Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 009
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Спойлер Кибрит
Скрит текст:

# 91
  • Стара Загора
Бих пробвала серума за мигли и вежди, ако някой го продава.
Интересна е кутията, нещо по-различно са предложили този път.

# 92
Дано моята джувка е по-различна на цвят 😉
Това на Биотрейд какво е, аа видях, приема се 😃

# 93
Дано моята джувка е по-различна на цвят 😉
Това на Биотрейд какво е, аа видях, приема се 😃
Май са еднакви скрънчитата, моето е същото на цвят. Продукта на Биотрейд е хидратиращ крем за крака. Доволна съм, малко по различни са продуктите, особено ми хареса серума за мигли.

# 94
Ще споделите ли  спрея за коса какво съдържа и за какво се ползва? Видях. Химийка е малко. Другите продукти са супер. Маслото за след слънце лесно ли се ползва или е плътно като вазелин?

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 11:00 от BettyBoop

# 95
Аз съм много доволна от кутията. Всички продукти ми харесват и всичко ще ползвам. "Корделата" сигурно ще ми бъде отнета Laughing

# 96
Аз ще чакам да видя в Good box за юни какво има и евентуално да я поръчам, кибрит нещо не ме грабна.

# 97
Момичета, Cocosolis от летния Goodbox имат ли SPF?

# 98
  • София
Момичета, Cocosolis от летния Goodbox имат ли SPF?

Не това е олио за ускоряване на почернването БЕЗ spf

# 99

Това е втория разкрит продукт от Good box.
Трябва ли ми се чудя?
Харесва ми, но нали вече имам Brave new care от лятната кутия.

# 100
Добрееее, за сега се радвам, че поръчах Гуд бокса 😁

# 101
  • София
За мен е странно, че ще сложат два еднотипни продукта в поредни кутии. За сега съм пас въпреки, че ми харесва идеята за околоочния крем. А каква е тази марка So simple? Защо толкова често се появяват в кутиите? Аз дето следя от 2-3 месеца вече забелязвам еднообразие навсякъде, което ме дразни - Avant, Cocosolis, Ecooking, So simple.

# 102
И аз поръчах Гуд бокс, това масло с лъскавите частички изглежда супер, имам нужда и от околоочен крем 👌, това ми е любимата кутия и ми харесва, че слагат и за хапване.
Лейди бокс са разкрили продукт и на нея се чудя 🧐

# 103
Аз съм пас за всичко...ще чакам нещо луксозно 😜 Имам запас за два месеца напред ,поне....

# 104
  • Варна
И аз поръчах Гуд бокс още като разкриха околоочния. Нямах нужда от това блестящо олио, че ди имам 2 ама ще си го оставя или ще го подаря.

Общи условия

Активация на акаунт