Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Как ви се отразяват кремовете в жегите? Аз в момента не мога да сложа нито нещо на лицето си, нито на тялото си. Просто все едно се увивам в найлон, адски ми задушават кожата.

Това е странно. Хубавите, попивни продукти не би трябвало да оставят такъв “задушаващ” слой. Избягвай  продукти с масла, минерални масла, восъци, парафин и прочие. Аз съм с комбинирана кожа е лятото ползвам кремове и серуми и усещам, че кожата ми има нужда от хидратация. Ползвайки продуктите си усещам че не се омазнява толкова, за да компенсира.

# 346
  • София
Как ви се отразяват кремовете в жегите? Аз в момента не мога да сложа нито нещо на лицето си, нито на тялото си. Просто все едно се увивам в найлон, адски ми задушават кожата.

Това е странно. Хубавите, попивни продукти не би трябвало да оставят такъв “задушаващ” слой. Избягвай  продукти с масла, минерални масла, восъци, парафин и прочие. Аз съм с комбинирана кожа е лятото ползвам кремове и серуми и усещам, че кожата ми има нужда от хидратация. Ползвайки продуктите си усещам че не се омазнява толкова, за да компенсира.

Благодаря! До същия извод стигам и аз, но имам чувството, че всичко, което имам е с някоя от посочените съставки.
Ще споделиш ли какво ползваш лятото, моля? Може и на ЛС, че не сме по темата.

# 347
Здравейте,
а маслото за тен от кибрита, някой ползвал ли го е? Въобще има ли наблюдения?
Много се колебаех между този и  кутия с Кокосоилс...

# 348
Любимите ми Myfullbox-по избор

# 349
Получих си кутията от good box и много ми харесва!

# 350
  • София
След февруарският Кибрит никоя кутия не успя да ми възбуди любопитството. След разкриването на целите кутии тук ме залива облекчение, че не съм поръчала. Към "MFB Направи си сам" също съм крайно апатична, а съм поръчвала доста кутии от нея.. Преглеждам опциите с надежда да харесам поне един продукт, но не. Преди месеци имах големи попадения от там.

В един от коментарите под някоя от по-скорошните кутии на Кибрит, екипът им писа, че лятото ще пуснат кутия със Saff. Дано изпълнят написаното, със сигурност ще поръчам.

# 351
  • Варна
И аз съм в очакване на кутията със Saff. Това е от преди 5 дни, коментара на Кибрит.

# 352
И аз чакам с нетърпение кутия на Сафф. Ако е тяхна цялата кутия, направо ще се запася с няколко.

# 353
Да споделя мнение за продукта от снимката, сухо олио което е за по бърз тен от кутията на Pretty box   аз лично не съм доволна. Не хващам тен по-бързо. Ставаш тъмен от самото олио, но след душ пада и си червен или същия. Не мога да кажа че прави по-бърз загар. Но да кажа че моята кожа е доста бяла. Вашето мнение какво е

# 354
И аз съм с доста бяла кожа, която с каквото и да намажа няма как да почернее бързо. Най-много да си навредя, защото изгаря лесно и бързо. Най-здравословният и траен тен е постепенният + висок 50 слънцезащитен фактор. И все пак от светлата кожа не може да очакваме чудеса. 😊

# 355
🤩 Кибритчето за #август е вече тук! Лятната приказка се пренася в слънчогледови поля и топли цветове от перфектния ден на плажа...🌻
⛵ Допълваме я с новото ни месечно издание и неговите 7️⃣ изненади на обща стойност над 220 лева между които ще откриеш продукти на MUDMASKY и NINI ORGANIC

🎇 Август е разкъсан между последните ваканционни дни, прекарани на фестивал, или край огъня на онзи любим плаж…
👐 Мечтаем да задържим този последен полъх на лято колкото се може по-дълго...

💌 Събери слънчеви и цветни спомени с последната ни лятна кутийка!

➡️ Поръчай на https://kibrit.bg/august2021
➡️ Поръчай на https://kibrit.bg/august2021

# 356
  • София
Поръчах Кибрит . Този месец ми хареса кутията. Само кремът за ръце не. Хич не обичам аромат на роза в козметиката. Rolling Eyes

# 357
  • Пловдив
След февруарският Кибрит никоя кутия не успя да ми възбуди любопитството. След разкриването на целите кутии тук ме залива облекчение, че не съм поръчала. Към "MFB Направи си сам" също съм крайно апатична, а съм поръчвала доста кутии от нея.. Преглеждам опциите с надежда да харесам поне един продукт, но не. Преди месеци имах големи попадения от там.

В един от коментарите под някоя от по-скорошните кутии на Кибрит, екипът им писа, че лятото ще пуснат кутия със Saff. Дано изпълнят написаното, със сигурност ще поръчам.

Из аз не съм поръчвала кутия скоро. За попаденията от MFB направи си сам спор няма, но мисля, че сега са в лятна летаргия, често проверявам, но нямат нови продукти. Което от своя страна е хубаво тъй като съм зарината с козметика...

Юлската кутия на Кибрит ми хареса много, но не я поръчах по същата причина, как устоях не знам 😇

Но разкрият ли Кибрит нещо примамливо на Saff определено ще се отчета и аз.

# 358
Поръчах Кибрит . Този месец ми хареса кутията. Само кремът за ръце не. Хич не обичам аромат на роза в козметиката. Rolling Eyes
Кремът е много приятен. Аз не усетих роза в аромата, по-скоро жасмин.

# 359
И а ли мнения за cocosolis choco???

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 13:49 от babyesi714

Общи условия

Активация на акаунт