Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 863
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Няма как да е на 14.06 трансферът, пък днес да е 11. ден. Лично аз не бих чакала до 02.07. Дори и да са 3-дневни, спокойно може още тази седмица да се направи кръвен тест.

# 361
  • София/Севлиево
На 11-ти ден и пиклив тест ще отчете,какво остава за кръвен.Моите ги правих на ден 8,въпреки че трябваше на ден 10,ама кой да чака.И добре направих, защото както изкървях още тогава ако не знаех,че съм с положителен тест като нищо щях да отпиша опита...Не знам защо трябва да се чака толкова дълго като кръвен на бластоцист показва дори на ден 7 и ако стойността тогава е 0,100 то няма да се промени дори след 10 дни.Пък излишното тъпчене с лекарства хич не е ок за нас.

# 362
Привет,
Минавам само да отчета -официален кръвен на 12 ден след зет на 1 - петдневна снежинка

# 363
Няма как да е на 14.06 трансферът, пък днес да е 11. ден. Лично аз не бих чакала до 02.07. Дори и да са 3-дневни, спокойно може още тази седмица да се направи кръвен тест.
5 дневен е ,ако не смятам 14 са 10 дни ,често мисля да си изчакам някак кръвния на 2

# 364
Ама дните на ембриона не се смятат като дни от трансфер. Wink

# 365
Ама дните на ембриона не се смятат като дни от трансфер. Wink
Знам,ако не съм се объркала съм написала 11 дни след трансфер🙄😉☺

# 366

Ако е вярна дата на трансфера, днес е ДЕВЕТИ ден. Щом е 5-дневен ембрионът , още днес може да се направи кръвен. Не виждам смисъл да се чака още повече от седмица до теста, особено ако пък е отрицателен резултатът  , да се пият толкова време хормони, а и така ще се разбере има ли имплантация.

# 367

Ако е вярна дата на трансфера, днес е ДЕВЕТИ ден. Щом е 5-дневен ембрионът , още днес може да се направи кръвен. Не виждам смисъл да се чака още повече от седмица до теста, особено ако пък е отрицателен резултатът  , да се пият толкова време хормони, а и така ще се разбере има ли имплантация.
Значе не броим деня на трансфера,ясно благодаря за пояснението 😊

# 368
Привет,
Минавам само да отчета -официален кръвен на 12 ден след зет на 1 - петдневна снежинка

Супер е резултата, честито!

# 369
Момичета, мина днес и моя ЗЕТ на 2 ембриончета. Това са ми последните останали и трети подред трансфер. Моля ви, стискайте палци!!! Пожелавам успех на всички! ❤🙏

# 370
Момичета, мина днес и моя ЗЕТ на 2 ембриончета. Това са ми последните останали и трети подред трансфер. Моля ви, стискайте палци!!! Пожелавам успех на всички! ❤🙏
Успех Дана. И аз днес бях на трансфер. Върнаха ми едно бластоцистче и още две замразих.😉

# 371
Привет,
Пиклив тест правила ли си? И на кой ден
Успех до финал

# 372
  • София/Севлиево
Айде Рончи,силно стиснати палчета за успех!Хубаво че имаш и снежинки ама нека сега успееш,пък снежинките по-нататък ако искате още дечица ❤️

# 373
Да, правих вчера,но за мой кеф дет се вика 😙😁 иначе пуснахме кръвен на 5 ден още и беше 37 чхг,пак бях писала тук.На 6ти ден  чхг беше 58 и днес това 

Привет,
Пиклив тест правила ли си? И на кой ден
Успех до финал

# 374
Здравейте и от мен,

днес е 7ия ден от моя свеж трансфер на едно 5 дневно бластоцистче.
Това е 4тия ми опит.
ЧХГ-то е 33.100   IU/L.
Kaк ви се струва, дали ще успее да се задържи?

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 15:59 от li92

Общи условия

Активация на акаунт