Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 69 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Таратор и салата.

# 302
Мики,десерта звучи и изглежда много апетитно 😋!В хладилника ми се мота кутия маскарпоне, мисля с него да пробвам, вместо с рикота🤔.
Пица с блат от тиквички

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 22:26 от Ренко

# 303
Гъби кладница и шитаке на тиган, със салатка, сосче фрикасе и сиренца.

# 304
  • Някъде по Дунава
Ориз със заешко месо

# 305
# 306
  • Once there was a Hushpuppy...
Вчера бяхме на жълт зелен фасул, с голямо притеснение го готвих, заради очакваните конци. Но, за щастие нямаше и не знам дали ще уцеля пак такъв, а всички вкъщи много го обичаме.

И печени чушки за вечеря

Таратор и тиквички с чесън остаха без снимки😉

# 307
Закуската  у нас беше пълнени пържени филии  https://pep-4o.blogspot.com/2012/02/blog-post.html?m=0

А десерта тип бързи млечни в чаша https://pep-4o.blogspot.com/2013/06/blog-post_20.html?m=0

# 308
Леле, не помня от кога не съм яла пържени филии, а така да обичам. Heart Eyes У нас:
Свински мазнотийки на скара.

Гъби с чесън и магданоз:

Салата:

И паста със скариди, която синът ми приготви за него и за сестра му, защото и двамата не си падат по свинските мазнотии, както те ги наричат. Simple Smile

# 309
  • Sofia
За чантичката с храна за у-ще:
Печена пълнена дюля със сирена, боровинки и бадеми и поръсена със сладки филирани бадеми

Любими от моето детство, а сега и на детето ми - Яйца на хартия... салата - печени чушки и грилован червен лук, сирене, рукола и орехи с медено-чеснов дресинг и домашна за подслаждане - страхотни сладки Самоси с лимонов чийзкейк с лешници

Картофена супа със сирене и масло

И Морковена торта Grinning

# 310
Брауни

Пържоли (от скарата до вкъщи)

Салата

Домашна лимонада с червени боровинки

# 311
Likeawind,
Скрит текст:
основната марината е соев сос, сос Маги, капки сусамово олио, сок от 1/2 лимон, малко твърд алкохол, черен пипер, малко червен пипер, олио, малко водичка, аз добавям и капки трюфелов зехтин(взимам го от Лидл), а понякога горчица(харесвам едрозърнестата или дижонската), чили сос, риган, мащерка, розмарин, скилидка чесън. Предпочитаме свинските вратни пържоли, но и котлетите стават. Не оставям да престояват в маринатата, мариновам на момента и пека на фурна. Ако ще ги правиш на скара е добре да престоят в нея, без да добавяш вода,след което ги мяташ на скарата/барбекюто. Grinning

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 21:24 от Джаста Праста

# 312
Иланг-иланг, може ли да споделиш рецептата за шоколадовия десерт?
Скрит текст:
Патешки бутчета конфи
Шоколадов десерт

# 313
  • Once there was a Hushpuppy...
Закуската на детето

Моята, овесени ядки, корнфлейкс, орехи, мед и ягоди.

И обяд лозови сарми и таратор

# 314
  • София

Сандвич с кашкавал и яйце

Общи условия

Активация на акаунт