Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Не че е по темата, но аз се насочих към пазаруване от Jolse. Взимам си един продукт, но поне си го подбирам според каквото имам нужда.

# 211
  • Варна
Ще изчакам още да разкрият,че да не ми се преповтори нещо .Марката я харесвам имам серум от Гуд бокс и съм доволна от него.

КИБРИТ
През #юли ще те поглезим с любим български бранд за бутикова козметика, а именно CLLC by GN 👐
😍 В кутийката те очакват ДВА страхотни продукта от българския производител, но преди да разкрием повече, нека ти разкажем за философията на CLLC by GN 🦋
💆‍♀️ Техните продукти са създадени, за да се докоснеш до нежно спа усещане в комфорта на дома си. 🛀
🙋‍♀️ Формулите им са:
🚫 Без парабени, сулфати и алергени
💧 Със съвършено нежни текстури
🧬 Мощни активни съставки
🌱 Висококачествени натурални масла
🧘‍♀️ Заедно с тях споделяме мисията да накараме всяка жена да се чувства красива, вдъхновена и да вярва в себе си. 🎉
🌴 Обещаваме ти, че всичко в кутийката за юли ще те накара да се почувстваш във ваканционно настроение…

# 212
Здравейте, и аз днес си получих Гуд бокс, за мен това е най-добрата кутия, този месец продуктите са разкошни, веднага пробвах маслото с частички и много ми допадна, сладкишите с детето си ги хапнахме, а мъжа ми се зарадва на пастата за зъби, за всеки по нещо 😁

# 213
Аз май ще съм пас за Кибрит. Стига ми толкова бяла козметика.
Чакам с интерес някой да покаже снимка на my full box

# 214
От толкова слънцезащита как никой не сложи Един ролон. Лято е Wink
Вчера избирах 2 часа в магазина и се зачудих защо никой не е предложил.

Иначе чакам Гуудбокс

# 215
  • София

Чакам с интерес някой да покаже снимка на my full box

И аз, и аз. Relaxed

# 216
Гледам, че на GoodBox още има налични кутии за Юни в сайта.
Знаете ли, ако си поръчам сега тази кутия, дали наистина ще дойде чак в края на следващия месец, заедно с Юлската им кутия или ще я пратят по-рано?

# 217
# 218
  • Варна
Знаете ли, ако си поръчам сега тази кутия, дали наистина ще дойде чак в края на следващия месец, заедно с Юлската им кутия или ще я пратят по-рано?
Юли и Август няма да имат кутии Гуд бокс са във ваканция,това им беше последната кутия,следващата е чак септември ,така,че поръчвай и не чакай.

# 219
Както вече са ти казали Юли и Август няма да има кутии.
Като поръчаш, ще дойде до 2 работн дни.
Ако имаше кутия в Юли, пак щяха да ти я пратят до 2 работни дни, а не с абонаментната, освен ако изрично не говориш с тях да ти я пратят с месечната кутия.

*Didi* Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Харесва ми. Само от тия балсами за устни ми писна. Във всяка кутия балсам, че аз вече събрах 200 то и децата нещат да ги ползват вече

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:26 от anbibian

# 220
  • Варна
Имате ли идея какъв е продукта? Аз в сайта им не открих нищо.... Едитвам се -намерих продукта
https://cllcgn.com/product/dermde-arabica-%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0% … %b0%d1%89-%d0%bf/

🌟 КОМБИНАЦИЯ от безценни съставки 👉 #кафе ☕, #лайка 🌿 и българска #хума 🌱, които ще освежат, почистят и накарат лицето да сияе... 😻
🤗 В кутийката за юли ще ги откриеш в един страхотен продукт, който нямаме търпение да ти разкрием.
🙋‍♀️ Нека ти разкажем повече за ползите от тези натурални съкровища:
🥇 Звездната съставка в този продукт е КАФЕ - фини частици от 100% Арабика, които са мощен антиоксидант, детоксикират, заглаждат и тонизират
💨 Хума – известна с нежното си естествено почистващо действие
🌼 Органичната вода от лайка - изсветлява и изравнява тена на кожата, намалява зачервяванията и раздразненията
🌱 И не на последно място масло от бадем, което е богато на витамини, мастни киселини и още много важни съставки за здравето и красотата на кожата. ✨
🙀 Имаш ли вече предположения какъв е този магичен продукт?
📅 Остават броени дни до разкриването му…
🌴 Това е само една от общо 7️⃣ изненади, които ще получиш със своето Кибритче за юли! 🏄‍♀️
👐 Открий кутийката си за юли в нашия сайт.

# 221
# 222
Май тази кутия, след две потресаващо слаби, ще е добра

# 223
  • София
My Full box :
    Луксозни козметични марки в My Full Box през юли
    Разкриваме първите 6 марки: Too Faced, Clinique, Origins, Aveda, GlamGlow и Philip Kingsley!
    + още 4 марки, които ще запазим в тайна...

Имате ли предположения какви може да са продуктите? Ако са пускали преди продукти на тези марски примерно.

# 224
Филип Кингсли - еластисайзър 😉

Общи условия

Активация на акаунт