Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
CLLC  са ми все още непознати. Някой ползвал ли е продуктите им? Дали ще си заслужава кутията на Кибрит?

# 241
  • София
Ето моето лице след слънцезащитния крем на Кибрит от май (този за лице)
[i

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:55 от Мélisande

# 242
Леле, като човек с изключително чувствителна кожа искрено ти съчувствам!
С какви филтри е бил този крем - ако е бил с химично, тази реакция е напълно разбираема.
Една много хубава статия по темата: https://zelen.bg/mineralna-sluncezashtita/

# 243
Ако крема е този на Dr Derm - намазах си първо ръцете за да го пробвам. Така жестоко изгорях, а бях само на разходка за половин час.

# 244
  • София
Искам да кажа че писах на Кибрит и получих веднаха много добра обратна връзка, изключително доволна съмз
От кремът не изгорях иначе, добре предпази.
Но на мен си ми е чувствителна кожата, така че и друг път съм имала проблеми със слънцезащитни (la roche posay примерно)

# 245
  • Стара Загора
При мен слънцезащитния има само позитивен ефект. Други продукти ми запушват порите и съм нон стоп с пъпки, а този ми влияе много добре. Бях на море  и единствено лицето ми не изгоря след часове на слънце.

Преди Кибрит ми пращаха продукти за тест и обратна връзка, но втори месец  ме изключиха от списъка им, а много искам да пробвам този скраб за лице.

# 246
Аз съм с много светла кожа и може би затова така изгорях.
Обаче много ми хареса около очния крем. Тъмните кръгове под очите ми намаляха и се надявам при продължителна употреба да изчезнат.

# 247
Ето моето лице след слънцезащитния крем на Кибрит от май (този за лице)
[i

Много неприятно! Аз вчера го тествах за първи път, въпреки че беше просто за разходка, не съм ходила на плаж. Е, сега имам дребен обрив на лицето и шията. По принцип съм с чувствителна кожа и слънчева алергия през лятото.

# 248
  • Пловдив
Слънцезащитния от Кибрит го ползва синът ми /под година е/, от доверен човек знам, че съставът му е ок. Не е имал проблем, не изгаря, а го нанасям ежедневно и има случаи, които в най-големите жеги е навън.

# 249
И аз се сдобих с обрив, но не мисля, че е от крема, а от слънчевата алергия. В четвъртък и петък беше много горещо, предните дни нищо ми нямаше, а пак ползвах (освен Кибрита и крема на децата Бочко).
Можете ли да ми кажете как се справяте впоследствие с обрива?

# 250
При алергия спирам да се излагам на слънце за няколко дни. Иначе ползвам постоянно добра слънцезащитна, за да не се появява.
Може да се намажете с алое гел или спрей за успокояване на кожата.

# 251
  • Варна
Като сте почнали със слънцезащитата, аз да питам някой пробва ли защитата на Удън спун от Гуд бокса? 2 пъти се мажа с него и ми е много странен, воднисто - мазен. Исках да го ползвам за градско носене, ама май няма да го бъде….

# 252
Аз се мазах известно време със слънцезащитния за лице от Кибрит, за градска среда ми е добре, макар че повече си харесвам предишния който ползвах и този не бих го купила като свърши.
За плажа обаче ще ползвам друг крем.
Аз съм алергична към слънцето от дете и за хората с моя проблем препоръчвам капки против алергия.
Открих ги преди няколко години като бях в Гърция и бременна, получих алергична реакция от ухапване от комар. В аптеката ми дадоха капки и това беше първата година, в която не се изринах от слънцето. Преди това колкото и да се пазя, колокото и да се мажа максимум 3-4 дни и после обривите се появяваха. От тогава си вземам капки редовно докато съм на море и мисля че действат по-добре от хапчетата против алергия.
Сутрин си ги пия, после разбира се мажа, отделно ако стоя дълго във водата съм със слънцезащитно облекло /блуза за плуване с дълъг ръкав и клин/. Аз шнорхелувам и понякога прекарвам много време във водата, а на плажа съм винаги на сянка, никога не се пека. Една година дори хванах малко тен на краката докато шнорхелувах, още не си бях взела клин и беше голям кеф. Цял живот се пазя от слънцето, никога преди това не бях имала тен Simple Smile

# 253
Какви са тези капки? Аз също съм със слънчева алергия

# 254
Моля да споделите за капките, аз също съм със слънчева алергия и само при мисълта, че трябва да отида на море и плаж ми става зле. Никога не знам как ще съм след 30-40мин въпреки всички мерки.

Общи условия

Активация на акаунт