Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, а как се прекратява абонамента от Белле. Нещо не откривам в сайта

# 286
пиши им мейл да го прекратят
hello@bellebox.bg

# 287
Днес пристигна първата ми Chill Skin кутия и съм......честно да си кажа и аз не знам в какво състояние съм, но не е добро със сигурност. Защо ми е останало в паметта че тази кутия е с корейска козметика ? Това което ми дойде е само българско производство като гледам
Ще изчакам и другия месец да видя какво ще ми изпратят и ако пак е така и нея отказвам, за 50лв не си струва
Скрит текст:

1.Moneco ръчно направен натурален сапун
2.Latifolia лавандуловия скраб, който мразя още откакто го получих в Кибрит
3. So simple масло за тяло с кафе
4. So simple after sun масло, което също го имаше в кибрит
5.Twiga слънцезащитен лосион SPF 20
6. Purederm маска за ръце и ходила

# 288
Днес пристигна първата ми Chill Skin кутия и съм......честно да си кажа и аз не знам в какво състояние съм, но не е добро със сигурност. Защо ми е останало в паметта че тази кутия е с корейска козметика ? Това което ми дойде е само българско производство като гледам
Ще изчакам и другия месец да видя какво ще ми изпратят и ако пак е така и нея отказвам, за 50лв не си струва
Скрит текст:

Маската на Purederm Botanical Choice  е корейска. Лавандуловия скраб много си го харесах аз, но действително защо едни и същи продукти са влезли в 1000 кутии по горе-долу едно и също време. И скраба ползвах до скоро и So Simple маслото за след слънце имам.

# 289
Скрит текст:

Маската на Purederm Botanical Choice  е корейска. Лавандуловия скраб много си го харесах аз, но действително защо едни и същи продукти са влезли в 1000 кутии по горе-долу едно и също време. И скраба ползвах до скоро и So Simple маслото за след слънце имам.
Моя скраб си седи така, понеже мразя аромата на лавандула, дори го бях пуснала с други продукти, които не са ми допаднали в групи в ФБ, но нищо. Ще ги пазя за спешни случаи когато ми свърши моя или пътувам. After sun маслото също ми става втора опаковка и ще ги пазя когато август отида на море с моя. Мен по ме е яд че някъде съм чела или гледала че кутията предлага корейска козметика като има 1 пълноразмерен продукт, 1-2 маски и травъл размер, нещо такова помня. Та аз това очаквах и може би затова така останах невпечатлена и чувстваща се излъгана. Сметнах и общата стойност на кутията понеже аз съм си тома неверни Grinning цените съм ги взела от официалните сайтове на продуктите и общо всичко е на стойност 103лв като слънцезащитата в момента е на промоция 20лв и тази цена съм сложила иначе е 34лв. Опаковката на сапуна ми хареса, защото след като го отвориш опаковката я засаждащ.

# 290
Поръчах кутията заради маската за лице. Още не съм я получила
 Може ли отзиви за нея?
Имам скраба за скалп, вече 4та опаковка ще ми е този! Не ми харесва, за мен това е продукт за мъже. Миризмата също е мъжка. Аз съм с дълга коса тия зрънца трудно се отмиват. Иначе оставя свежо ментово усещане на скалпа, което не трае дълго. От останалите продукти не съм впечатлена.

# 291
Скрит текст:
Поръчах кутията заради маската за лице. Още не съм я получила
 Може ли отзиви за нея?
Имам скраба за скалп, вече 4та опаковка ще ми е този! Не ми харесва, за мен това е продукт за мъже. Миризмата също е мъжка. Аз съм с дълга коса тия зрънца трудно се отмиват. Иначе оставя свежо ментово усещане на скалпа, което не трае дълго. От останалите продукти не съм впечатлена.
Ако въпросът за маската е към мен - не мога да помогна, за съжаление. Не съм пробвала нищо от кутията. Просто я складирах при останалите.

# 292
Аз се чудя как поръчвате Ей така, на сляпо. Като всяка козметика е строго индивидуална за типа кога. За подарък тези бюти кутии стават, заради елемента на изненада. Но аз съм с чувствителна кожа и когато купувам нещо за мен си го подбирам много внимателно.

# 293
Поръчвам, защото ми харесва, че мога да се запозная с нови марки и продукти, които иначе не бих имала възможността да ползвам. Нямам проблем с кожата и за това може би съм по-смела и не ми е пречка. До сега не съм имала лоша рекция към продукти. За това Simple Smile

# 294
  • Пловдив
Поръчвам, защото аз съм от типа, който експериментира само с лосионите за тяло. Другата козметика хареса ли ми нещо не сменям. Кутията ми носи изненада и запознаване с продукти, на които иначе не бих обърнала внимание.

# 295
  • Варна
В кутията 💎 SKIN+ от PICK N DAZZLE ще откриеш 💥 2 нови продукта на АВАНТ: 
НОЩЕН СЕРУМ С РОЗОВА ОРХИДЕЯ и ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С ХИЛАУРОНОВА КИСЕЛИНА 👉 http://---shoretner923-SKIN_BOX
Виж повече за новите продукти:
🌸 PINK ORCHID SUBTLE RESTORING OVERNIGHT SERUM, 30ML:
Създаден да поддържа кожата по време на сън, този серум за една нощ помага да се попълнят основните запаси от влага на кожата и да се намалят сухите петна, облекчавайки най-честите признаци на стрес и умора. Намалява появата на фини линии и бръчки, подхранва и ревитализира външните повърхностни кожни слоеве, оставяйки кожата по-мека, по-гладка и по-сияйна ✨
💦 ULTIMATE HYALURONIC ACID RESURFACING DUO MOISTURISER, 50ML:
Един от best-seller-ите в Avant, този противопоставящ се на възрастта крем, е предназначен да се използва през деня или през нощта, съчетавайки съставки, за да озари кожата и да намали появата на бръчки и фини линии. Комбинира хиалуронова киселина, масло от шеа и масло от сладък бадем. Високо съдържание на витамини Е, А, D и В, протеини и основни минерали - работи като омекотяващо средство, за да поддържа кожата ви да изглежда млада и еластична 🥰
🎁 PICK N DAZZLE ти предлага най-голямото разнообразие от марки, продукти и оферти, от които да избираш. Виж всички оферти тук  👉 https://www.pickndazzle.com/bg/recommended

# 296
Аз пък съм с себореен дерматит на скалпа и лицето и свръх чувствителна кожа на лицето, но това пак не ме е отказвало от кутиите. Харесвам елемента на изненада и да изпробвам нови продукти. Внимавам и пробвам на лицето от едната страна че само там имам реакция и проблеми, на тялото всичко цапам Grinning  Ползвам определена козметика, но и разреждам с продукти от кутиите. От тези опити намерих продукти, които ми се отразиха страшно добре като Ecooking например. Но някои марки са ми съмнителни и затова спрях Bellebox заради двата разкрити продукта, а Кибрита заради продукти за тен, слънцезащита и тяло....просто много ги натрупах.

# 297
Освен елемента на изненада, кутиите дават възможност да пробвам продукти, които иначе не бих купила. Пример: Еликсира за лице на Wooden Spoon, който направи кожата ми страхотна! Цената му в сайта е 195 лв., а аз го получих от кутия на Кибрит заедно с още няколко продукта, за 55 лева. Никога не бих дала реалната цена за този продукт, ако ще да е златен. Пример 2: скраба за тяло с кафе на Goodbox видимо намали целулита и изглади кожата ми, а аз за първи път го виждам изобщо. Има както страхотни продукти така и разочарования, няма как да е иначе.

# 298
Освен елемента на изненада, кутиите дават възможност да пробвам продукти, които иначе не бих купила. Пример: Еликсира за лице на Wooden Spoon, който направи кожата ми страхотна! Цената му в сайта е 195 лв., а аз го получих от кутия на Кибрит заедно с още няколко продукта, за 55 лева. Никога не бих дала реалната цена за този продукт, ако ще да е златен. Пример 2: скраба за тяло с кафе на Goodbox видимо намали целулита и изглади кожата ми, а аз за първи път го виждам изобщо. Има както страхотни продукти така и разочарования, няма как да е иначе.

От любопитство да попитам, ако да кажем не попаднеш повече на този еликсир или скраба в кутия, а върши такива чудеса не би ли си го взела? Смисъл не е ли това идеята да откриваш продукти,  а не просто да трупаш нови и нови и нови  така до безкрай? Аз например не бих си сменила вече антицелулитния продукт на Bodi Beauty, слънцезащитата и околоочния на Dr. Derm, дори и серума за мигли от последната им кутия (към момента получена) бих си купила отново.

# 299
А как се ползва серума за мигли и вежди?

Общи условия

Активация на акаунт