Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Някой пробва ли ръкавицата за тяло от Кибрит?  С тази тел ми се струва твърде агресивна.
Аз я изпробвах в крайна смека:) Изглежда груба, но всъщност е доста приятна за ползване. Разбира се не трябва да се търка агресивно, особено при нежна кожа.

# 676
# 677
Кибрит:
"На 16.08 кутията ще бъде пусната в продажба с обявено съдържание и цена.
Доставките ще са до 3 работни дни от датата на поръчка, но първите поръчали ще получат своите кутийки още на следващия ден."

# 678
Дано да не излезна лош пророк, но подозирам че Сафф или ще е скъпа или с продукти, които не се харчат...

# 679
Дано да не излезна лош пророк, но подозирам че Сафф или ще е скъпа или с продукти, които не се харчат...
Липсата за предварителна информация за продукти и цена и мен ме навеждат на подобна мисъл. Но дано грешим.

# 680
  • София
И аз имам чувството, че високата цена ще откаже много от нас. Те си направиха маркетинговото проучване, видяха, че доста народ я чака тази кутия и според мен сега ще се пробват с по-висока цена.

# 681
Те реално два от продуктите са ясни-тонера и лосиона за тяло. Новият продукт ще е вероятно за ръце, а малката тубичка- околоочния крем. Харесвам всички, но и аз чакам цената. При реална цена около 200лв, очаквам кутията да е около 90-100лв.

# 682
Три продукта за лице са, значи няма да е крем за ръце а пилинг за лице евентуално.

# 683
На belle box кутията за август някой да е получил? Пълноразмерни ли са продуктите и хубави ли са :праймера, спиралата и другите?

# 684
Те реално два от продуктите са ясни-тонера и лосиона за тяло. Новият продукт ще е вероятно за ръце, а малката тубичка- околоочния крем. Харесвам всички, но и аз чакам цената. При реална цена около 200лв, очаквам кутията да е около 90-100лв.

никога не бих дала толкова за лосион и крем за ръце…
а и като цяло за кутия, освен ако не е с high end марки

# 685
  • Варна
Кибрит няма да се изложат, като сложат лосион за тяло+крем за ръце в една, че и спец. кутия. Вече ви казаха, че продуктите за лица са три

# 686
никога не бих дала толкова за лосион и крем за ръце…
а и като цяло за кутия, освен ако не е с high end марки
Аз си купих кутията на Saff за 120лв и съм много доволна. Рядко правят намаления, но за 8-ми март я бяха пуснали с над 50% намалена цена. Качествени са им продуктите.

# 687
Ако предположенията са ви верни, аз ще се размина с кутията. Над 60 лв за кутия няма да дам и то при положение, че имам козметика, която ме чака. Но пък не вярвам и да е повече. Бюти ритуалс беше 52, а не смятам, че е по-лоша.

# 688
Бюти ритуалс беше супер. Съжалявам, че не си взех още една. Серумите на Wooden spoon и Jorgobe са топ. За жалост са ми скъпи.

# 689
  • Пловдив
Саф ще я пропусна, ще взема септемврийската.

Общи условия

Активация на акаунт