Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Кутията на Кибрит този месец е мех за мен, май за първи път - нямам нужда от балсам за уста, маски, ръкавици. Само заради крема на Nini не ме е яд, защото съм подминала половината на последния си дневен, колкото и да е шокиращо. Също е ОК, че има и душ гел, ама вчера си купих два, а имам един от английска кутия Joy и точно си мислех, че е супер тъпо с тези кутии, че имам толкова натрупана козметика, а трябва да си купувам още и че никога няма душ гелове, а това е нещо, което си върви.
Аз ползвам пилинги/скрабове веднъж седмично. Колко често ги ползвате тези ръкавици и гъби и заместват ли пилингите? Не е ли твърде агресивно към кожата това жулене?
Месечната на МФБ много ми хареса. Пак има неща, които няма да ползвам или поне не скоро, но са малко.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 20:19 от MarianaP

# 646
Добре, че не поръчах кибрит.

# 647
Аз пък добре, че отказах кибрита Grinning
Обаче кутията на Chillskin ме впечатли!

# 648
И аз не съм очарована от кутията на кибрит за Август.
Чакам да видим какво ще стане с кутията им със  Saff.
Аз им писах дали комплекта, този който беше като подарък в играта им, се продава и те ми отговориха

ММ се шегува , че за тези пари ще си купя спокойно хладилник, в който да съхранявам цялата си козметика 😂

# 649
И аз не съм очарована от кутията на кибрит за Август.
Чакам да видим какво ще стане с кутията им със  Saff.
Аз им писах дали комплекта, този който беше като подарък в играта им, се продава и те ми отговориха

ММ се шегува , че за тези пари ще си купя спокойно хладилник, в който да съхранявам цялата си козметика 😂

299 е цената само на хладилника. Иначе и на мен ми е интересно да разбера цената на комплекта на Сафф, който беше в томболата им.

# 650
В Алиекспрес е пълно с такива хладилници... Нужно ли е да казвам на каква цена?! 😅
Иначе от емаг преди около година си купихме малък хладилник за вилата на морето - беше 269.99 лв. Grin

# 651
Само хладилника е 300 лв Anguished
Тези не са добре. В Алито ги има за смешни пари същите.

# 652
Кибрит са се оляли с цената на този хладилник. Точно от Али мислех да си поръчам, но няма къде да го сложа. Част от козметиката си държа в нормалния хладилник.

# 653
299 е цената само на хладилника. Иначе и на мен ми е интересно да разбера цената на комплекта на Сафф, който беше в томболата им.
Цените ги има в сайта. Лесно може да се сметне. Като комплект не ги предлагат. Имат кутия с 4 продукта за 270лв.

# 654
Дами имам два шампоана с кофеин от кутията на goodbox, ако някой иска да ми пише

# 655
Много ми беше харесал този хладилник, ама 300лв няма да дам. От емаг си поръчах за 80лв  и го чакам утре, това вече е по поносима цена...за мен поне.

# 656
Ама 300 лв не са ли с продуктите вътре на Сафф?

# 657

Няма шанс 10 продукта на Saff да ги дадът за 300лв само.

# 658

Точно затова писах уточнение че това е цената само за хладилника, тъй като и други може да се подведат че се отнася за козметиката. Мен лично ме интересува козметиката ако се предлага на специална цена през Кибрит, извън кутията която очакваме всички.

# 659
Може ли линк към този от емаг.

Общи условия

Активация на акаунт