Често съм обиждана и гонена

• 13 845
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ох, да, извинявам се на Кукумицинка!
(Но пак пожелавам да се наспиш добре, не заядливо).

# 256
авторке какво се случи ? Къде се намираш в момента ? Приятелят ти търсил ли те е ? Как се чувстваш?

Намирам се в най-добрата ми приятелка и не се е обаждал. Как се чувствам? Още ми е странно, не мога да опиша.

Какъв късмет, че изведнъж се е намерила най-добра приятелка, която да не живее в провинцията.

Живее в провинцията, но има апартамент в София, който се ползва от майка й, още обяснения, след малко някой случаен който чете темата, ще ме познае. Всичко с подробности ли да пиша, ма в кой квартал е, ма защо намам ключ от чужд апартамент? Айде стига Simple Smile
А и още нещо, това, че няма къде да отида, и че той знае че няма къде да отида, го разбирате, че всеки познат, който имам в София е готов веднага да посреща гости. С това имах предвид, че нямам собствено жилище и на практика където и да отида ще е грозно и временно. То е ясно и че във Варна да съм, ще има къде са се отиде. Не става въпрос за нощ да отидеш някъде.
Защо в поста трябва да измествам главната тема и подробно да се обеснявам “нямам къде да отида, но имам колежки и приятелки, които си живеят с гаджетата, имам и една приятелка, която има апартамент там, но майка й живее там, ааа имам и една Пенка позната, тя май живееше там” не смятам че това е нужно, преди като ме е гонел съм се пробирала в квартирата ми, откакто живеем заедно нямам квартира, по-ясно да ти го напиша ли?

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:27 от Ladyadventure

# 257
след толкова много пъти дето те е гонил, ще е добре да спреш и ти да го гониш, в обратната посока..

# 258
авторке какво се случи ? Къде се намираш в момента ? Приятелят ти търсил ли те е ? Как се чувстваш?

Намирам се в най-добрата ми приятелка и не се е обаждал. Как се чувствам? Още ми е странно, не мога да опиша.
Hug трудно е , но се свиква . Ще мине и ще става все по - добре .

# 259
Така, чета от известно време и мисля. Много е лесно отстрани да се сипе акъл и квалификации. Ако преди две години някой ми беше казвал, че ще се вкарам в подобен филм, щях да му се изсмея. На 45 съм, финансово независима, с отгледана голяма дъщеря. Няма застраховани. Това е. Въпросът е кога ще дойде осъзнаването и решението. При някой от нас, уви, идва по-късно. По ред причини.

# 260
Скрит текст:
Живее в провинцията, но има апартамент в София, който се ползва от майка й, още обяснения, след малко някой случаен който чете темата, ще ме познае. Всичко с подробности ли да пиша, ма в кой квартал е, ма защо намам ключ от чужд апартамент? Айде стига Simple Smile
А и още нещо, това, че няма къде да отида, и че той знае че няма къде да отида, го разбирате, че всеки познат, който имам в София е готов веднага да посреща гости.
С това имах предвид, че нямам собствено жилище и на практика където и да отида ще е грозно и временно.
Скрит текст:
То е ясно и че във Варна да съм, ще има къде са се отиде. Не става въпрос за нощ да отидеш някъде.
Защо в поста трябва да измествам главната тема и подробно да се обеснявам “нямам къде да отида, но имам колежки и приятелки, които си живеят с гаджетата, имам и една приятелка, която има апартамент там, но майка й живее там, ааа имам и една Пенка позната, тя май живееше там” не смятам че това е нужно, преди като ме е гонел съм се пробирала в квартирата ми, откакто живеем заедно нямам квартира, по-ясно да ти го напиша ли?
По принцип нямам къде да отида беше напълно достатъчно. Реалната причина носи съвсем друго, много кофти послание, особено в тази ситуация.

# 261
Така, чета от известно време и мисля. Много е лесно отстрани да се сипе акъл и квалификации. Ако преди две години някой ми беше казвал, че ще се вкарам в подобен филм, щях да му се изсмея. На 45 съм, финансово независима, с отгледана голяма дъщеря. Няма застраховани. Това е. Въпросът е кога ще дойде осъзнаването и решението. При някой от нас, уви, идва по-късно. По ред причини.
  Човек като погледне отстрани и се чуди как може да се търпи това, но като си бил във връзката е съвсем различно и главното е, че не винаги е били така. Имало е хубави моменти този човек преди да се покаже какъв е в действителност те е правил щастлив/а. Ти съответно започваш да оправдаваш промяната с изпадане в състояния, стрес, временна изнервеност и всякакви други понеже пазиш спомена и представата за човека от хубавите ви дни и правиш всичко възможно за да бъдр пак такъв/такава и в един момент осъзнаваш, че нещата са далеч от здравият разум и си затънал здраво.После идва и гнева и срамът. Най-вече гняв към себе си уш интелигентен и образон човек, а допуснал такива неща. При моят случай стана точно така въпреки всички съвети да прекратя всичко аз все пазех илюзията за човека, който ме правеше щастлив. Та не са така прости нещата. Пази се от такива хора. Заслужаваш обич и уважение, а това да те гонят и обиждат говори за пълна коравосърдечност. Та нормалните хора дори приятели не им минава през ума да гонят, а какво остава за партньор. Не затъвай повече за да не си патиш после за цял живот и най-вече мисли за евентуалното дете, което би имала с този човек.

# 262
Тази тема излезе от бон-тона от доста предишни постове. Градивност няма - кой каквото имаше да посъветва, да сподели, да нахока, да се скара с някой, вече стана.
Момичето се е изнесло в приятелка. Гаджето не я е потърсило още... Какво още представлява градивен интерес, неграничещ с просташкото клюкарство?
Даже темата да е пързалка, който реално има такъв проблем - може да прочете и да се поучи.
При изложените от мен доводи, препоръчвам на Модератор да заключи темата!

# 263
  • Далечният изток
Аз ще вметна нещо в отговор на brinari40.
При мен точно обратното - никой не само, че не ме посъветва да се махам, напротив, всеки ми казваше да стоя там, то сигурно положението не е толкова зле, той е толкова добър... Всъщност той пред хората е такава душичка, един такъв наивен, абе симпатяга. Истинското му аз го познаваме само двамата със сина.
И да, винаги има оправдания за грешните решения. В крайна сметка наистина се касае до липса на достойнство и самоуважение.

# 264
Повечето такива са страхотни пред хората, факт. Кой знае колко народ си мисли, че си съчиняваме. Confused

# 265
Аз ще вметна нещо в отговор на brinari40.
При мен точно обратното - никой не само, че не ме посъветва да се махам, напротив, всеки ми казваше да стоя там, то сигурно положението не е толкова зле, той е толкова добър... Всъщност той пред хората е такава душичка, един такъв наивен, абе симпатяга. Истинското му аз го познаваме само двамата със сина.
И да, винаги има оправдания за грешните решения. В крайна сметка наистина се касае до липса на достойнство и самоуважение.
А, да, това е другото. НАТФИЗ пасти да яде. Собственият ми баща каза да спра да капризнича. Но аз детайли не съм споделяла с родителите ми, пощадих ги. Големи артисти.

# 266
Големи са артисти да. Изглеждат мили, невинни и добрички пред другите и си показват същността пред най-близките само. Мен се опитваха да ме изкарат лош дори и пред родителите ми. Съжалявам ги, че се тормозят с  всичко това. Отстрани никой не подозира какво представляват тези хора както не сме подозирали и ние, че мил и хрисим човек може да бъде толкова жесток и коравосърдечен. Аз знаците и червените лампи ги разпознах, когато вече беше късно. Сетих се за много, включително и уш невинни изречения от близките и, че била особнячка понякога,нещо, което недоумявах и не обърнах никакво внимание. Най-много ме боли за детето, което много обичам и расте без мен като изключим виждане няколко пъти в месеца,а според бившата ми от баща нужда нямало такива изродщини чух  накрая, че да ти побелеят косите. Страничните хора дори не подозират - познати, колеги и т.н.

# 267
По-добре да не предполагат. Съществува опция да знаят история, която няма нищо общо с действителността.

# 268
Авторке, не се ядосвай и не се чувствай длъжна да отговаряш на провокации.

# 269
  • Варна
Ladyadventure, ще те провокирам леко. Как ще реагираш, ако баща ти изгони родната ти майка директно? Или се скараш с приятелка и тя пряко ти заяви, че не желае да контактувате?
Опитай се да анализираш като страничен наблюдател. Реакциите и на двама ви не са адекватни. Прощаваш му негативното отношение, а той те "сюрпризира" с нови  номера.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 23:38 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт