Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 856
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София/Севлиево
Ли,има огромен шанс.Повтори след 48 часа и пусни и прогестерон.

# 376
Здравейте,
днес е 14ия ден от моя  ЗЕТ на едно 5 дневно бластоцистче.
ЧХГ-то е 49.99   IU/L.
Kaк ви се струва, дали има шанс?
В петък че повторя теста от нова.
Желая успех на всички 🧚‍♀️🧚‍♂️🐞

# 377
Здравейте,
днес е 14ия ден от моя  ЗЕТ на едно 5 дневно бластоцистче.
ЧХГ-то е 49.99   IU/L.
Kaк ви се струва, дали има шанс?
В петък че повторя теста от нова.
Желая успех на всички 🧚‍♀️🧚‍♂️🐞
Винаги има шанс, но лично на мен малко ми се вижда, за 14 ден. Стискам палци да греша.

# 378
Айде Рончи,силно стиснати палчета за успех!Хубаво че имаш и снежинки ама нека сега успееш,пък снежинките по-нататък ако искате още дечица ❤️
Ели благодаря ти. ❤️

# 379
Здравейте, към момичетата с положителни тестчета- имахте ли симптоми и най-вече дали са ви били подути гърдите? Успех на всички!

# 380
Освен менструални болки и от вчера 15 ден ми става лошо сутрин и пия айрян все едно пия елексир
Здравейте, към момичетата с положителни тестчета- имахте ли симптоми и най-вече дали са ви били подути гърдите? Успех на всички!

# 381
Момичета, вече не изписват ли задължително но шпа след трансфер? Винаги са ми го включвали, а сега не - казаха, че се пие само при нужда. Но как да преценя кога има нужда... имам леки болки както винаги досега след трансфер и се чудя да го пия ли или не. Ще бъда благодарна, ако споделите информация дали е важно да се пие но шпа по презумпция или е наистина само за случаи с по-сериозни болки?

# 382
След трансфер имах изписани но-шпа 3х2 + бусколизин 3х1. Зависи от клиниката и лекаря.

# 383
  • София
Аз след трансфер имах 2х1 Естрофем, 2х1 Циклогест вагинално, 2х1 фолиева киселина, Зарзио през 2 дни. Никакво Но-шпа. На 10-ти ден обаче, усетих малко присвивания и глътнах 1 хапче, без да питам, защото знам, че е ок. Тъй че, не пречи, според мен, при болки, макар и леки, да се взима, за да отпуска мускулатурата.

# 384
  • до най-прекрасния мъж
На мен днес ми го спряха, влизам в 15 г.с. Пиех 3х2 от трансфера до сега. Вероятно си е до лекар. Ако имаш болки, съгласувай с лекаря си и вземай.

# 385
Да, ще попитам утре какво да правя. Благодаря за отговорите!

# 386
Аз изобщо нямах но-шпа, не мисля, че има смисъл да се пие превантивно.

# 387
Здравейте, момичета! На спонтанен цикъл съм и днес след преглед, ми се струва, че доктора ще иска да ми направи смесен трансфер, имам замразено ембрионче на 5 ден. Дали някоя от вас е имала такъв трансфер? Не знам каква успеваемост би могъл да има... Благодаря!

# 388
Често се среща и този вид трансфер. Моя приятелка роди преди месец със смесен трансфер.

# 389
Често се среща и този вид трансфер. Моя приятелка роди преди месец със смесен трансфер.
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт