За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
А кои книги на авторката са хубави? Чудех се дали да ги купувам, че са само на хартия.
Съвсем скоро излезе на хартия първата книга от поредицата,,С аромат на буря: Тервел". Предполагам, че ще издаде и останалите. Всяка книга е за различни герои.Чела съм всички нейни истории, докато ги имаше в wattpad и много ми харесват.

# 151
  • В къщурката на хълма на феите
За два дни глътнах Сделката и Грешката на Ел Кенеди .. по принцип не съм фен на колежански истории, но тези много ми харесаха .. сега стискаме палци да издадат и другите две .. то е ясно, че няма да доживеем да видим новелите, ама поне да завършат поредицата, преди да решат, че интересът към нея е слаб.

# 152
  • София
Прочетох "Незабележима". Хареса ми повече от първата.

# 153
Здравейте, от доста време насам си търся някоя фентъзи книга,но също така и да е spicy, така да има еротика в нея,тъй като главно чета такива 😁последно гледах една поредица "братството на черния кинжал", ако не се лъжа се казваше така, тя се състои от доста книги.Въпроса ми е ако някой я е чел, може ли да даде мнение и дали има смисъл да я започвам,и също така ако някой има предложения моля да сподели

# 154
# 155
  • В къщурката на хълма на феите
кога излиза??

# 156
Pre-order e, няма още дата.

# 157
  • Бургас
Като стана дума за Ви Кийланд, има ли я  на български третата книга от серията за ММА бойците?

# 158
Здравейте, от доста време насам си търся някоя фентъзи книга,но също така и да е spicy, така да има еротика в нея,тъй като главно чета такива 😁последно гледах една поредица "братството на черния кинжал", ако не се лъжа се казваше така, тя се състои от доста книги.Въпроса ми е ако някой я е чел, може ли да даде мнение и дали има смисъл да я започвам,и също така ако някой има предложения моля да сподели

Аз лично не харесвам тази поредица, с много зор изчетох 9 от книгите. Дългички са и си приличат една с друга, иначе еротика си има. Доста фенове има като цяло.
Препоръчвам "Двор от рози и бодли" или "Стъкления трон" на Сара Дж. Маас. В момента чета "Хрониките на избавените" от Мери Пиърсън и много ми харесва, въпреки че няма еротика.

# 159
  • София
За два дни глътнах Сделката и Грешката на Ел Кенеди .. по принцип не съм фен на колежански истории, но тези много ми харесаха .. сега стискаме палци да издадат и другите две .. то е ясно, че няма да доживеем да видим новелите, ама поне да завършат поредицата, преди да решат, че интересът към нея е слаб.
Започнах "Сделката". Дано ми хареса.

# 160
  • Плевен / София
Две любими поредици "Ловец на гилдията"- две преведени на български език, а другите ги има на руски език и "Среднощен ловец".Има 4 книги на български език. Харесвам и "Принц на нощта"

# 161

Братството на черния кинжал, може да се каже, че е една от класиките в ърбън фентъзи жанра. За мен една от най-добрите поредици от този жанр. Следя си я вече десетилетие откакто излезе първата книга на нашия пазар.  Макар, че историята доста смени курса си от началото на поредицата, появиха се много нови герои и нови истории, и макар да съм мрънкала за някой творчески решения на авторката, все пак си остава любима моя поредица. Всяка нова книга, която чета от нея си е като завръщане у дома, познати герой, стилът е специфичен и разпознаваем, братята са толкова различни и колоритни характери всеки, просто няма как да не ги хареса човек. С две ръце я препоръчвам. Много ми е тъжно обаче, че Ибис не са решили дали да продължат с поредицата.
А колкото до еротиката в книгите, има си я и нея.

# 162
+1 за Братството на черния кинжал
+100 за Сара Дж. Маас, но там няма много еротика.
Ако търсиш нещо много шашаво фентъзи се сещам за една поредица, главните бяха някакви мутанти между човек и животно, май Породите се казваше(другите да помагат с името и автора). Та там помня, че освен мутантите имаше много еротика

# 163
Определено прочетете за братството няма да съжалявате, както и Среднощен ловец, но преведените книги са само 4

# 164
  • София
Още един глас за Братството. Даже по два пъти съм чела книгите, издадени на Бг. Единствено "Пътеводител за просветени" не ми хареса и не я дочетох. Но то може и без него.  И напълно подкрепям мнението на mi666i за поредицата.

Подобна е и поредицата на Ребека Зенети "Тъмни пазители" но и тя май не е пълна на български.

Общи условия

Активация на акаунт