Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 69 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • там където има винаги вятър
Когато реша да пържа тиквички се започва едно Thinking как да ги правя, че да са хрупкави Rolling Eyes

# 166
  • Sofia
Обядът на щерката в кутия:
Ананас, ягоди и боровинки
 Салата с нахут, зелена салата, чери домати, маринован червен лук и пържени тиквички, червена чушка и "Странджански дядо" с чеснов дресинг със сос Урчестър; за подслаждане - тарта с ревен и ягоди.

Таратата с ревен и ягоди

Пица на камък (за сефте го ползвам и съм много доволна!!!)

# 167
# 168
  • Once there was a Hushpuppy...
Днес правих сладко от череши и реших и един сладкиш да опека. Това е този по рецепта на Бени, чудесен е.

А,това са ни пресните картофки и дежурното тараторче

# 169
  • София
............ми...лятна е салатката ми, въпреки че навън ми е малко зимно времето, ама к`вото-. т`аквоз

и телешко варено, за който го обича

за мен пилешка супа

за мен - тиквички с ориз и картофче

Пилешки гърди с чесън, босилек в/у спагети

обичам много боровинки и си купих,  марокански, дрън-дрън ярина на това се казва, но по безвкусни не съм яла и трябваше в нещо да ги вложа, иначе ги хвърлях ,  вложих ги в 1 кг  маслен кейк с лимонова заливка, ами голям разкош  се получи

.....и соленките с магданоз  на Мики завъртях, но моите са с копър и магданоз, така ми харесват, ` щото аз съм по копъра

ми... това

# 170
  • ВАРНА
Сладоледен сандвич от меренг и домашен сладолед с ягоди

# 171
Иланг-иланг, в тавичка ли го прави- като торта? Бях си харесала един точно с меренг, но ми беше интересно, дали целувката остава хрупкава като се смеси със сладоледа и се замрази. Сподели как го направи, моля Simple Smile

# 172
  • ВАРНА
Ето рецептата https://www.instagram.com/p/BtENgU8gSHa/?utm_source=ig_web_copy_link
Хрупкав си остава меренга и много приятно контрастира с мекотата на сладоледа.

# 173
Ето рецептата https://www.instagram.com/p/BtENgU8gSHa/?utm_source=ig_web_copy_link
Хрупкав си остава меренга и много приятно контрастира с мекотата на сладоледа.
Скрит текст:
Същата гледах Smile Значи супер! Ще пробвам и аз.

# 174
  • Bарна, морето, сините вълни

Скрит текст:
Бухтички с извара

Скрит текст:

Филийки с масло и шипков мармалад Heart

# 175
Един кекс врътнах и начос

Скрит текст:

# 176
С останалият ориз , един бърз постен корейски бибимбап

и едни панирани с пармезан тиквички с чеснов сос

# 177
Скара и салата:

Скрит текст:

Пп Данифин, тиквичките изглеждат неустоимо. Може ли технологията на приготвянето им. Yum

# 178
Джасте , нарязаните тиквички топим в брашно, след това  в разбито яйце и накрая в смес от панко галета, малко чеснова сол, малко червен пипер, малко италиански подправки и пармезан. Пържат за не повече от 1-2 минути.
  а това е панко галетата

# 179
  • В царството на игрите:)

Тортичка, за която съм ползвала тази рецепта, която се оказа много сполучлива, лесна и вкусна Simple Smile
http://www.vkusnosbeni.com/Category/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1% … -S4OwU9Lyq3w7R3gs

Общи условия

Активация на акаунт