Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нямам търпение за новия кибрит, и скрабът за лице и маслото за тен ще ми свършат страхотна работа

# 271
Записвам се за темичката, защото от майския Кибрит страшно се зарибих по бюти кутиите. "Запалих" дори и още две приятелки и заедно чакалим кога ще излезе нова кутия. Още си ползвам всичко и съм супер доволна - Dr. Derm перфектни, открих отново и Cassyopea (страшно приятно се изненадах от парфюмчето), а си мислех, че са се затрили като фирма - вече почти никъде не ги засичам. Антицелулитното на Pirin Dream и скраба на Латифолия ми дойдоха тъкмо навреме. За малко да пропусна и водата от безсмъртниче!! Направо си изградих нова рутина около тях! С този ентусиазъм си поръчах и юнската кутия. Не всичко ми беше попадение този път. Кремът за крака на Биотрейд не ми допадна. Като цяло козметиката им е много специфична и не мисля, че е подходяща за кутии, но скрънчито си го ползвам, както и слънцезащитата за тяло - лека е, пази достатъчно  да не изгориш зверски, но все пак да направиш някакъв тен. Фаворит ми остава серума за мигли!

Очаквам последния Кибрит, макар че не знам дали ще имам възможност да ползвам продукта за загар. Надявам се да има още Dr. Derm, Cassyopea, Pirin Dream и продукти за мигли, околоочен контур и аксесоари. Зарибиха ме. Не си бях поръчвала досега кутия и всичко ми хареса - всичко ползвам и елемента на изненада много ме радва Grinning Кои други кутии полагат да кажем същото старание в подбора на продукти, кои са другите по-харесвани и популярни?

# 272
Кои други кутии полагат да кажем същото старание в подбора на продукти, кои са другите по-харесвани и популярни?
В темата има анкета - може да е от полза.

# 273
Кои други кутии полагат да кажем същото старание в подбора на продукти, кои са другите по-харесвани и популярни?
В темата има анкета - може да е от полза.

Не се сетих да я попълня, благодаря!

А да ви се е мяркал дерма ролер в някоя от кутиите наскоро? Много ми се иска да пробвам Relieved

# 274
Bellebox - юли

# 275
Ужасна кутия.
Беллебокс напоследък пазаруват сякаш от битака и си пълнят кутиите с мостри.
Направо си прекъсвам абонамента, а лошото е че една кутия ме чака в офиса и ще се чудя какво да ги правя тези боклуци...

# 276
Bellebox много зле, поне лично за мен. Радвам се, че спрях абонамента.

# 277
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0520215 … 46&lang=bg-BG

Здравейте,
Някоя дама дали е поръчвала тази кутия на стойност 99лв. С нощен серум на Авант и хидратант с хиалуронова киселина.

# 278
Bellebox на мен този път много ми харесва и ще си използвам абсолютно всичко! Уж се радвам на декоративна козметика повече, пък незнайно как тази дойде в точното време за мен Simple Smile
Може би е защото от доста време се гримирам по-рядко и съм натрупала всякакви гримове.

# 279
И на мен Bellebox юли не ми хареса още от юни когато бяха разкрили един продукт и затова прекъснах абонамента си. Също и след разкритите 2 продукта и към Кибрит прекъснах абонамента си понеже не ми допаднаха. Обаче направих абонамент към Chill Skin да ги пробвам, че от много време им се каня Grinning

# 280
  • Варна
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0520215 … 46&lang=bg-BG

Здравейте,
Някоя дама дали е поръчвала тази кутия на стойност 99лв. С нощен серум на Авант и хидратант с хиалуронова киселина.
Тези продукти на Авант, са нови в сайта и едва ли някой може да даде отзив за тях. За останалите има доста препоръки в сайта на Pick N Dazzle Simple Smile

# 281
Много полезна и интересна тема!
Препоръчвам Box For Readers за всички любители на четенето.
Мисля, че е най-новата книжна кутия на пазара, а е и единствената, която предлага избор от няколко жанра.
Има интересни продукти (най-вече шотландският чай в епруветки), първото издание е само с български автори и включва картички/автографи от тях.
Аз вече прочетох криминалната книга (от криминалната кутия) и със сигурност ще си взема и друга книга от авторката, защото наистина съм много впечатлена. Отдавна си търся интересни криминални книги, защото са ми най-любими. Наистина не трябва да подценяваме българските автори!
От козметичните кутии все още не съм поръчвала и се чудя коя най-много си заслужава, тази тема ще ми бъде полезна да реша.
Сега разбирам, че има кутия за домашни любимци. Задължително ще потърся повече информация за нея.

# 282
Скрабът за коса от Белбокс  го имам от англ.кутия,Но не съм го пробвала.И още един продукт съм виждала в англ.кутии TerreMars

# 283
Току що пробвах ексфолианта от bellebox, кожата ми пламна, чак ме боли....стоях пет-шест минути с него, както е описано...така, че внимавайте....

# 284
Току що пробвах ексфолианта от bellebox, кожата ми пламна, чак ме боли....стоях пет-шест минути с него, както е описано...така, че внимавайте....

Ехее! Ако имаш флорална вода от лайка може да си изплакнеш скалпа с нея. Много помага..

Общи условия

Активация на акаунт