Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 56 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Това определено не е the best. Grinning

Мисля да поръчам и аз You Are Worth It.  Продуктите на разкритата марка са качествени.
.
Ползвали ли сте втория обявен продукт?

# 616
  • Стара Загора

You are worth it е намалена на 30лв, ако някой ще поръчва.

# 617
Излезе информация какво ще съдържа кутията на Панацея за август:

# 618
Тази е юлската, явно пак са им останали бройки и се чудят какво да ги правят 🤭
В кутията за август ще са продуктите на cllcgn. За блестящия спрей някой беше питал, става за плаж, но не замества слънцезащитата. Първо се нанася слънцезащитен крем с фактор поне 30+ и отгоре може спрея 😊

# 619

Само аз ли го мразя това олио...
Приятелка го има и е очарована. Аз го тръскам до полуда и като почна да се мажа цялата ставам оранжева. Оклепах бански, плажна чанта всичко.

# 620
Аз пък го смесвам с крем за тяло, получава се много добра консистенция, не е мазно, не лъщи и добре се нанася. Ползвала съм го и самостоятелно, но ми идва твърде мазно. Смесено с крема си го ползвам ежедневно сутрин.

# 621
Май Кибрита днес няма да дойде при мен за съжаление, но пък ChillSkin дойде и страшно ми хареса. Бях им писала за миналата кутия, коята не ми беше допаднала въобще и ми казаха че от този месец кутиите им ще са частично или изцяло с корейска козметика.
Скрит текст:

# 622
Май Кибрита днес няма да дойде при мен за съжаление, но пък ChillSkin дойде и страшно ми хареса. Бях им писала за миналата кутия, коята не ми беше допаднала въобще и ми казаха че от този месец кутиите им ще са частично или изцяло с корейска козметика.
Скрит текст:
Наистина е страхотна кутията!

# 623
  • София
Скрит текст:
Каква е цената на кутията? И колко мл е есенцията?
Наистина е добра.

Това определено не е the best. Grinning

Мисля да поръчам и аз You Are Worth It.  Продуктите на разкритата марка са качествени.
.
Ползвали ли сте втория обявен продукт?
Не, на базата на това, което съм срещала като инфо от блогъри, а и тук в темата.

# 624
  • Стара Загора
Някой взе ли си Кибрита?

# 625
50мл е......всичко е пълноразмерно май. Цената е 50лв с безплатна доставка.

# 626
# 627
  • Стара Загора
Прелест! Вчера щях да си купувам ексфолираща ръкавица Heart Eyes  страхотна кутия, жалко че пак е шийт маска обаче.

# 628
  • София
Показаната ChillSkin  за кой месец е?

# 629
  • София
Радвам се, че съм пропуснала Кибрита.

Общи условия

Активация на акаунт