За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да де, ама аз Джон не познавам, да кажем, докато Пешо ... веднага в съзнанието ми изплува някой познат Пешо и край с романтиката. Няма пречупване .. това. Луда работа.
Разсмя ме от сърце. И аз имам често такива усещания.

# 211
Нещо ново от Ера, в книжарниците от 29.06.2021 г.
Отдавна съм хвърлила око на поредицата на тази авторка, дори наскоро си качих първата книга The Friend Zone на четеца и се канех да я видя, така че новината, че я издават на български много ме зарадва. Обаче едно недоумявам защо започват да издават поредицата от втората книга?
https://www.goodreads.com/series/288498-the-friend-zone

Колко често се случва непознато куче да скочи внезапно в колата ви? Слоун още не подозира, но тази случайна и доста комична среща с четириногия Тъкър ще промени живота й из основи.

След множество неуспешни опити да се свърже със собственика му, Слоун решава да го задържи... Докато не получава обаждане от вбесяващия, но изключително привлекателен музикант Джейсън. Той е на турне в Австралия и иска да прибере любимеца си веднага щом се върне.

Колкото повече разговарят, толкова повече се разпалват искрите между тях. Тя не е сигурна, че е готова за нова връзка. Той е решен да я спечели. Но Джейсън е в разгара на кариерата си, а музикалната индустрия и истинската любов сякаш са несъвместими...

Аби Хименес обича да пие кафе и да пише любовни истории. През 2007 година открива собствена пекарна за сладкиши, която събира посетители от цял свят. Книгите ѝ пленяват сърцата на хиляди читатели и бързо се превръщат в бестселъри.

# 212
  • София
Да де, ама аз Джон не познавам, да кажем, докато Пешо ... веднага в съзнанието ми изплува някой познат Пешо и край с романтиката. Няма пречупване .. това. Луда работа.
И аз съм така. Прочета ли бълг. имена и съм дотам.
И аз доскоро бях така, но след - "Откраднато, обречено, опазено" започнах да свиквам Simple Smile

# 213
Аз също не мога да се разбера с българските имена, както и с Лайза Клейпас. Само Дявол през зимата ми хареса. С The Ravenels се пробвах, но дотам. Стана интересно за новата й книга и прочетох едно от мненията в GR.
От телефона не намирам скрития текст:
Главната е дъщеря на Лилиян и ..., а главният е син на Себастиян.
Ако ви се чете https://www.goodreads.com/review/show/3616674180?book_show_actio … rom_review_page=1

# 214
Петя, чела ли си "Синеокият дявол" на Лайза? Съвременен роман е, не исторически. Аз също не можех да се разбера с нея преди, виждах че е хвалена много , затова пробвах няколко книги , но все ми доскучаваха. Тази книга , за която ти казвам е втора от поредицата "Травис", но спокойно може да пропуснеш първата, аз лично едвам я изчетох нея.

# 215
Петя, чела ли си "Синеокият дявол" на Лайза? Съвременен роман е, не исторически. Аз също не можех да се разбера с нея преди, виждах че е хвалена много , затова пробвах няколко книги , но все ми доскучаваха. Тази книга , за която ти казвам е втора от поредицата "Травис", но спокойно може да пропуснеш първата, аз лично едвам я изчетох нея.
Аз също не харесах първата книга от поредицата,  но останалите са интересни.  Като, че ли най ми хареса книгата за вторият брат и сестрата, която търсеше бащата на изоставения си племенник.

# 216
Прочетох В случай на чудо на Шен. Историята ми хареса, но начина на писане не беше моя стил. Все едно четях друг автор. Сега мисля да започна с последната книга на Люси Елеазар - Буря.

# 217
Нещо ново ли е? Нямам спомен за такъв сюжет.

https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/209419400_416 … 4&oe=60E36563

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Започнах да чета Момичето на скалата от Лусинда Райли, много ми харесва, до половината съм. Определено пише доста увлекателно и интересно. Нямам търпение да видя как ще се развие историята
Скрит текст:

Съкрушена психически от скорошната загуба на бебето си, Грония Райън се завръща в Ирландия, при любящите си родители. И тук, на ръба на една скала, за първи път тя среща младо момиче – Аврора, – което коренно ще промени живота й. Грония е мистериозно привлечена към Аврора и открива, че съдбите на техните семейства са странно и дълбоко преплетени.
От горчивата романтика на Лондон по времето на Първата световна война до проблемните отношения в съвременния Ню Йорк, от предаността към едно „изоставено” дете до забравените спомени на един изгубен брат – съдбите на семейства Райън и Лайл се преплитат повече от век. В крайна сметка, именно интуицията и забележителният дух на крехката Аврора ще помогнат да се развали магията и да се отключат оковите на миналото.

# 219
Някой да знае епуб.пуб що не работи и откога е така?
Започнах да чета "Лятната къща" на Джени Хейл. Не ми е от най-симпатичните автори, но тази книга ми хареса как започна, интересно се запознаха и диалозите са добри.
Преди това ми идеше да си ударя главата в стената с "Уравнението на любовта". Що за щуротия ... захвърлих я.

# 220
Започнах да чета "Венчило с дявола" на Джуди Гарууд. 30% съм прочела, но исторически любовен роман не е моето ...диалозите са hilarious. Надявам се крими-нотката да вкара малко цвят.

# 221
  • София
Започнах "Вишъс". Езикът ми идва малко по-груб, но съм още в началото. Ще почета и ще видя как ще е нататък.

# 222
  • Бургас
Започнах "Вишъс". Езикът ми идва малко по-груб...........
Ами....... все пак е  Шен Smile

Джулия Куин с нови корици на на поредицата Бриджъртън. Не ми харесват, но добрата новина е, че всички имат стикер на Нетфликс https://juliaquinn.com/netflix/ и искрено се  надявам да екранизират цялата поредица.

# 223
  • Euskal Herria
Започнах "Вишъс". Езикът ми идва малко по-груб, но съм още в началото. Ще почета и ще видя как ще е нататък.
В началото и мен много ме дразнеше, после стана поносимо. Въобще някак ми е трудно да приема, че точно така говорят, уж от елита, пък езикът им - каруцарски, ама знам ли...

# 224
И все пак, на тези които са чели Вишъс харесала ли им е? Споделете мнение, но без спойлери, защото се надявам скоро да я прочета:)

Общи условия

Активация на акаунт