Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Но too faced може би ще е спирала в травъл размер. Те ги раздават като топъл хляб, имам вече 5.
Може и базата за лице Hangover

# 226
И мен ме привлича кутията на МФБ. Дали ще има много декоративна козметика, че никак не я обичам😣? Със сигурност няма да са пълноразмерни продукти, но дано поне да са травъл размер.

# 227
MFB никога не слагат продукти по-малки от травъл размер - ако слагат те са бонус. Така беше и в кутията за юни.
Аз много харесвам Аведа - страхотни продукти за коса имат!

# 228
MFB никога не слагат продукти по-малки от травъл размер - ако слагат те са бонус. Така беше и в кутията за юни.
Аз много харесвам Аведа - страхотни продукти за коса имат!

Дано кутията не ме разочарова, за първи път поръчвам от МФБ.

# 229
На Гламглоу ще е маска в травъл сайт предполагам

# 230
Ох, пак се изкуших и поръчах МФБ, въпреки че повечето пъти съм се разочаровала - не защото са лоши кутии, ама декоративната козметика хич не ми трябва (Гримирам се веднъж на високосна, дет се вика, а лятото хич )и все едно си купувам нещата на същите пари и пак може да са такива, които не са ми нужни. Но пък поне повечето от изброените марки нямат декоративна май, та....ето ни паааак Grinning

# 231
Ох, пак се изкуших и поръчах МФБ, въпреки че повечето пъти съм се разочаровала - не защото са лоши кутии, ама декоративната козметика хич не ми трябва (Гримирам се веднъж на високосна, дет се вика, а лятото хич )и все едно си купувам нещата на същите пари и пак може да са такива, които не са ми нужни. Но пък поне повечето от изброените марки нямат декоративна май, та....ето ни паааак Grinning

Много познато.. Аз я взимам за първи път заради изброените марки. Взех и белбокс, чудя се на Кибрита. Като разкрият повече продукти ще реша.

# 232
Имам този продукт на Philip Kingsley
https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-pure-colour-frizz- … 0ml/12541810.html
И е страхотен! А как ухае Hearts

# 233
  • София
Аз малко изпуснах края...Изброените марки ще са в юлската кутия ли?

# 234
Не се отваря линка за продукта на Philip Kingsley.

# 235
Аз малко изпуснах края...Изброените марки ще са в юлската кутия ли?
Да

# 236
Не се отваря линка за продукта на Philip Kingsley.
Копи/пейст и ще се отвори.

# 237
Благодаря. Не съм виждала този продукт досега в кутия.

# 238
Нова кутия от PickNDazzle

YACHT PARTY ЛУКСОЗНА ДВОЙНА КУТИЯ
Плащаш 3, получаваш 10 !
Имам си една мечта: яхта, пътешествие, парти и луксозен подарък. Ако искаш и ти да имаш всичко, ама наистина всичко, с което ще се поглезиш това лято, това е кутията за теб. За дамите, които обичат лукса! Цена 99 лв с безплатна доставка. Получаваш продукти на стойност 610 лв.

https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0520215 … _campaign=website

Кибрит разкриха продукт :

🤩🧡 SNEAK PEEK 🧡 Този месец сме вдъхновени от кафето и избрахме за теб ободряващ и детоксикиращ пилинг за лице с фини частици от 100% кафе Арабика на българския бранд CLLC by GN. ✨⁣⁣⁣
https://cllcgn.com/product/dermde-arabica-%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0% … %b0%d1%89-%d0%bf/

💃 Представи си как започваш деня си с любимия аромат, който ще събуди ума и кожата ти, защото:

🌱 формулата му съдържа прекрасни активни съставки - кафе, българска хума, органична вода от лайка и бадемово масло
🧜 почиства в дълбочина и детоксикира
💦 премахва мъртвите клетки и изравнява тена
💥 тушира раздразнения и възпаления

🤗 Ние вече го включихме в ежедневната си beauty рутина за едно страхотно начало на деня. 🤸‍♀️

🐠 Знаеш ли, че в нашата кутийка за юли те очакват 7️⃣ изненади на обща стойност над 130 лева, с които да събудиш летния си дух за приключение? 🏊

🥥 Открий любимата си месечна доза щастие в сайта ни...

📲 Поръчай на https://kibrit.bg/july2021
❣️ Остават ограничен брой кутийки за месец юли!

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 11:24 от С.Г.19

# 239
Поръчах юлската кутия на МФБ. От изброените марки съм ползвала продукти и съм доволна. Предполагам, че ще са в травел размер, та може да ми свършат работа за почивка/пътуване.
Ако има някой поръчал лятната кутия на Nailbox, ще помоля ако може да качи снимка или описание, когато я получи.

Общи условия

Активация на акаунт