Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Слънцезащитата на др дерм е ок. Аз много внимавам какво слагам на лицето си. Не съм имала проблеми с него. Явно си е до кожа. За детето обаче мисля да взема нещо изпитано.

# 256
Слънцезащитата на Dr. Derm я използвам откакто съм получила кутията вместо основа за грим и нямам никакъв проблем, не омазнява допълнително лицето. Също така уикенда я изпробвах и на морето в комбинация с тази на puru и от двете съм много доволна и нямам оплакване и бих си ги закупила отново.

# 257
Моля да споделите за капките, аз също съм със слънчева алергия и само при мисълта, че трябва да отида на море и плаж ми става зле. Никога не знам как ще съм след 30-40мин въпреки всички мерки.
Зиртек, Ксизал, сигурно има и други.
За деца обикновено се изписват капки, за възрастни таблетки, но понеже бях бременна и искаха да ми дадат детска доза ми дадоха капките. През следващите години стигнах до извода, че капките като че ли са по-ефективни. Може и да се заблуждавам.
Пробвах спрея за коса от Кибрит. Нещо не ми допадна особено. На фона на всички други продукти, които използвам и са с божествен аромат, този спрей не ми допада като миризма, имам усещането и че с него косата ми се омазнява по-бързо.
Олиото за тяло на So Simple от Гудбокс ми харесва заради аромата, но блясък почти никакъв няма, а в бутилката изглежда супер блестящо.
Поръчала съм Belle box и Кибрит за юли.
Ще чакам да видя и какво ще пуснат от МФБ.

# 258
Маслото от Гуд бокс трябва хубаво да се разтръска преди да се използва, защото частичките се отаяват

# 259
  • Варна
Аз олиото от Гуд бокс мисля да го ползвам като алтернатива на кокосолис, някой детайлно зачитал ли се е в състава на двете- мисля че са почти еднакви, даже и аромата им е сходен. Наистина изглежда супер блестящо а не е, хем разклащам и аз 😂
Никой ли не си е ползвал мострата на слънцезащитата на Удън спун?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 05:59 от bubanka

# 260
Аз ползвах слънцезащитата.
Не съм впечатлена първо защото остава един мазен филм, сложих на ръцете и лицето . Второ защото След 2 часа забелязах, че на свивката на лакътя се събера бяло от крема. Трето аромата е ужасен за мен.

Лосионът на So simple за мен остава достатъчен блясък, даже после доста търках за да ги махна от себе си. Не ми пречи де, хареса ми , НО мм като го усети и каза: оооо пак ли си взела онова какао (лосиона от кутията с кафе пак на So simple ), да го махаш ужасно мирише…
За мен мирише добре, обаче на него чак му се повдига от аромата, а той е силен и остава навсякъде .

# 261
Маслото от Гуд бокс трябва хубаво да се разтръска преди да се използва, защото частичките се отаяват
Точно обратното. Като го разклатя хубаво, никакъв блясък. Като се утаи на дъното, шанса да излезе златна мика от помпата е по-голям.
Аромата на олиото и на маслото от кутията с кафето, ако става въпрос за тази на Гудбокс е съвсем различен.
Маслото мирише на кафе. Олиото ми мирише на шоколад, даже по-скоро на какао.
На мен повече ми допада аромата на кафето, но иначе и двете ми харесват.

# 262
  • Пловдив
Тествах слънцезащитата от Кибрит, страхотна е, мазна, а не онези сухи и бели, които са масовка.

# 263
Ейййй поръчах кутията на Лейди бокс и сега гледам са обявили,че ще я изпращат другия месец….страшно разочарование вече😀 след като ми спряха Марви, забавиха този евтинджос и не знам какво да си поръчам сега.

# 264
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моето идване съвпадна точно с доставките на Кибрит и си поръчах 2 кутии.Вълнувам се,да ви призная хаха.
Нищо не ми трябва,сигурно и няма да ползвам продуктите(ако въобще има място да ги взема вкъщи),обаче всеки ден проверявам тук и в страницата за спойлери.Въобще има ли практика да разкриват повече от 1 продукт?
Обожавам бюти кутии заради елемента на изненада.

# 265
Моето идване съвпадна точно с доставките на Кибрит и си поръчах 2 кутии.Вълнувам се,да ви призная хаха.
Нищо не ми трябва,сигурно и няма да ползвам продуктите(ако въобще има място да ги взема вкъщи),обаче всеки ден проверявам тук и в страницата за спойлери.Въобще има ли практика да разкриват повече от 1 продукт?
Обожавам бюти кутии заради елемента на изненада.
Кибрит специално, да, понякога разкриват два прудукта, които са най-скъпите в кутията.

# 266
Точно обратното. Като го разклатя хубаво, никакъв блясък. Като се утаи на дъното, шанса да излезе златна мика от помпата е по-голям.
Аромата на олиото и на маслото от кутията с кафето, ако става въпрос за тази на Гудбокс е съвсем различен.
Маслото мирише на кафе. Олиото ми мирише на шоколад, даже по-скоро на какао.
На мен повече ми допада аромата на кафето, но иначе и двете ми харесват.
Коригирам се! Вече съм на морето, блясък има, на слънце си личи, обаче защо е такова оранжево това масло?!
Оцвети ми банския. Дали ще се изпере?
За златното масло на So Simple говоря.
Отделно да дам отзиви за още 2 продукта от кутии.
Гръцкия слънцезащитен от лятната Гудбокс много ми допада. Консистенция на мляко за тяло и много свеж аромат.
Лосиона за тяло на Анаva, може да се вземе с Направи си сам на my full box - много ми хареса, лесно попива, овлажнява кожата, аромата е на минерали.
Пробвах и детския на wooden spoon, за плаж ми харесва. Леко воднист излиза, по-скоро смесено водниста консистенция с гъст крем, но после добре се разнася.

# 267
Ейййй поръчах кутията на Лейди бокс и сега гледам са обявили,че ще я изпращат другия месец….страшно разочарование вече😀 след като ми спряха Марви, забавиха този евтинджос и не знам какво да си поръчам сега.

Bellebox? 😀

# 268
  • Стара Загора

# 269
Кибрит
16 ч  ·
🍑🤩 Сияен тен + Подхранена кожа = Вторият ни разкрит продукт за #юли от So Simple - Натурална грижа за кожата и тяхното шоколадово масло за тяло... 🍫
🤸‍♀️ Защо ще се влюбиш в него:
🌱 представлява нежна комбинация от натурални масла - какао, кокос, кайсия, морков
🌊 осигурява дълбока хидратация и еластичност
🍋 богато е на антиоксиданти
🍑 ще те дари с красив и дълготраен тен
🏖️ Без значение дали събираш слънчеви лъчи край морето, басейна или в планината, това масло е перфектно допълнение към всяко лятно приключение.
✈️Този месец те очаква пътешествие с аромат на кафе, кокос и шоколад в кутия със 7️⃣ летни изненади!

Общи условия

Активация на акаунт