За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 834
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
И все пак, на тези които са чели Вишъс харесала ли им е? Споделете мнение, но без спойлери, защото се надявам скоро да я прочета:)
На мен ми хареса
Коя би трябвало да е следващата книга от тази поредица?

# 226
И все пак, на тези които са чели Вишъс харесала ли им е? Споделете мнение, но без спойлери, защото се надявам скоро да я прочета:)
На мен ми хареса
Коя би трябвало да е следващата книга от тази поредица?

Ruckus

# 227
  • В къщурката на хълма на феите
аз мисля, че и тук писах - не е нещо главозамайващо, по-скоро средна работа според мен ..

# 228
за мен е най-добрата от всички в поредиците

# 229
И на мен ми хареса Вишъс , даже много. Сега започнах втората книга от поредицата на Джули Гарууд , Годениците на Леърд. Еми супер са ми блудкави и безмислени , не знам дали ще успея да я дочета.

# 230

На мен си ми е любимата книга от Шен и като цяло поредицата ми е по-любима от тази за синовете. А колкото до езика, не знам как е преведена, все още не съм я препрочитала на български, но докато я четох на английски не ми е правил впечатление грубия език. Беше си ок, за книга от жанра. Така че може би и превода е доста пресолен.

# 231
  • Разпиляна във въображението
Прочетох "Сделката" и "Грешката" на Ел Кенеди. Отдавна не бях чела колежански романи. Като цяло не бяха лоши, но сексуалната разкрепостеност на жените ми беше малко твърде много, като се има предвид на първата историята, а на втората девствеността, но както и да е.

# 232
  • София
Все още не съм прочела Вишъс, но до този момент най-много ми харесва Красиво безразсъдство.

# 233
  • София
Чак сега се усетих, че поредицата Красиво безразсъдство е за децата на главните герои от Вишъс. Прочетох Ранения рицар. За мен историята беше много, много тежка, особено за Роуз и Дийн. Ужасно тежки последни глави.

# 234
Чак сега се усетих, че поредицата Красиво безразсъдство е за децата на главните герои от Вишъс. Прочетох Ранения рицар. За мен историята беше много, много тежка, особено за Роуз и Дийн. Ужасно тежки последни глави.

Разгневеният бог е за детето на главните героите от Вишъс , Емилия и Вишъс. Красиво безрасъдство е за децата на Джейми и учителката. Роузи е сестрата на Емилия а Дийн е първото гадже на Емилия и най добрия приятел на Вишъс.
Редно е да издадат първо поредицата за родителите и след това за децата , но...

# 235
  • София
Да, редно е, но честно казано на мен не ми се чете историята на Роузи и Дийн като знам трагичния ѝ край.

Скрит текст:
Отделно в поредиците не ми харесва това, че всеки спи с всеки. Емилия спала с Дийн, после с Вишъс. Вишъс се целувал с Роузи, тя пък спала с Дийн. Абе, голяма какафония. Отделно попресолиха манджата малко с изпълненията на Луна. То не бяха забивки за една нощ, пък целувки с Вон, че накрая и с Дария.

# 236
  • Варна
Не знам кой е Дийн, но като ви чета май всички са спали с него Laughing

# 237
  • София
Не знам кой е Дийн, но като ви чета май всички са спали с него Laughing
Sweat Smile Нали?

# 238
Привет!
Много се запалих по поредицата "Бриджертън" на Джулия Куин. Изчетох всичко на бг излязло, включително и по-старите й книги. Сериала изгледах също.
Въпроса ми е след 4 книга останалите има ли ги на български и къде?
 В Читанка има само до 4 та книга, тази за Елоиз намерих на английски, но не ми е комфортно да чета на друг език. Някой знае ли дали ги има или поне даши ще излязат скоро?
Благодаря😊

# 239
  • Euskal Herria
Книгите, които досега ги има на български, са фен преводи и са само тези в Читанка. От Ибис обявиха, че започват издаването на серията и щели да пуснат цялата. Даже анонсираната корица на първата книга е с героите от филма.

Общи условия

Активация на акаунт