Срочен трудов договор

• 2 313
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, вода се на срочен трудов договор и съм започнала работа към програма "заетост за теб" от бюрото по труда.
Въпроса ми е при забременяване, при условие че е срочен договора могат ли да ме уволнят и ще имам ли някаква глоба от бюрото по труда, понеже на всякъде различно ми казват ?
Ако някой е наясно ще се радвам да сподели Simple Smile

# 16
Здравейте, на срочен трудов договор съм, който изтича утре. Миналата седмица си подадох предизвестието, трябва ли да изчакам предизвестието за напускане да изтече или мога още утре да напусна след като изтича.

# 17
  • Далечният изток
Предизвестието би трябвало да е до изтичане срока на договора. Вашето предизвестие с какъв срок е?

Предизвестието не може да надхвърля срока на договора. Тоест утре ви е последния работен ден.

# 18
Предизвестието би трябвало да е до изтичане срока на договора. Вашето предизвестие с какъв срок е?
Вчера случайно си погледнах договора и видях,че е до 01.12 предизвестието ми е до 22 декември, понеже шефа ми поиска предизвестие.

Предизвестието не може да надхвърля срока на договора. Тоест утре ви е последния работен ден.

# 19
  • Далечният изток
Ами вижте и ЧР какво ще кажат, но според закона предизвестието не може да е с по-дълъг срок от договора.

# 20
Ами вижте и ЧР какво ще кажат, но според закона предизвестието не може да е с по-дълъг срок от договора.
Говорих с една шетоводителка и тя каза че от утре през спокойно мога да не си отида, защото както казахте вие предизвестието няма как срока да е по дълъг от договора.

# 21
  • Далечният изток
Ами не, утре сте на работа. Нали е последния ден от договора?!

# 22
Ами не, утре сте на работа. Нали е последния ден от договора?!
Да

Общи условия

Активация на акаунт