За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • В къщурката на хълма на феите
Сиела пак са изумили читателите си. Пуснали първа книга от някаква трилогия с заглавието на втората книга от трилогията Laughing
хахахахахахаха нИ мога просто! JoyJoyJoy

# 616
  • Варна
Сиела пак са изумили читателите си. Пуснали първа книга от някаква трилогия с заглавието на втората книга от трилогията Laughing
Хриси, за коя поредица става въпрос?
За тази https://www.goodreads.com/series/270202-kingdom-of-the-wicked

Скрит текст:
Емилия и Витория са стреги – вещици, които живеят сред хората и практикуват тайно своя занаят. Една нощ Витория изчезва. Обезобразеното ѝ тяло е открито от Емилия. Съкрушена от мъка, тя се заклева, че ще намери убиеца на сестра си.  Дори ако се налага да използва черна магия, която е забранена от поколения.

Така Емилия среща Гняв – демоничния и изгарящо красив принц на войната и яростта. И неопитните вещици знаят, че не можеш да се довериш на подобно създание, но за Емилия това вече няма значение. Защото е готова на всичко, за да отмъсти за своята сестра. И всяка помощ е добре дошла.

Някой убива млади жени в Сицилия и подготвя ритуал, който ще разтърси селенията и ще унищожи света. Емилия ще направи всичко по силите си, за да го спре. Независимо от цената.

# 617
  • София
Ако на някой му се чете силно пристрастяваща любовна история, препоръчвам: Twisted Love и Twisted Games на Ana Huang. Уникални ❤
Има ли нейни преведени книги на български?
Не само на английски

# 618
  • Бургас
Момичета, в рулит са качили поредицата Рискована любов на Керелин Спарксдо 7-ма книга. Те подобни на БЧК ли са? Струват ли си? В ГР са с добър рейтинг, но не е съвсем "моят жанр" и им се чудя.

# 619
  • Варна
Момичета, в рулит са качили поредицата Рискована любов на Керелин Спарксдо 7-ма книга. Те подобни на БЧК ли са? Струват ли си? В ГР са с добър рейтинг, но не е съвсем "моят жанр" и им се чудя.
Ами аз не съм чела  БЧК, но харесвам Рискована любов на Керелин Спаркс. Книгите са страшно забавни. Умрях от смях с тях. Помня в една от книгите имаше един, който се правеше на хлебарка Laughing Ако търсиш нещо забавно ти ги препоръчвам.

# 620
  • Euskal Herria
Книгите от "Рискована любов" съм си ги сложила в графа "За препрочитане". Леки и забавни са. Жалко, че само до 7-ма книга успяха да издадат Тиара.

# 621
  • Плевен / София
Книгите от "Рискована любов" съм си ги сложила в графа "За препрочитане". Леки и забавни са. Жалко, че само до 7-ма книга успяха да издадат Тиара.
Първата книга ми е любимата за препрочитане...

# 622
  • Варна
Сиела ще издават

Скрит текст:
Забивката
Автор: Ел Кенеди

Третата книга от поредицата на Ел Кенеди Off-Campus

Той знае как да печели и извън леда

С наближаването на дипломирането тя все още няма никаква представа какво ще прави след колежа. Сърцето ѝ е разбито след като е сложила край на дългогодишната си връзка. Животът ѝ е в пълен хаос, а на хоризонта се появява и той - неустоимата хокейна звезда. Той не влиза в сметките ѝ за бъдещето, но и няма как да не се поддаде на чара му...
също й

Скрит текст:
Голът
Автор: Ел Кенеди
РЕЗЮМЕ
Книга четири от поредицата на Ел Кенеди Off-Campus отново ни представя една зрелищна и непредвидима любовна история

Тя е добра в постигането на целите си ...

Тя е планирала цялото си бъдеще и пътят ѝ със сигурност не включва великолепен хокеист, който вярва в любовта от пръв поглед... Но понякога само една нощ е нужна, за да промени целия ни живот.

# 623
  • Бургас
О,супер! Книгата за Дийн и Али ми харесва най -много от поредицата.  Дано превода е добър

# 624
  • Бургас
Дано превода е добър
Още от превода на заглавията става ясно.

# 625
Дано превода е добър
Още от превода на заглавията става ясно.
JoyJoyJoy
Абсолютно! "Голът" ... Божеее ... трагедия.

# 626
# 627
  • Смолян
А "Забивката" Body Check има фен превод, който съм чела и е съвсем отделна книга от серията Off campus, нали не се бъркам? Тогава защо са сложили това заглавие?

# 628
  • Плевен / София
А "Забивката" Body Check има фен превод, който съм чела и е съвсем отделна книга от серията Off campus, нали не се бъркам? Тогава защо са сложили това заглавие?
И аз това се питах....Може би неточен, слаб превод....

# 629
  • В къщурката на хълма на феите
ох, тоя гол .. той и гугъл транслейт се уважава повече, за да направи подобен превод ..

Общи условия

Активация на акаунт