Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 145
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не вярвам Кибрит да предложат и в август слънцезащита.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 09:13 от bubanka

# 376
  • Стара Загора
Ролер имаше март 2020 в Кибрит и не мисля, че ще предложат пак.
Мисля че ще има маска за лице този месец.

# 377
И аз също чакам нещо ново в MFB по избор, иначе нямам против да повтарям продукти, които ми харесват от някои имам по 2-3 бройки, например балсам за устни на Elizabeth Arden, протеиновия спрей на Label M, серума с ретинол, този на Shiseido и др.

Също чакам да разкрият продуктите на Кибрит, надявам се на хубава слунцезащита за лице и ръце, карам дневно по 2-3 часа и ми писна да мириша на плажен лосион 😇, нещо за крака, хубав рол-он, ексфолиант за тяло...

А как се надявам на Нефритен или друг ролер за лице, но надали май вече са пускали ако не се лъжа...

Споделям мнението за ролер. Аз късно започнах да си поръчвам кутии и много бих се радвала на ролер! Иначе слънцезащита за лице имаше много добра - крема на доктор дерм. Честно казано вече не бих искала да виждам продукти за слънце или след слънце скоро. Няма да мога да ги изразходя. По-скоро се надявам на хубав хидратиращ крем или добър измивен продукт.

# 378

Ето Притибокса.
Ластика изглежда доста луксозно.
Балсамът за устни е със страхотен аромат.
Останалото е запечатано и още не съм ги тествала.

# 379

Ето Притибокса.

Бих казала: "meeh". Body Lush не са лоши продукти, но аз лично бих се разочаровала от тази кутия. Скрънчито е готино, но не е моя цвят.

# 380
Body lush-a е страхотен! Имам го от кутия на Марви и мирише уникално!

# 381
🤫🤩 Нетърпелива ли си да разкриеш част от 7⃣-те изненади на обща стойност над 220 лева, които те очакват в кутийката за август?!

🌞 Слънчевото време и настроение са с нас и през този месец, ето защо нашето вдъхновение отново е лятото, а в изданието те очакват:

🍃 Най-нежната хидратация за лице от NiNi Organic БИО Козметика с любими съставки, за които нямаме търпение да ти разкажем
🍋 Цитрусова свежест, с която да “заредиш” деня си
💋 Продукт за меки и блестящи устни
🧖♀ Два аксесоара за озарена кожа, защото заслужаваш СПА преживяване в уюта на дома си...

🗺 А ти как искаш да прекараш август месец, в който ще преследваме всяко късче лято, до което можем да се докоснем? 🪁

💌 Остани с нас, за да те потопим в месечна доза грижа и любов!
🎁 Твоята любима кутийка те очаква в сайта

# 382
🧖♀ Два аксесоара за озарена кожа, защото заслужаваш СПА преживяване в уюта на дома си...
Ау, това звучи точно като ролер за лице и гуа ша плочка . Имам ролер, но бих се зарадвала на още един:) Ще го подаря. Само да са истински, че страшни ментаци има.

# 383
  • Пловдив
На мен хич не ми се ще ролер, само прах ще събира. Ще видим като пристигне кутията. Но иначе има комбинирани такива, та BettyBoop, може е да сте права с предположението си

# 384
И моят събира прах... ползвах го в началото, но ме примързя и лека полека забравих...

# 385
Доста добра работа върши, стига да се ползва правилно и редовно.

# 386

Ето Притибокса.

Бих казала: "meeh". Body Lush не са лоши продукти, но аз лично бих се разочаровала от тази кутия. Скрънчито е готино, но не е моя цвят.
Няма как да се разочароваш, нали предварително знаеш какво има вътре.
На мен ми харесва затова поръчах, знаех точно какво ще получа.
Този месец бих се разочаровала от you are worth it
Но и там знаех какво има, затова не я поръчах.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 00:07 от anbibian

# 387
Чакам с нетърпение да разбера какво има в Кибрит, ако има ролер  поръчвам веднага. И на мен така ми звучи.

# 388

Няма как да се разочароваш, нали предварително знаеш какво има вътре.
На мен ми харесва затова поръчах, знаех точно какво ще получа.
Този месец бих се разочаровала от you are worth it
Но и там знаех какво има, затова не я поръчах.

Още съм доста нова в поръчките на кутии. Не знам кои разкриват всички продукти и кои не. Предположих, че и тази кутия, както и Кибрит запазват някои продукти в тайна.

За ролер в Кибрит и аз се надявам! Гуа ша-та не знам дали ще ползвам, но ролера бих го пробвала.

# 389

Ружа изглежда приятен цвят, но праймъра го имам от някоя от 101 английски кутии, които напоръчвах тия 3 месеца Joy
Не съм го отваряла още, праймърите не са моето нещо.

Общи условия

Активация на акаунт