейте, към момичетата с положителни тестчета- имахте ли симптоми и най-вече дали са ви били подути гърдите? Успех на всички!

Здравей,

аз все още не смея да се зарадвам.
ЧХГ-то ми е 33,100 на 7ми ден.
Иначе имах леки менструални болки и гърдите ми са леко подути.

# 399
  • Пловдив
Здравейте, към момичетата с положителни тестчета- имахте ли симптоми и най-вече дали са ви били подути гърдите? Успех на всички!

Здравей,

аз все още не смея да се зарадвам.
ЧХГ-то ми е 33,100 на 7ми ден.
Иначе имах леки менструални болки и гърдите ми са леко подути.
На мен днес ми е 15-и ден от трансфера и все още усещам леки менструални болки. Гърдите ми са малко подути и до онзи ден ме наболяваха. Други симптоми нямам. Успех!

# 400
Момичета, вчера ми беше трансфера, а от днес имам силни болки като при цикъл. Звънях на доктора и каза да пия но шпа.
При предишния трансфер нямах никакви симптоми.. знаете ли на какво се дължат, притеснявам се.

# 401
  • Пловдив
Момичета, вчера ми беше трансфера, а от днес имам силни болки като при цикъл. Звънях на доктора и каза да пия но шпа.
При предишния трансфер нямах никакви симптоми.. знаете ли на какво се дължат, притеснявам се.
Здравей, аз все още имам такива болки, пък днес ми е 15-и ден. Казаха ми, че е нормално, организмът още се чуди какво става. Май било заради естрадиола. Ще намалеят болките, не се притеснявай. Около датата на цикъла също може да те боли (стискам палци да не ти идва Blush).

# 402
Здравей, аз все още имам такива болки, пък днес ми е 15-и ден. Казаха ми, че е нормално, организмът още се чуди какво става. Май било заради естрадиола. Ще намалеят болките, не се притеснявай. Около датата на цикъла също може да те боли (стискам палци да не ти идва Blush).

Благодаря ти много! Честно казано не е просто лек дискомфорт, а болка, ако не беше ЗЕТ щях да помисля , че ще ми дойде всеки момент.. не са постоянни обаче. Ти направи ли си тест? 🙏🍀🍀🍀

# 403
  • Пловдив

Благодаря ти много! Честно казано не е просто лек дискомфорт, а болка, ако не беше ЗЕТ щях да помисля , че ще ми дойде всеки момент.. не са постоянни обаче. Ти направи ли си тест? 🙏🍀🍀🍀
Да, малко по-нагоре писах - 1432.2 е ЧХГ от днес Blush Другата седмица съм на преглед.

# 404

Да, малко по-нагоре писах - 1432.2 е ЧХГ от днес Blush Другата седмица съм на преглед.

Супер!!! Поздравления🙏🤗🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт