Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 153
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Кибрит - юли. Харесва ми🙂

# 331
Да, този месец като чели най-много ми харесва Кибрит, поръчвам за трети път.
Донесоха ми сега Belle box и вътре има разкрит продукт за август

Ей няма пълно щастие!
Много силен аромат за масло за тяло, мирише ми на тежък парфюм, каквито не обича.
Иначе кибрита с късметчето ме накараха да се усмихна. Добре са се сетили свещ+кибрит Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 15:54 от anbibian

# 332
Интересен изглежда кибрита, но ще пропусна, задръстила съм се.
Ето една скъпичка кутия
https://www.arlen.bg/product/21150/byuti-boks-top-products-x-arl … vt2AZNI3DswEn0Nz8

# 333
Интересен изглежда кибрита, но ще пропусна, задръстила съм се.
Ето една скъпичка кутия
https://www.arlen.bg/product/21150/byuti-boks-top-products-x-arl … vt2AZNI3DswEn0Nz8
О супер е тази кутия, но няма да я поръчам поне за сега.
Това мляко на Милкшейк ми го препоръча фризьорката, с удоволствие бих го купила но имам страшно много продукти за коса без отмиване. Останалите продукти не са ми познати.

# 334
Аз съм много доволна от съдържанието на Кибрит този месец! Абонирана съм само за него и за сега ще си остане така. Радвам се, че нямаше продукти за лице, освен скраба, защото се заринахме от серуми и кремове, бълвани от всички кутии. На лосион за тяло и крем за ръце винаги се радвам, въпреки че аромата на крема малко не е моя. За свещта направо се разтопих от кеф! Обожавам свещи, а тази ухае прекрасно! Мини сета от крем и тоник отдавна исках да го пробвам, а тампоните вероятно ще подаря. Лосиона за тен ще си ползвам на плаж, тъкмо ми свърши Комосолиса от Гуудбокс. Кутията е супер за мен!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 11:15 от OliaMirchovska

# 335
"Радвам се, че нямаше продукти за лице, освен страна, защото се загинахме от серуми и кремове"
Ама нали има крем за лице?!

# 336
"Радвам се, че нямаше продукти за лице, освен страна, защото се загинахме от серуми и кремове"
Мострата от 5 мл на Biotrade Pure Skin spf 50 надали би могла да се нарече “крем за лице”. Друг крем за лице - няма.

# 337
Ей, аз помислих, че крема за ръце е за лице, моя грешка. Много хубава опаковка! Grinning

# 338
  • София
И аз съм супер доволна от кибрита, страхотни са.
Отдавна искам да пробвам нещо различно за тен а и скраб за лице ми трябва. Супер не мога да и се нарадвам

# 339
  • София
Как ви се отразяват кремовете в жегите? Аз в момента не мога да сложа нито нещо на лицето си, нито на тялото си. Просто все едно се увивам в найлон, адски ми задушават кожата. Вчера бях цял ден навън и се бях намазала само със слънцезащита по лицето, деколтето и ръцете и точно на намазаните места бях най-изпотена. Освен душ гелове и продукти за коса май другото ще си чака есента.

# 340
Същата съм и нищо ни слагам, само вечер се мажа за през нощта.

# 341
Аз слагам вит Ц ,серум,крем и УВ ,не мога да си представя да изляза без нищо.... Е ми се случвало от поне 20 години,за терасата в 7часа ,докато пия едно кафе слагам УВ -то ,че мажа с ретиноли и да не стана на петна докато се обърна..

# 342
  • Пловдив
През деня съм или само по слънцезащита или слънцезащита и фондьотен+пудра.
Вечер нанасям нощен крем.
Иначе тялото си го клепам и с лосиони и със сухо олио на Нукс, зависи в какво настроение съм.

# 343

Боже, ама и аз как съм го написала! Този коректор ме съсипва😄🤦🏻♀

# 344
Как ви се отразяват кремовете в жегите? Аз в момента не мога да сложа нито нещо на лицето си, нито на тялото си. Просто все едно се увивам в найлон, адски ми задушават кожата. Вчера бях цял ден навън и се бях намазала само със слънцезащита по лицето, деколтето и ръцете и точно на намазаните места бях най-изпотена. Освен душ гелове и продукти за коса май другото ще си чака есента.
Аз се гримирам и няма как да не сложа крем под фдт, даже натрупвам понякога по 2-3 мазила. За лицето - спрей за фиксиране, това ми помага.
Тялотото само откритите части със слънцезащита, че съм алергична и да се похваля, понеже скоро обсъждахме и тази година не успях да се изрина.
Кожата ми след морето е доста суха така че не пропускам вечерното мазане, просто гледам да е с по-лек лосион.

Общи условия

Активация на акаунт