За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
5-тата книга на "Бриджъртън" има поне 80 % готов фен превод. Знам това, защото аз я редактирам, но съм на мнение, че няма смисъл да продължаваме, след като поредицата започна официално да се издава. Ще завърша, което съм започнала, но за повече не обещавам.

# 241
  • София
5-тата книга на "Бриджъртън" има поне 80 % готов фен превод. Знам това, защото аз я редактирам, но съм на мнение, че няма смисъл да продължаваме, след като поредицата започна официално да се издава. Ще завърша, което съм започнала, но за повече не обещавам.
Аз не бих разчитала на обещанията на издателствата. Те започват нещо, ама дали и кога ще го завършат, е друг въпрос.

# 242
Книгите, които досега ги има на български, са фен преводи и са само тези в Читанка. От Ибис обявиха, че започват издаването на серията и щели да пуснат цялата. Даже анонсираната корица на първата книга е с героите от филма.
Да, знам, че са я пуснали Херцогът и аз. Фен преводи са, да. Много ги харесах. И нямам търпение за останалите. Благодаря за инфото, значи щом ще ги пускат ще чакаме.

# 243
  • Варна
"Аз не бих разчитала на обещанията на издателствата. Те започват нещо, ама дали и кога ще го завършат, е друг въпрос."
А аз като видна оптимистка ще дам шанс на издателството.

# 244
От издателството са писали,  че плановете им са да излизат през един месец книгите. Работели усилено затова.

# 245
Ще е прекрасно, ако пуснете фен превод на книга 5 😊 От много години я чакам. ☺️

# 246
  • Бургас
Дано и професионалният превод е толкова добър, колкото беше фен преводът. Аз обаче съм на мнението на FloridaM, че трябва да се даде шанс на издателството. Все паквсички искаме да се превеждат повече хубави книги, само хората, които го правят с доброволен труд не насмогват, а тези които го правят срещу заплащане, трябва и да препечелват по малко за да оцеляват.

# 247
Напоследък чета Девни Пери и стигнах и до "Тенекиените номади". Прочетох "Кралят на номадите" и нещо се разкандърдисах да я чета, защо свърши така тъпо, че чак се ядосах, кой е убиецът? Тази нишка търпи ли развитие в следващите книги от поредицата?
Да пиша и за новата книга на СЕФ ,9 от Чикаго старс, ...СЕФ вече не мисля , че си знае работата. Такава боза, клише и порка тъпотия, че съжалих хиляди пъти. Направо е обидна тази книга за читателите. Аз съм един от най-големите й фенове, но тя е тотално изчерпана и много далеч от предишните книги от поредицата. Тежкар спортист и известна оперна певица, но спойката е толкова съшите с бели конци и глуповата на моменти, че я докарах до около 100 страници и спрях да я чета.

# 248
Аз харесвам някои нейни книги а други не. Като цяло я харесвам СЕФ, но някои стават много еднотипни вече. Мис Каприз ми харесва.

# 249
Вчера успях, на един дъх, да прочета “Най-правилното нещо”, 4-Та книга от поредицата Хартуел  на Саманта Йънг. За мен е най-добрата от тази поредица.

# 250
  • Бургас
Напоследък чета Девни Пери и стигнах и до "Тенекиените номади". Прочетох "Кралят на номадите" и нещо се разкандърдисах да я чета, защо свърши така тъпо, че чак се ядосах, кой е убиецът? Тази нишка търпи ли развитие в следващите книги от поредицата?
Става ясно,да. Във втората книга

# 251
Във втората книга става ясно. За нея доста дискутирахме времевата линия за бащата. Има писано по нея.
За Бриджъртън ме разколебахте. Бях решила да не ги купувам защото съм ги чела преведените и не ми харесва корицата. Но щом са обещали да ги издад всичките... как да се лиша от такава поредица в колекцията ми. Ще рискувам и ще си ги купя, дано удържат на обещанието си

# 252
И аз мисля да ги купувам. Не ми харесва, че са ползвали сериалските образи за корицата, макар да ги харесвам, но ми стана любима поредица и искам да си ги имам.

# 253
Последните книги, които прочетох бяха:
https://www.goodreads.com/series/289624-kingdom-duet Много любопитна бях относно тази поредица още докато четях, книгите за децата. Джонатан винаги ми е бил интересен персонаж и някак тръгнах с големи очаквания за нея. Хареса ми, не мога да кажа, че беше лоша, но не се нарежда сред любимите ми книги ми от авторката, каквито бяха очакванията ми.
 След това прочетох https://www.goodreads.com/book/show/52107385-i-hate-you за тази книга си знаех, че ще ми хареса, просто защото досега авторката никога не ме е разочаровала. За който обича колежански истории, определено препоръчвам.
И вчера за няколко часа прочетох "Любов в стихове" на Хувър. Като цяло е добра книга, но на моменти главната героиня показваше доста незряло поведение, което ме дразнеше. И сега в goodreads виждам, че всъщност е част от поредица и се чудя да видя ли останалите 2 книги на английски или да чакам Ибис евентуално да ги издадат.
И последно нещо започнато, но все още недовършено https://www.goodreads.com/book/show/56587223-kiss-kiss-fang-fang започнах я заради корицата и имах очаквания да е нещо забавно и смешно. И наистина започна забавно, имаше някой доста добри попадения в диалозите, но към средата започна да ми доскучава и просто загубих интерес към историята. Е, ще я довърша, но няма да е скоро май.

# 254
Има ли я на български I hate you?

Общи условия

Активация на акаунт