Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Показаната ChillSkin  за кой месец е?
За месец август

# 631
Радвам се, че съм пропуснала Кибрита.
И аз.
Единствено от ръкавица имам нужда, но няма да поръчам цялата кутия заради нея Simple Smile
Ще си имам обаче МФБ за юли/август.
Знам, че някой се беше оплакал от отношението на техен служител по телефона.
Аз си кумуникирам с тях по имейл и съм възхитена от отношението им.
Преди доста време бях питала за кутията, но беше изчерпана. Въпреки това са ми запазили една и ме чака да си я взема от Спиди.

# 632
  • Пловдив
Май само ръкавичката за лице ще ми е излишна, защото ползвам ел. четка за лицето.

# 633
Май само ръкавичката за лице ще ми е излишна, защото ползвам ел. четка за лицето.
Ако е същата или подобна на тази, която имаше наскоров Гудбокс, може да се ползва и за тяло, достатъчно е голяма.

# 634
Аз съм ок с кутията. Надявах се на друг тип аксесоари- примерно лента за коса и гуа ша камък, но каквото такова.

# 635
Аз се колебая за AVANT кутията на Кибрит, или да се пробвам за тази на SAFF. Чудя се, ако изчакам тази на Саф и не се доредя, дали ще изпусна другата?

# 636
  • София
Аз се изкушавам и за 2 + 1 офертата на Prettybox...

# 637
  • София
Ето я моята МФБ от юли, Филорга е отделно обаче. Забравих, че бях поръчала и този сет. Харесва ми кутията. В нея има и маска за устни на SVR, която се оказа най-отдолу и не се вижда на снимката.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 14:24 от Vesika

# 638
Тази кутия е страхотна. Нищо общо с the best- a им, който е абсолютна подигравка.

# 639
И аз се чудех, но трябвало 2 бр. от кутията за Юли да се поръчат, тази за Август не влизала в офертата

# 640
  • София
И аз се чудех, но трябвало 2 бр. от кутията за Юли да се поръчат, тази за Август не влизала в офертата

Преди час ми казаха, че вече и август влизала, тъй като имало желаещи.
Аз исках тази за юни, но е изчерпана.

# 641
  • София
На мен така и не ми отговориха във фб. 🤦‍♀️

# 642
Ето я моята МФБ от юли, Филорга е отделно обаче. Забравих, че бях поръчала и този сет. Харесва ми кутията. В нея има и маска за устни на SVR, която се оказа най-отдолу и не се вижда на снимката.
Скрит текст:

А защо между кутиите на МФБ има разлика? Аз нямам такава маска за устни и лосиона за тяло е един лилав и мирише на лавандула. Ненавиждам лавандула...

# 643
Благодаря ти за страхотната идея 👌, и на мен ми идва твърде мазно, а много харесвам ефекта му. Фул бокс за юли е разкош 😍 жалко, че няма налични бройки
Аз пък го смесвам с крем за тяло, получава се много добра консистенция, не е мазно, не лъщи и добре се нанася. Ползвала съм го и самостоятелно, но ми идва твърде мазно. Смесено с крема си го ползвам ежедневно сутрин.

# 644
  • София
Ice lady, обикновено имат няколко вида кремове за ръце или тяло и маски и които ти се паднат/сложат.
Намазах се с крема за лице и тяло на Cyclax, веднага попи и не оставя филм.

Общи условия

Активация на акаунт