Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
🤩 Кибритчето за #август е вече тук! Лятната приказка се пренася в слънчогледови поля и топли цветове от перфектния ден на плажа...🌻
⛵ Допълваме я с новото ни месечно издание и неговите 7️⃣ изненади на обща стойност над 220 лева между които ще откриеш продукти на MUDMASKY и NINI ORGANIC

🎇 Август е разкъсан между последните ваканционни дни, прекарани на фестивал, или край огъня на онзи любим плаж…
👐 Мечтаем да задържим този последен полъх на лято колкото се може по-дълго...

💌 Събери слънчеви и цветни спомени с последната ни лятна кутийка!

➡️ Поръчай на https://kibrit.bg/august2021
➡️ Поръчай на https://kibrit.bg/august2021

Интересно е какъв ще е продукта на Mudmasky. Ако е подобна простотия като продукта от кутията на Bellebox преди 2-3 месеца, съм пас.

# 361
  • Пловдив
Кой продукт визираш, че Белбокс предлагат: Blue Light Protection Mask,  Leave-Me-On Autumn Mask и Hair Mask, Scalp Treatment & Miracle Shampoo?

# 362
Кой продукт визираш, че Белбокс предлагат: Blue Light Protection Mask,  Leave-Me-On Autumn Mask и Hair Mask, Scalp Treatment & Miracle Shampoo?
Залагам на Blue Light Protection Mask
Иначе и аз не се кефя, че ще има техен продукт. Нещо не им се радвам и бая се замислих дали да подновя абонамента този месец(юлската ми беше последна от предния). Но пък да пропусна кутия... Joy

# 363
  • Пловдив
От една страна се кефя на такъв тип продукт, който, ако видя в магазина няма да посегна към него 😂

# 364
От една страна се кефя на такъв тип продукт, който, ако видя в магазина няма да посегна към него 😂

Аз повече се кефя на продукти, които се борят с реално съществуващи проблеми Joy

# 365
Аз бих се радвала, ако е нещо за скалп. А за продукт против синя светлина… пълен абсурд!

# 366
  • Пловдив
Мисля, че няма да е това за синята светлина.

# 367

Blue Light Protection Mask. Имам го, няма такава глупост.

# 368
  • София
Да, дани не е наистина тази тъпотия. 😁

# 369
https://prettybox.bg/products/1-prettybox-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0% … D1%8E%D0%BB%D0%B8
Поръчах Prettybox готина ми се струва кутията, много ми станаха разните му там олиа за тен и т.н. но ме заинтригува скраба за тяло и от кога чакам балсам за устни с по-висок фактор! Този е с 30. Отдавна се канех да си купя и спрей на Пантенол. Скрънчито ще е за щерката. Съжалявам, че вече е изчерпана кутията за юни, щях да поръчам и нея да пробвам шампоана и балсама на тази марка.

От Кибрит ще се въздръжа докато не видя кои ще са двата разкрити продукта.
От 2 дни МФБ са в профилактика, чак се притесних.
Дано вземат да сменят малко продукитите, че цари някакво еднообразие. Взех една кутия, но част от нещата в нея даже повече от половината са ми повторки.

# 370
  • Пловдив
И аз също чакам нещо ново в MFB по избор, иначе нямам против да повтарям продукти, които ми харесват от някои имам по 2-3 бройки, например балсам за устни на Elizabeth Arden, протеиновия спрей на Label M, серума с ретинол, този на Shiseido и др.

Също чакам да разкрият продуктите на Кибрит, надявам се на хубава слунцезащита за лице и ръце, карам дневно по 2-3 часа и ми писна да мириша на плажен лосион 😇, нещо за крака, хубав рол-он, ексфолиант за тяло...

А как се надявам на Нефритен или друг ролер за лице, но надали май вече са пускали ако не се лъжа...

# 371
Също чакам да разкрият продуктите на Кибрит, надявам се на хубава слунцезащита за лице и ръце, карам дневно по 2-3 часа и ми писна да мириша на плажен лосион 😇, нещо за крака, хубав рол-он, ексфолиант за тяло...
А как се надявам на Нефритен или друг ролер за лице, но надали май вече са пускали ако не се лъжа...
Не мисля, че ще пускат повече слънцезащита. Реално в поледните три кутии имаше такава- за лице, за тяло и последно за ръце. Аз се надявам на нещо за възстановяване на кожата и косата след летните мъчения:) А също така и на нощна грижа за лицето.

# 372
А на МФБ месечната кутия някой чака ли я и кога да знам кога да се оглеждам за снимки Simple Smile
Като се наканих да я поръчам беше изчерпана.

# 373
В понеделник ще я изпратят. Аз я поръчах.

# 374
Аз я поръчах и я чакам след 25-ти. Предния месец си поръчах Гудбокс, но нещо не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт