За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 772
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Какво ще ми кажете за Елизабет Хойт като автор, стил и т.н.?

На мен лично ми харесаха, въпреки че бяха малко вулгарни за моя вкус. Забавни са, леки, четат се бързо, приятни са историите. На места малко има неразбираеми неща, но не знам дали е от сканирането - четох ги електронни, или превода не е бил на място. Като цяло аз специално ги харесах въпреки забележките Simple Smile
Ето това ми трябва за летните месеци. Мерси!

# 136
  • в сърцето на един мъж...
О, определено са летни книжки Simple Smile

# 137
  • София
О, определено са летни книжки Simple Smile
Ех, че ме зарадва! Books Nature Sunny Sailboat

# 138
mikipoli радвам се, че са ти харесали на Пери.

Елизабет Хойт я оставих след трета или четвърта книга. Не са лоши, но ми станаха еднотипни. Намират се в нета и може да се изтеглят.

Купих си С аромат на буря:Тервел. Не съм я чела от wattpad, но доста се хвали. Ще я почвам с големи очаквания

# 139
  • София
С аромат на буря e много, много добра поредица.
Завиждам ти, че ще я четеш за първи път.

# 140
  • Euskal Herria
А кои книги на авторката са хубави? Чудех се дали да ги купувам, че са само на хартия.

# 141
За Е. Хойт или за В. Гъркова питаш?

# 142
  • София
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, за "С аромат на буря" говоря. Или ти питаш за Хойт?

# 143
  • София
Здравейте, прочетох Сделката на Ел Кенеди, но нещо се пообърках с хронологията.
Скрит текст:
Към края на книгата...Хана се обажда на Гарет на 1-ви януари, за да му честити рождения ден, докато са разделени. След това, тя разбира, че той е наложил вето- никой да не излиза с нея и тя отива и му прави "скандал" в мъжката съблекалня. Тогава тя му казва за разговора й с баща му. Гарет казва, че след няколко седмици има рожден ден и ще има достъп до попечителския си фонд на 2-ри януари. Разделени са 1 месец общо. Нещо аз ли не схващам или превода не е точен?!

А, да, разбрах. Ама че съм и аз....

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 22:04 от danka

# 144
  • Бургас
Скрит текст:
Към края на книгата...Хана се обажда на Гарет на 1-ви януари, за да му честити рождения ден, докато са разделени. След това, тя разбира, че той е наложил вето- никой да не излиза с нея и тя отива и му прави "скандал" в мъжката съблекалня. Тогава тя му казва за разговора й с баща му. Гарет казва, че след няколко седмици има рожден ден и ще има достъп до попечителския си фонд на 2-ри януари. Разделени са 1 месец общо. Нещо аз ли не схващам или превода не е точен?!
Не и ли каза,че е трябвало да му каже за заплахата от баща му и Гарет да я успокои, че няма нужда да късат защото от 2 януари ще има достъп до потребителския фонд?

# 145
  • София
Скрит текст:
Не и ли каза,че е трябвало да му каже за заплахата от баща му и Гарет да я успокои, че няма нужда да късат защото от 2 януари ще има достъп до потребителския фонд?

Даааа, сетих се, ама малко късно хаххахах

# 146
Добре че съм чела книгата

# 147
  • Euskal Herria
Да, за "С аромат на буря" питах.
Както и ако имате впечатления и за книгите на другата авторка - Sun P G

# 148
  • София
Да, за "С аромат на буря" питах.
Както и ако имате впечатления и за книгите на другата авторка - Sun P G
"С аромат на буря" е поредица за братя и приятели/ съперници (българи). Изключително интересни истории.
Много харесвам "С аромат на буря": Пламен.

# 149
На Sun P G четох първата поредица, не сегашната за пожарникарите, май беше за тайни агенти. Харесаха ми, може би в първата си личеше, че няма още опит в писането, но в другите беше изчистила доста работи. В по-стари теми бяхме коментирали и имаше и други позитивни мнения. Ако още са налични в приложението, хвърли им едно око

Общи условия

Активация на акаунт