За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Сиела обявиха, че следващия месец ще издадат тази книга. Погледнах в goodreads сюжета й, но честно казано съм малко със смесени чувства, иначе рейтинга й е доста висок. Някой чел ли я е?

# 121
  • Euskal Herria
Аз ще я прескоча, нещо не ми хареса анотацията.

# 122
  • Бургас
Новата на Сиела и мен не ме привлича, но все пак ще изчакам отзиви. Въобще последно време имам големи греди. НЕ харесвах в Рокля на кралица, ама че тъпа книга. Книгата на Тижан си е отварт, както и очаква - поне не съм я купувала. Целуни звездите и тя е пълна греда за мен и няма да си купя следващите от поредицата. Кръвта на Зевс също беше пари на вятъра.

В момента чета Падението на Леджент на Мегън Марч. Той НЕ Е мафиот! Алфа е, но не е дарк извратеняк. И ......... имам 50-тина страници до края и НЯМА секс. Което не е нито добро, нито лошо, просто е различо предвид, че чета ММ. Книгата не е лоша, но не е и кой знае какво.

Приключих Падението на Леджент. Секса е на предпоследната страница, ЕДНА страница. Дори не ни каза колко му е голям - шегувам се разбира се, но в по-ранното си творчество ММ не пропускаше да ни го обрисува. Тази книга беше по-скоро въведение в историята и е от поредиците, които ше продължа да купувам /за разлика от няколко горе цитирани ЗеФсове и Погледни звИздите/

Когато споменавахме книгите си топ оф дъ топ... извинете моят английски... пропуснах да напиша още две любими - Дявол през зимата, книга 3 от Сезони на любовта и Докато свят светува (Рейвънел 2) Лайза Клейпас. Ще си препрочета за Еви и Сейнт Винсънт сега. После вероятно ще започна поредицата на Рина Кент... някакви тръни май ... през следващия месец излиза втор книга и да ми е прясно.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:50 от . Яна .

# 123
Новото попълнение в любимите ми книги - Rival на Пенелъпи Дъглас.. бях я пооставила тази авторка и поредицата, понеже не обичам да чета книгите от една поредица последователно, но беше страхотно че се сетих за нея Simple Smile хареса ми страшно Simple Smile дано решат да я издадат

# 124
  • Бургас
Додо, даде ми добра идея. Като гледам съм прочела всичко /без една книга/ на Пенелъпи Д, а от поредицата съм прочела само първа и съм я зарязала. Трябва да си я продължа и без това само на тъпотии попадам, а ПД си струва времето.

# 125
Не знам защо първо са издали серията за децата и после Вишъс? Но добре ,че започнах със Вишъс та да знам за кого се пише във серията за децата. Да разбирам ли ,че има и серия за родителите?

# 126
  • Бургас
Да разбирам ли ,че има и серия за родителите?
Да, Sinners of Saint Series е серията за родителите.
Defy са родителите на Дария - Красиво безразсъдство
Ruckus са на Найт Коул /осиновен/, а Scandalous на Луна Рексрот /от предишната връзка на Трент/ от Раненият рицар
Vicious са на Вон Спенсър от Разгневеният бог

# 127
Да разбирам ли ,че има и серия за родителите?
Да, Sinners of Saint Series е серията за родителите.
Defy са родителите на Дария - Красиво безразсъдство
Ruckus са на Найт Коул /осиновен/, а Scandalous на Луна Рексрот /от предишната връзка на Трент/ от Раненият рицар
Vicious са на Вон Спенсър от Разгневеният бог

Ясно..Благодаря! Издадени отзад напред...

# 128
  • Бургас
Прочетох Целуни звездите. Малко бавно ми вървеше,но я добутах. Всички книги на А.Л. Джаксън ли са такива? Има ли книги и за музиканите от групата на брата на Мия?

# 129
  • Бургас
Прочетох Целуни звездите. Малко бавно ми вървеше,но я добутах. Всички книги на А.Л. Джаксън ли са такива? Има ли книги и за музиканите от групата на брата на Мия?
Мисля, че тази серия е за другата група https://www.goodreads.com/series/139281-bleeding-stars . Не е преведена на български.
Аз обаче не харесах А.Л. Джаксън и не бих си я причинила. Мудна, хаотична. Едни усещания и страсти прехвърчат като куршуми докато същевремено героите лежерно закусват палачинки ... например

# 130
  • Бургас
И на мен ми е някак странна. Реших,че може само тази книга да е такава Simple Smile

# 131
  • Euskal Herria
Прочетох "Разгневеният бог", бях скептично настроена, но не е лоша. Обаче много ме дразнят някои изрази. И се чудя дали в оригинал са си така, или преводът пак е... Особено първите страници едва ги избутах.
За "Целуни звездите" помня, че много ме дразнеше главният. То едно чудене, едно дърпане... главната беше по-напористата там. Надявам се следващите книги от серията да са по-динамични.

# 132
  • София
Прочетох "Покоряването на херцога" и много ми допадна. Списание "Журнал за жената" издават ли електронни книги за закупуване или трябва да се примиря с хартиен вариант?

Какво ще ми кажете за Елизабет Хойт като автор, стил и т.н.?

# 133
  • в сърцето на един мъж...
Какво ще ми кажете за Елизабет Хойт като автор, стил и т.н.?

На мен лично ми харесаха, въпреки че бяха малко вулгарни за моя вкус. Забавни са, леки, четат се бързо, приятни са историите. На места малко има неразбираеми неща, но не знам дали е от сканирането - четох ги електронни, или превода не е бил на място. Като цяло аз специално ги харесах въпреки забележките Simple Smile

# 134
Новата на Сиела и мен не ме привлича, но все пак ще изчакам отзиви. Въобще последно време имам големи греди. НЕ харесвах в Рокля на кралица, ама че тъпа книга. Книгата на Тижан си е отварт, както и очаква - поне не съм я купувала. Целуни звездите и тя е пълна греда за мен и няма да си купя следващите от поредицата.

+1 за тази част 😅 И трите книги ги пробвах и зарязах някъде на 20%, насилих се колкото можах , но не съм от търпеливите 😅 затова избягвам да инвестирам в книги напоследък. Всичко ново е едно голямо разочарование, само анотациите са им интересни. 😅

Аз дадох втори шанс на Девни Пери, благодарение на VikiE (дано на бъркам ника). В предната тема беше похвалила Девни Пери и каза, че "Неуверена" е най-слабата й книга , а аз само нея бях чела донякъде, така че реших да не се връщам на нея, а да дам шанс на останалите от поредицата. Втората книга "Незабележима" ми хареса много , точно такъв тип книги обичам да чета. Третата обаче "Наранени" имах чувство, че съм я чела вече , много прилича на "Въздухът , който той диша" на Британи Чери , прехвърлих я по диагонал , колко да разбера историята на Исая , понеже разбрах, че участва и в друга книга.😅 Четвъртата - "Неразбрана" ми хареса, но не колкото втората. И понеже бях 50:50 две сполучливи и две провал, прочетох и "Краля на номадите" и "Мрачен рицар". Харесаха ми , имаше криминална история , която да поддържа по-дълго интереса. 😅

Общи условия

Активация на акаунт