За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Фен превода на Бриджъртън е прекрасен за разлика от много други. Препоръчвам го горещо.
+1

Прочетох "Наранени" Д. Пери на един дъх, много добра.

Скрит текст:
Скрит текст:
Хареса ми много. Ще прочета и "Грешката".

Скрит текст:
Само дето не ми харесва, че Лоугън си пада по Хана.
Е тя Грешката е за него Simple Smile забавна е
Именно.

Скрит текст:
Той на практика си е влюбен в Хана. Чудя се как ще обърне внимание на Грейс и как ще я убеди, че не е просто заместител на Хана.

Още съм в началото.

edit: Прочетох я. Определено ми хареса. Нямам търпение да прочета историята на Дийн.

О, на Дийн и Али историята най-много ми хареса. Любимата ми книга от поредицата е, дано Сиела я издадат скоро на български.
на 50% съм .. чета я на английски, че няма кой да го чака Блажев да я издаде на български .. предните две засега ми харесват повече от тази, ОБАЧЕ не знам дали не се дължи на факта, че Дийн предните две книги ни промиха мозъка колко е несериозен, разпуснат и т.н., а тук ни се изяснява, че не е точно така и този сблъсък прави проблем ..
И аз смятам да я започна. Дийн го представят като голям сладур в първите две книги.

# 181
На мен и трите от серията ми харесаха - само последната The Goal още не съм чела, но си я пазя за специален случай Grinning Дали и другите поредици на Кенеди са толкова хубави?

# 182
  • Варна
Аз определено ще си взема "Бриджъртън" има ги фен преводи до четвърта книга, но не съм ги чела, понеже предпочитам да чета на хартия, а и не са всички части, в един от коментарите Ибис написаха че ще издадат всичките 8 и ще излизат всеки месец Simple Smile
Аз прочетох, че ще излизат през месец, а не всеки месец.

# 183
  • В къщурката на хълма на феите
На мен и трите от серията ми харесаха - само последната The Goal още не съм чела, но си я пазя за специален случай Grinning Дали и другите поредици на Кенеди са толкова хубави?
силно се надявам Simple Smile

# 184
  • София
Аз ще започна "Забивката". Дано е хубава.

# 185
  • Варна
Прочетох Нежно спасение на Джули Гаруд и ми хареса. Даже страшно много ми хареса. Това е първа книга, която чета от авторката и със сигурност няма да е последна. Много се смях на първата брачна нощ. То бяха въпроси, то бяха обяснения Laughing Войните бяха едни сладки и забавни. Прищя ми се и аз да ги познавам.
 Изгледах филма по тази книга  https://www.goodreads.com/series/134628-a-wicked-trilogy и доста ми допадна. Има всичко което харесвам. Дано решат да издадат книгите, че ми стана любопитно какво ще стане по нататък.

# 186
  • София
О, аз съм фен на Джули Гарууд!

# 187

Поредицата Briar U е като продължение на Off campus. Ето тези двете съм чела и са чудесни, особено The risk беше много хубава 😊 Но е хубаво да се четат поред , понеже героите са свързани.

# 188
Аз определено ще си взема "Бриджъртън" има ги фен преводи до четвърта книга, но не съм ги чела, понеже предпочитам да чета на хартия, а и не са всички части, в един от коментарите Ибис написаха че ще издадат всичките 8 и ще излизат всеки месец Simple Smile
Аз прочетох, че ще излизат през месец, а не всеки месец.
Да, през месец и аз прочетох, объркала съм се, като писах коментара... хахахааа Grinning

# 189
  • в сърцето на един мъж...

О, издава нова книга от серията Чикаго старс... Супер, дано скоро я издадат и на български Simple Smile

# 190
  • Варна
О, издава нова книга от серията Чикаго старс... Супер, дано скоро я издадат и на български Simple Smile

Това е от Ибис, копирах от Фейсбук:
"Но пък вече се превежда новата книга на Филипс и ще излезе лятото на български 🙂."

# 191
  • в сърцето на един мъж...
О, дано спазят това, което са написали Ибис, че малко с творческите си планове все се разминават Simple Smile

# 192
  • В къщурката на хълма на феите
Прочетох Нежно спасение на Джули Гаруд и ми хареса. Даже страшно много ми хареса. Това е първа книга, която чета от авторката
как ти завиждааааам Heart

# 193
  • Плевен / София
Прочетох Нежно спасение на Джули Гаруд и ми хареса. Даже страшно много ми хареса. Това е първа книга, която чета от авторката
как ти завиждааааам Heart
Джуи Гаруд е единственият автор, който никога не е ме разочаровал и купувам всичко излязло на хартия.

# 194
  • Бургас
Прочетох Нежно спасение на Джули Гаруд и ми хареса. Даже страшно много ми хареса. Това е първа книга, която чета от авторката и със сигурност няма да е последна. Много се смях на първата брачна нощ.
БОЖЕ Хриси!!! Къде проспа мненията ми за две от най-любимите ми книги от историческите любовни романи. https://chitanka.info/serie/lairds-fiancees Завиждам ти, че ще ги четеш за първи път. Малкоо са сходни като сюжетна линия Той - каменно лице, грамаден, строг - тя - нежна, малка, мека, наивниа до глупост. Обожавам историческите романи на Джули Гарууд. Поредицата Бюканан-Ренард обаче не съм чела нищо  освен първата. Ще я дочета някой ден, но не е май моето нещо.

Прочетох Всичките ми ангели на Никол Калева и с чисто сърце бих я похвалила и препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт