Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 69 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Вкусни измишльотинки за хапване

и проба на постни сладки, без масло и яйца, интересни на вкус и текстура. Снимките са нарочно осветени, че иначе само една чернилка се вижда.Joy

# 136
Пица:

Скрит текст:

# 137
  • In transit
Печени чушки с яйца и сирене

Лека вечеря с вино и мезета

Джасте,
днес те чаках с традиционните принцеси, но и палачинки ям, като има кой да ги направи. Grinning
Скрит текст:
благодаря, имам едно Шихо наблизо ще го прослушам. В Айсберг има много добри попадния на посуда. А котката ти е страхотна! Heart Eyes

# 138
  • Once there was a Hushpuppy...
Пълнени чушки с извара и сирене

Крем нишесте ванилия със сладкото ми от ягоди

Салатка от красатавици

Талиателе "Болонезе"

Да сложа и десерта по поръчка на детето - грис.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:19 от Hushpuppy

# 139
Деспи,много интересни неща приготвяте у вас.Харесват ми!
Лабрекс,тези „измишльотинки” сладки ли са или солени?И как им придаваш тази форма?
Джасте,много готина котка!Синеока ли е или аз така я виждам?
Ето и какво готвих
Пресни картофи на фурна

Кексове сладък и солен

Месо с картофи

Салата

Месо на скара

# 140
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета,всичко е прекрасно❤️
Но,Пеги с твоите картофки, каквото никога не мога да направя се олигавих! Красота!❤️

# 141
Пеги,
Скрит текст:
Мая е зеленоока, но в зависимост от светлината, цвета на очите и варира от воднисто зелено, през тъмно наситено зелено до синьо.
Внимание! Внимание! Снимки на котка!
Скрит текст:

Мики, ще преслушам аз тоя Айсберг. Една приятелка много хубави чаши си беше купила оттам.

# 142
Джасте
Скрит текст:
разкошна е,красавица!

# 143
Скрит текст:
Деспи,много интересни неща приготвяте у вас.Харесват ми!
Лабрекс,тези „измишльотинки” сладки ли са или солени?И как им придаваш тази форма?
Скрит текст:
Джасте,много готина котка!Синеока ли е или аз така я виждам?
Ето и какво готвих
Пресни картофи на фурна

Кексове сладък и солен

Месо с картофи

Салата

Месо на скара

Peggy Bundy,
Скрит текст:
заради формата ги правих! Joy Тук гледах. Понеже напоследък сладки неща повече правих, тези са солени. Мислех вместо сладкото от клипчето да сложа сирене и яйце, пък видях, че стоят кебапчетата от вчерашната скара и набързо ги оползотворих. Сложих по парче кебапче, кашкавал, моцарелка и после с разни сосчета се хапваха. Използвах тестото от клипа, с 1.ч.л. захар. Някой ден и сладки ще си ги навъртя. Не са трудни и много приятни за оформяне. Само дето не предвидих по-голяма тава, ами ги понаблъсках една в друга, следващ път ще внимавам.

# 144
Аууу Джасте очите ми останаха в тая красавица 🐈❤

Тунизииски хляб по Мики

Пържен сафрид

Салатка и тиквички с чеснов сос

# 145
Станислава5642
Разбира се , три блата понякога правя домашни , като нямам време купувам . Правиш си крема 2-3 яйца , 8-10 с.л. захар , 1л. Прясно мляко , 8 с.л. брашно и ванилия . Сиропираш си блатовете със студен захарен сироп и отгоре слагаш крем редуваш най отгоре пак крем и поръсваш със смлени орехи , лесно е .
Агнешко с ориз

# 146
Лабрекс,
Скрит текст:
благодаря!в четвъртък ще имам гости и ще се опитам да направя питки с такава форма.

# 147
Гуакамоле, патладжанчета, мезенца....

# 148
Усукан тутманик с кашкавал и сирене

Салата

И един непредвиден кекс,понеже малката ръчичка докопа и току що купените яйца 😣😂

# 149
Malika,как да приготвя патладжан по този начин ?бели ли се преди печенето и кога се разрязва на ветрило?

Общи условия

Активация на акаунт