Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 69 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Благоевград
Ние тази вечер сме на сандвичи
Единият с маслиново хлебче, другият с филии от хляб с лук и картофено пюре. Плънката е еднаква-салам, топено сирене, песто, зелена чушка, репички, песто, краве сирене и домат.

# 241
  • Бургас / UK
Пеги, живи и здрави да сте с любимия мъж!!!

При нас за вечеря зелен боб

Таратор

Калмари в масло

# 242
Честит рожден ден на всички малки и големи рожденици, много здраве и усмивки!
Тази вечер сме на азиатска вълна, пак Smiley

# 243
  • там където има винаги вятър
Майстора-бояджия каза, че с яйца работа не се вършело Grinning за това тая вечер сме на месце

# 244

мразената от Манджев сьомга 🤣

# 245
  • In transit
Пеги, ЧРД на теб и любимият ти мъж! Бъдете здрави и щастливи! Balloon Чудесна трапеза си подготвила. Heart Eyes

Кошнички със спанак и сирене + последните мандраджийски банички Beers

Турски пидета с кайма и с кашкавал

Снощи рибни кюфтета на фурна със сос тартар в еко чиния благодарение на ВиК Варна. Satisfied

Ароматен и лек сладкиш "Торта Маргарита"

# 246

Курабиите по Бени и Соленки с магданоз и орехи по Мики

Пилешко с тиквички и патладжан на фурна

Рогчета с шунка и кашкавал по Мики

# 247
Peggy Bundy, щастливи и задружни бъдете! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Снимки от тавите - пълнени пиперки с кайма на фурна

и, заинтригувана от Алис в темата с въпросите - баница с праз и картофи, при мен със зелен лук, поради липса на праз. Не бях яла такава баница, страшно ми хареса, много вкусно нещо.

# 248
Лабрекс, как правиш сосчето за чушките? Много апетитно изглеждат.

# 249
precious*,
Скрит текст:
харесахме вкъщи рецептата на Мария Симова май точно заради сосчето, освен дето добре изглежда, става и много вкусно. Само дето правя почти двойна доза сос, сипвам повече вода в тавата от указаното, после добавям и малко повече продукти в соса. Понякога изваждам пиперките в друга тава, правя соса в тенджерка, кипвам го на газта и ги заливам. Понякога го пасирам, става гладък, понякога, като днес - сипвам соса във водата на готовите пиперки, разклащам тавата и я връщам във фурната за още 5-6 мин.

# 250
precious*,
Скрит текст:
харесахме вкъщи рецептата на Мария Симова май точно заради сосчето, освен дето добре изглежда, става и много вкусно. Само дето правя почти двойна доза сос, сипвам повече вода в тавата от указаното, после добавям и малко повече продукти в соса. Понякога изваждам пиперките в друга тава, правя соса в тенджерка, кипвам го на газта и ги заливам. Понякога го пасирам, става гладък, понякога, като днес - сипвам соса във водата на готовите пиперки, разклащам тавата и я връщам във фурната за още 5-6 мин.
Много благодаря! Flowers Hibiscus Имам чувството, че утре ще сме на пълнени чушки и ние в къщи. Yum

# 251
Пеги, честит рожден ден на теб и мъжа ти, бъдете здрави и щастливи Hug
Дюнер

Скрит текст:
Раци

Свински гърди

Спагети със скариди

# 252
Ей, колко рожденици зодия Близнаци! Simple Smile Да сте здрави ви пожелавам най-вече и много поводи за усмивки и щастие Simple Smile

Маринована риба и тиквички - със сос и без сос

"Банички" по Зоната; картофена салата и един - гювеч да го нарека, ама не е точно. Месо с лук и чушки, овкусено с подправки... и в гювеча. Като кебап.

Овесени палачинки; един визуално неуспешен ягодов тарт да го наречем и мюсли с кисело мляко, мед и плодове

И пълнени чушки, че и на мен от снимки ми се прияде; салата и пилешка супа

# 253
В това мрачно и дъждовно, уж, лятно утро, да се сгреем с топъл качамак със сиренце:

Скрит текст:

И кафе в коледна чаша, щот е лято нали Joy:

# 254
  • Варна
От предни дни
Кисело зеле със свинско и ориз
(последния останал буркан с кисело зеле)

Крем супа с картофи, тиквички и моркови

Общи условия

Активация на акаунт