Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 154
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Кутиите на аптека Панацея обсъждани ли са били тук? Аз май не съм попадала на инфо за тях... Ако има пробвали може ли да споделите?

На това попаднах преди малко в инстаграм:

През юли 🌞 ще се погрижим за твоето страхотно лятно настроение, красива кожа и бронзов тен с продуктите от новата кутия Panacea Box, които нашите фармацевти подбраха специално за теб! 💕
Нарекохме кутията „Хайде на море“🌊🐠🐬, защото в нея ще намериш всичко нужно за твоя неустоим външен вид по време на дългоочакваната морска ваканция! 👸
📣📣📣Цели 8 продукта на топ цена с над 70% намаление – кутията ще бъде твоя само за 25 лв.
🛍Приемаме поръчки до 27 юли, а кутиите изпращаме на 28 юли!
В новата Panacea Box включихме:
 ☀️Еucerin Actinic Control MD SPF100 – за перфектната слънцезащита с най-висок фактор
🌿Bubullincas Възстановяващ крем – нежна грижа за кожата ти след плажа и дълготраен здравословен тен
💜Fiore Naturale Lavender – с ароматно етерично масло от лавандула против ухапвания от насекоми
🌼АЛЕРГОЗАН 1% крем –за да не се притесняваш от поява на алерии
🍃Лактофлор Ентерик Екол – любим пробиотик за перфектна чревна флора
☕️ Slim Bear Detox Tea – уникален отслабващ чай, за твоето неустоимо, секси тяло на плажа
👣Цедралекс крем - за изваяни крака, без чувство за тежест и умора
🚀АНТИМЕТИЛ таблетки - за да избегнеш чревния дискомфорт по време на пътуването и почивката
📣Поръчай с лично съобщение!
Наличните бройки са ограничени!
Аптека "ПАНАЦЕЯ"
Fiore Naturale

# 316
Момичета ,някой получи ли кутия от Boxy wow през Юни ? Няма нищо обявено на страницата им, нито в сайта им, няма телефон да връзка ,писах и във фейс бук, направих запитване и през сайта им...нищо! Сега не знам да се абонирам за друга кутия или тези все пак, ще продължат да изпращат? Доста несериозно отношение....

# 317
  • Пловдив
Извинявам се, ако е публикувано напред

🌞В Лятно издание на Fancybox ще откриеш цели 13 продукта + още допълнителни изненади:
☀ Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG 
 🌾Вода от лайка City Cocoon, 100% чиста City Cocoon BG използвай за тонизиране и успокояване на кожата   
 🍫#Chocolate Espresso Body Butter Bar #Sknfed - ексфолира и подхранва кожата.
 💦Хидратиращ серум за лице @evolueskincare
 🏝Стягащо масло за тяло Ikarov масла от черен пипер и пачули с детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер 
🍓  Веган масло за коса и тяло CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява  кожата.
 💄 #Червило
 👁#Сенки за очи - три различни цвята
👩‍🦰 #Спирала Stipped Black
 👀#Молив за уста
 👌Руж
 📲Вече може да поръчаш кутията за #юни , #юли и #август на https://fancybox.bg/ или на лично съобщение.

# 318
# 319
И аз не устоях този месец на Кибрит. Интересен ми е новия испански бранд. Какъв ли ще е продуктът? Скрабът също звучи добре.

# 320
# 321
Момичета, коя книжна кутия бихте препоръчали? Харесва ми идеята за български автори, но точно тази книга от кутията на Ориндж не е моята, не харесвам фантастика.

# 322
Някой получи ли си Кибрита?

# 323
Преди 13-ти никой няма да го е получил. Това е първата дата, която обявиха.

# 324
Днес една дама във ФБ група качи съдържанието, получила я е, но не исках да гледам😄

# 325
Днес една дама във ФБ група качи съдържанието, получила я е, но не исках да гледам😄
Аз искам Grinning

# 326
  • Стара Загора
Хм, нещо не ми се вярва, че някой е получил кутията предварително. Утре ще се потвърди съдържанието.

# 327
# 328
  • Стара Загора
Съдържанието е страхотно  Heart Eyes

# 329
И на мен ми харесва, доволна съм. Heart

Общи условия

Активация на акаунт