Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 593
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Мимозке,Жули обръща ли се вече?Тоз пусти мързел неще и това е.

# 46
Здравейте Simple Smile

Аз,като гледам само аз си стоя дебела,всички други мами елегантни,ама трябва да предприема нещо по въпроси,за да не изкушавам мъжо да ме продаде по Нова година в някоя колбасарница.
Не знам ти как си....ама моя мъж няма какво да чака до след Нова година... Аз за това не качвам снимки, щото като ме видят хората и не ще се задавят докато хапват ами и психоаналитик ще им трябва после Simple Smile

При нас има нова мода - събуване на чорап. Постоянно си рита краката един с друг и единя крак му е все бос! Пък и ръцете все са му студени, колкото и да го завивам....

Май само аз останах дето не съм изгледала нито един клип Sad ама то в това лошо време ще си наваксам!

Ох, щях да забравя.... ЧЕСТИТ МЕСЕЧЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР НА ИКАТИ! Да расте весело и безгрижно!

Hug

# 47
Добър ви ден и от нас !!!
Честита месечинка на Велизарчо на Икати....да е мноог здрави и пъргав и да омайва мацките Wink
При нас днес е ветровито и може да се разходим,ама някъде на близо и на завет,че тъкмо се пооправих да не взема да повторя....Макар,че бях планувала купуване на бутуши...но май ще се наложи да изчакам да поутихне....
Сиска-направо ме разби-ти сигурна ли си ,че това беше докторка???...а за колбасарницата...недей така-преди време беше постнала една снимка-че то нищо такова нямаше... Naughty
Таня и иние си събуваме чорапите и поради тая причина днес сме вееч с чорапогащник...
Сега и аз отивам да видя Ивко,как яде пюре,че снощи не можах..

# 48
  • Русе
   Привет и от Русе!
   Тук вали от сутринта, много е мрачно и тъжно. Дарито и то заспа преди малко и аз веднага се настаних пред компютъра Mr. Green
   Много целувки на малките сладурковци Heart Eyes Разгледах всички снимки и клипчета. С тях темата става много приятна, иначе в майското албумче по-рядко се сещам да надникна Embarassed
   Погледнах и онази темичка в кърмаческия и ми стана мъчно Sad
   Крейзи, като пристигнеш на гарата, после тръгни по ул. Борисова надолу към центъра. Още в началото(на левия тротоар) се намира магазин Мимо, а по-надолу-на първото кръстовище със светофари е м-н Щъркел. А на центъра любимите ми магазини са Слънчо. Пиши ми на ЛС ако мога да ти помогна с нещо.

# 49
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МЕСЕНЧИВКОВЦИТЕ - И ОТ ВЧЕРА И ОТ ДНЕС!!!! МНОГО ДА СА УСМИХНАТИ И ПОСЛУШНИ!!!

Сиска, уби ме с тия смешки. А това за меда - е чак пък и с вода топла, съвети дава моля ти се, тъпата лелка. Дай да им дадем чай от сена, а? Знаеш ли как разхлабващо действа?? Ужаааас са тия лекари.

Абе много сладки тез бебоци. Много цунки на всички, и специално на Миа ние нея си харесахме с татито за снаха, ама не смея да се обадя, че да не разваля нещо, може да е заета  newsm51

Четох сега оная тема въпросна за кърменето. Мислех и аз да подкрепя наште МАЙ-ски мами, ама се отказах, че май май върлува един конфликтен дух там, а пък ние както сме на АМ, съвсем щяха да ме погнат.... В тая връзка, Кабранска,   bouquet благодаря за подкрепата ти в постинга тук към всички нас, мами, които по една или друга причина вече не кърмят. Знайте, че и ние имаме нужда от подкрепа, щото също е доста трудно да искаш да кърмиш, а да не се получава пак ми излязоха сълзите на очите, ама съдба... добре че бебко е здрав и с АМ

Айде малко снимки с новия ни гащеризон, и как шетаме вече:

и как се опитваше да отмъкне пиенето от Духа на Алкохола, ама го хванахме неподготвен, и чак се разсърди /всичко е в розово, че бяхме в свекито, а там кошарата и всичко  останало е от братовчедката-кака/

Айде, чао, че аз не пиша май често, ама се уливам като почна .... Embarassed

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 14:39 от Vif

# 50
  • София
Честити 5 месеца на Велизар на Икати! Много да радва мама!
Мария ра, стига си я крила твойта Анка Naughty Искаме да я видим най-накрая, само ни държиш под напрежение Wink
А Краска голяма сладурка, само ако не беше заета, веднага щяхме да се кандидатираме Mr. Green
Някой знае ли кога горе долу след раждането спира тоя косопад? Че преди малко като се къпах щях канала да запуша Whistling
Много е готина жилетката на Килиан. И аз мога да плета, ама май не ми се отделя толкова време и нещо не съм много навита.
А, щях да казвам на Пипив, че тая гимнастика и рехабилитациите наистина помагат. Моят племенник се роди в самото начало на седмия месец, сестра ми имаше проблемна бременност и доста време изкара в Майчин дом. Та бебето се роди 900 гр и беше в кувьоз в началото, на апаратно дишане и го изписаха след 2 месеца някъде. Големи притеснения бяха дали ще проходи, дали ще проговори, а сестра ми всеки ден го водеше на гимнастики, рехабилитации и прегледи, дори в барокамера влизаха, абе. Обаче да е жив и здрав, в края на месеца става на 4 г., проходи и проговори навреме и сега е палаво и жизнено дете.
Аз уж гледах в албума, а не можах да открия снимките с къщите, нещо не се ориентирах май newsm78
Лек ден!  bouquet

# 51
Да се разпиша и аз в новата темичка като предложа заглавие за следващата :" Лудуват вкъщи МАЙските деца, очакват своята първа среща със снега"Както винаги, много ни е хубава първата страничка Simple Smile Браво на Олчето Simple Smile
Честити месечета на всички, които празнуват днес и на тези, които празнуваха през последните три дни, че тях не съм ги поздравила Simple Smile

# 52
  • В сърцето на любимите мъже!
Опа-а-а, ето ме и мен... малко съм несериозна в писането, но в четенето не пропускам!

Честито на всички вчерашни, днешни и утрешни месечковци, че то знае ли се кога пак ще пиша!  Embarassed Hug

Сега по ред...

Олче, за темата, какво да кажа... Благодаря ти за труда, който полагаш, защото ми се струва адски трудно да се направи такава тема. Браво!

Bubble, за Фризолака, дето си го взела. На мен гърдите са си ми празни от 2 месеца, но май само на мен ми се струват така. Момчо  не се е оплакал. И той започна от около седмица да се буди на всеки час, два нощем и да суква по малко, но аз съм сигурна, че не е от глад, а от зъби, може и твоят мъж да е така, а не че не му стига яденето. Ако искаш да кърмиш още известно време задръж добавката по-добре засега.

АНИ, клипчето е жестоко, направо съм се смяла с глас, и понеже съм със слушалки, т.е. другите в стаята не чуват, мъжът ми ме гледа и се пули, щото аз правя муцките на иво и се хиля.

Crazy, честито ви сядане... Hug този път ни изпреварихте.  newsm10. Момчо и той веднъж седна, като се хвана за страничните части на количката, но след това веднага се наведе напред да си яде краката и след малко се килна... та седнал точно не може още да стои.

Ние също вече летяхме веднъж и то хич не беше безобидно и меко падане. Бях го сложила седнал, облегнат на няколко възглавници и станах за момент да си взема телефона, че звънеше и само чувам ТУП и УААААААУУУУУУ. А той нашия се килимбикнал и изпаднал от леглото (около 45 см) върху паркета по чело... е, изрева три пъти и спря и след малко ми се захили и аз май съм малко сбъркана, ама хич не се притесних. Доколкото знам проблем би имало ако не заплаче детео силно, стане сънливо или почне даповръща, а то нищо такова не се случи и аз си останах спокойна.

Уж вече цяла седмица не спим от зъби и вече му е много релефен венеца, ама май зъбче още няма... аз вече съм на път да умра за сън, но денем пък да ме убиеш не мога да спя.

Siska79, мила, уби ме с тая колбасарница. Аз да ви призная честно напоследък все по-често ви изневерявам с форум Красива мама, че съм на диета и там се отчитам. Вече ми е 9 ден и съм свалила цеееели 2 кила  Confused, да си умреш, особено като се има предвид, че според някви си там схеми трябва да сваля още 45 #Crazy. Иначе до теглото ми отпреди да забременея имам още 7 кг.

Момичета сега съвсем ще ви разбия. Мисля като минат 6 месеца от раждането и ми дойде поне още веднъж, да почваме второто.  bowuu ами така де, докато още Момчил не ме е изцедил напълно и не ме е отказал от второ дете!

Целувки...

П.П. Нашата мацка Нелия ни удари в земята със зъбките, сега ще мислим ние какво да я впечатлим! Засега я цункаме по наакното дупе!

# 53
Много дълъг ми стана постинга и реших, че това ще го напиша във втори  Wink

За кърменето и темата в кърмаческия. Аз съм твърдо за изключителното кърмене до 6 месеца, не даване на вода и сокчета и късното захранване, но също така смятам, че този въпрос не бива да става повод за конфликти - било във форума, било по квартални градинки и кафета.

Аз винаги давам мнение и убеждавам хората, но когато видя, че говоря на стена, прекъсвам лекцията. И не ме дразни, когато майки след положени усилия все пак се отказват, дразни ме когато не полагат усилия, а се оправдават с липса на кърма или нещо друго. Според мен кърменето е трудно начинание, даже много трудно, много ангажиращо и уморително (да не говорим, че за да сваля някое кило докато кърмя ми коства кански усилия), и да кърменето не е за всеки, просто не всеки успява да се пребори с всички пречки. И в този случай по-добре на АМ, отколкото изтерзана и изнервена мама.

И макар че е важно, мисля, че има майки, които правят много по-големи грешки от това да не кърмят. Крещят и малтретират децата си и ето това вече е нещо, което би ме въвлякло в конфликт с всяка майка.

Аз мисля да захранвам след 6 месец със зеленчуково или плодово пюре, но дълго още мисля да не замествам хранене. И се надявам да мога да кърмя поне до 2 годинки! Hug

# 54
  • София
Иги, аз преди те питах за диетата, казвай коя е и къде в Красива мама пише за нея.
Иначе не сме допрели до фризолака още, а буденето през нощта наистина май е от зъби, а пък какво му стана сега, спи от около 3 часа. Май провинциалният въздух му се отразява много добре Grinning Интересното е обаче, че снощи като се събуди към 1 и се ококори, хили ми се и се опитвах около 40 мин. да го приспя #Crazy Не знам това какво беше newsm78 и все се каня да наваксвам със съня, дано след обед да успея.
Крейзи, успех на изпита, ще стискаме палци и дано да намериш перфектното столче в Русе! Sunglasses

# 55
  • Варна
Олче, супер си украсила темата отново!  smile3525

Честити месечинки на празнуващите вчера и днес бебчета!

Vif, много е пораснал Макси. А какъв е сладур с това гащеризонче, пу-пу
Крис уж спеше...отивам да го усмиря, после пак!

# 56
Bubble, и Момчо денем спи вече повече, явно наваксва заради нощите!

Диетата е "Страхотна диета" (така е описана с това име) и е подробно описана в постинг номер 2 в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131550.0

Успех!

# 57
Дааа, виждам аз че Макси има вече 100 гащеризона и все готини. Бе много го кипрят тези мама и тати. Heart Eyes

момичета радвам се че клипа с изцапаната муцунка ви е харесал.

Ние също вече летяхме веднъж и то хич не беше безобидно и меко падане. Бях го сложила седнал, облегнат на няколко възглавници и станах за момент да си взема телефона, че звънеше и само чувам ТУП и УААААААУУУУУУ. А той нашия се килимбикнал и изпаднал от леглото (около 45 см) върху паркета по чело... е, изрева три пъти и спря и след малко ми се захили и аз май съм малко сбъркана, ама хич не се притесних. Доколкото знам проблем би имало ако не заплаче детео силно, стане сънливо или почне даповръща, а то нищо такова не се случи и аз си останах спокойна.

А бе Иги, мила, сега това ме притесни. Ми то моето момче днес цял ден спи. аз тъкмо му се радвам , а то да не е нещо от падането вчера. Но изплака малко, все пак падна на меко, после като го взех се хили. През ноща спа повече от 12 часа. После го нахраних за обяд , легнахме да гледаме филм, почти веднага заспа и още си спи. аз си мисля че е от времето , но сега като прочетох това.... но все пак няма къде да се е ударил.

# 58
Аз набързо.Сиска,ама много се смея на твоите постинги.И като видя,че си писала,приготвям усмивката отрано. Wink
Даниеле,заглавието е страхотно!Чак се развълнувах като си помислих за Коледа,снега и всичко останало,което ще видят за първи път.Нямам търпение да сложа под елхата подарък и за Елла.
Бабълче,а кажи ми/за косата/.Всеки ден прахосмукачка,а скоро и перука.
Аз съм ужасна маика.Току-що се обърнах да видя Елла,че плачеше/а аз си пиша постинг #2gunfire/.А тя милата повърнала както си била по корем и цялото и лице в мляко.Отивам да си играя с нея,защото никакво внимание не и обръщам напоследък.

# 59
  • Бургас
Честит 5 месец на Велизар!
Ани, не мисля, че имаш повод за притеснение. Първо, че е паднал на меко и освен това щеше да забележиш ако му има нещо. Нека да си спи детето, имат си и такива сънливи дни.
Bubble79 ние вече 4-та нощ се събуждаме към 3 и си играем поне един час. Слагам я при нас в леглото, че иначе плаче и тя се хили, плещи, върти се, бърка в носа и очите на баща си. Дано е период, който бързо минава, че една мама ме зарадва, че нейния юнак чак като проходил спрял да си играе посред нощ.
И мен ме вълнува тоя пусти косопад докога ще го има. Аз и без това коса нямам, сега вече става трагично. Мъжо одеве ми вика: Котко, козината ти навсякъде из къщи се мъдри, няма ли с какво да се мажеш? / Ние сме така - на "котка"и "мишка" си говорим/
Daniele заглавието е страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт