За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 786
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За два дни глътнах Сделката и Грешката на Ел Кенеди .. по принцип не съм фен на колежански истории, но тези много ми харесаха .. сега стискаме палци да издадат и другите две .. то е ясно, че няма да доживеем да видим новелите, ама поне да завършат поредицата, преди да решат, че интересът към нея е слаб.
Започнах "Сделката". Дано ми хареса.
Хареса ми много. Ще прочета и "Грешката".

Скрит текст:
Само дето не ми харесва, че Лоугън си пада по Хана.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 13:12 от missence

# 166
Благодаря много за мненията и препоръките☺Започвам Братството Blush

# 167

Скрит текст:
Е тя Грешката е за него Simple Smile забавна е

# 168
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Именно.

Скрит текст:
Той на практика си е влюбен в Хана. Чудя се как ще обърне внимание на Грейс и как ще я убеди, че не е просто заместител на Хана.

Още съм в началото.

edit: Прочетох я. Определено ми хареса. Нямам търпение да прочета историята на Дийн.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 11:27 от missence

# 169
Скрит текст:

Скрит текст:
Именно.

Скрит текст:
Той на практика си е влюбен в Хана. Чудя се как ще обърне внимание на Грейс и как ще я убеди, че не е просто заместител на Хана.

Още съм в началото.

edit: Прочетох я. Определено ми хареса. Нямам търпение да прочета историята на Дийн.

О, на Дийн и Али историята най-много ми хареса. Любимата ми книга от поредицата е, дано Сиела я издадат скоро на български.

# 170
  • Варна
Очаквайте на 13 юли: "Херцогът и аз" (книга първа от поредицата "Бриджъртън") на Джулия Куин - романа, по който е заснет едноименния сериал по Netflix, предизвикал сензационен зрителски интерес.

📖 Откъс от книгата можете да прочетете тук: https://ibis.bg/hertzogat-i-az-otkas-dzuliia-kuin.html

➡️ Линк за предварителна поръчка (с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА): https://ibis.bg/hertzogat-i-az-bridzartan-kn-1-.html

# 171
  • варненка от София

Купих си С аромат на буря:Тервел. Не съм я чела от wattpad, но доста се хвали. Ще я почвам с големи очаквания

Има ли я в Озон, че не я откривам или нещо не съм разбрала, на хартиен носител е, нали?

# 172
  • Варна

Купих си С аромат на буря:Тервел. Не съм я чела от wattpad, но доста се хвали. Ще я почвам с големи очаквания

Има ли я в Озон, че не я откривам или нещо не съм разбрала, на хартиен носител е, нали?
Аз само на сайта на книги.ею я намирам. Също и Мръсни пожарникари и никъде не пише с какъв куриер доставят и май само до адрес доставят Thinking

# 173
от същия сайт е, доставката е до адрес с куриер Лефт(или нещо такова, не го бях чувала до сега), няма в озон или други сайтове за книги.
Аз Бриджъртън няма да си купя. От толкова време ги има в нета и който е искал ги е прочел до сега. И естествено и корицата по сериала(а че в книгата главния е с друг външен вид, ако не бъркам синеок беше...??) Има толкова непреведени книги, те залагат на нещо, което вече е имало фен превод и е четено...

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:46 от VikiE

# 174
# 175
  • Разпиляна във въображението
Започнах "Сделката". Поотвикнала съм от колежанските истории и езикът им, но ще потърпя. Дразнят ме умалителните думи.

# 176

Четох я преди около 2 месеца, когато бях подкарала всичко на Ви Кийланд наред , не ми хареса изобщо , прекалено много секс сцени , които бяха като хвърлени във въздуха.

Спойлер за една сцена, която ме отказа да чета по-нататък..
Скрит текст:
Главният герой сложи главната героиня да седне върху една пералня и след това я пусна на центрофуга и тя получи оргазъм, търкай се в пералнята 😳🤯🙈

Влязох в темата да пиша, че излезе в електронен формат "Красива грешка" на Ви Кийланд и ми хареса много , препоръчвам 😊 Повечето й книги са добри, даже страхотни , но тази "Съперници" не е от тях.

Поредицата "Бриджъртън" съм я чела и аз още преди 2 години. Сериалът не съм го гледала , но чувам , че го хвалят много , нормално е да използват вълната сега и да пробутат и книгите.😅

# 177
Аз определено ще си взема "Бриджъртън" има ги фен преводи до четвърта книга, но не съм ги чела, понеже предпочитам да чета на хартия, а и не са всички части, в един от коментарите Ибис написаха че ще издадат всичките 8 и ще излизат всеки месец Simple Smile

# 178
  • В къщурката на хълма на феите
Скрит текст:

Скрит текст:
Именно.

Скрит текст:

Още съм в началото.

О, на Дийн и Али историята най-много ми хареса. Любимата ми книга от поредицата е, дано Сиела я издадат скоро на български.
на 50% съм .. чета я на английски, че няма кой да го чака Блажев да я издаде на български .. предните две засега ми харесват повече от тази, ОБАЧЕ не знам дали не се дължи на факта, че Дийн предните две книги ни промиха мозъка колко е несериозен, разпуснат и т.н., а тук ни се изяснява, че не е точно така и този сблъсък прави проблем ..

# 179
  • Бургас
Фен превода на Бриджъртън е прекрасен за разлика от много други. Препоръчвам го горещо.

Общи условия

Активация на акаунт